Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania5586

Lipocycle opinie czy dziala szczera recenzja o odchudzaniu

Polecane posty

Gość gość
A próbowaliście czatu....czekałam i ciągle byłam 9,8....raz nawet pierwsza i nic....

Gość gość
właśnie zakupiłam lipocycle ,lecz dostałam inny produkt ,ci którzy je reklamują oszukują

Gość gość
Dałam się naciągnąć !!! Kupiłam 30.03.2014 i do dziś nie doszedł !!! Mam pytanie czy ktoś kupił to niby cudo i je otrzymał ?

Gość gość
Pani na czacie raz powiedziała że to ten sam skład a jak napisałam później że omyłkowo wysłali cos innego . dostałam lipoxine zamiast lipocycle chociaż to pewnie to samo gowno

Gość gość
kolejne panie na czacie sie rozłanczają i nie odpowiadają

Gość gość
OSZUSTWO!!!! to wit.C i cynk. sprawdźcie Lipoxine

Gość gość
Takze kupiłam 30.03 i do dzis nie otrzymałam nic.

Gość gość
wielkie wielkei oszustwo!!!!!!!

Gość gość
Hej Czat juz jest niedostępny. Cwaniaki zmienili na opcję "zostaw wiadomość S******ny. Głupia ja!

Gość gość
oszz kurde, dałam się nabrać, przeczytałm tylko pierwszą stronę, tak bardzo chce schudnąć, że czytając to nie wahałam się ani chwili i stwierdziłam że kupuję! PO dokonaniu przelewu zaczęłam szukać więcej info na te temat. I coraz bardziej się załamywałam, szok! Wynika z tego, że to jedno wielkie oszutwo. AŻ MI WSTYD ŻE TAK ŁATWO DAŁAM SIĘ NABRAĆ. Powiedzcie mi czy jest szansa żeby odzyskać pieniądze? Komuś się udało? Ależ mi wstyd.:(

Gość gość
eszz. Kurde blaszka, dałam się głupio nabrać. Tak bardzo chcę schudnąć, że nie myślałam zbyt długo nad tym co robię. Przeczytałam pierwszą stronę komentarzy i napaliłam się na to na całego! Wiedziałam, że muszę to mieć, zrobiłam przelew i wtedy zaczęłam szukać więcej informacji, sklejać fakty ... Ależ mi wstyd! Tak głupio dałam się nabrać i 90 zł poszło się paść...:( Powiedzcie mi czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniążków? Czy komuś zwrócili Niby piszą, że jeśli to nie przyniesie efektów, to gwarantują zwrot kosztów... Wiem, że to tez pewnie ściema.. ALEŻ MI WSTYD. Aż tak bardzo, że nikomu o tym nie powiem. Tylko szkoda mi kasy:( UWAGA NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!

Gość sraczka25 mamunia fasolinki
Nie ma szans, a niby na jakiej podstawie? Niestety za głupotę i naiwność się płaci... wystarczyło poczytać więcej, a było podane jak na tacy :O

Gość gość
NO NIE!!!! NIE podaruję im tego! kurde wiem, że sama jestem sobie inna, bo powinnam się bardziej nad tym zastanowić. Nigdy w życiu jeszcze nie kupiłam nic tak lekkomyślnie. Szlag by to! Bardzo chciałabym schudnąć i to dlatego... NIE to żadne usprawiedliwienie. SAMO SIĘ NIE ZROBI, te komentarze, że ktoś schudł 12 kg w 3 tygodnie inni 20 kg w miesiąc, no przecież to niemożliwe, a jednak dałam się oszukać. Chyba za karę, że się wkręciłam będę się głodzić przez tydzień!!! i może uda mi się zrzucić wagę. Może wtedy mniej mnie będzie bolał ten głupi ruch.

Gość gość
a i jeszcze jedno! Wściekła jestem na facebooka, bo to tam zobaczyłam tą zrytą reklamę!!!!!!!!!!!! Jakbym dorwała jednego i drugiego odpowiedzialnego za to oszustwo to bym im nogi z tyłków powyrywała.

Gość gość
a INTERIA, ONET i O2, które podpisują się pod tym szwinglem straciły dla mnie całkowicie jakiekolwiek znaczenie !

Gość gość
Ja wydałam prawie 200zł na to cholerstwo, ale nie popuszcze dupkowi! Jutro idę do Prokuratury, a jak nic nie zrobią, to ide do telewizji!!

Gość LECH34999
co to jest wogole ich nigdzie nei ma zlozylem zamowienie tydzien temu zaplacilem i cisza to sa OSZUSCI LUDZIE NIE KUPUJCIE TUTAJ OPINIE SA SFABRYKOWANE NIC WIECEJ

Gość gość
A czy ktos w ogole probowal to stosowac?

Gość gość
poczytajcie..zanim cokolwiek zamówicie.. http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo

Gość gość
Za tym lipocycle stoi oszust Piotr kaszubski znany z tego, ze okrada ludzi na sprzedaży nielegalnych suplementów, a ten adres przy ul. Podbipięty 27/1 w Warszawie, to jego adres zameldowani, toczy sie obecnie przeciwko niemu szereg dochodzeń. Trzeba zgłosić sprawę na policję.

Gość gość
załamka...zamówiłam te tabletki i czekam juz tydzien...zrobiłam od razu przelew:(nie wiem co mam teraz robic...pomocy

Gość gość
Nie działa, w dodatku to ten sam preparat co Lipoxine. Sugeruje wszystkim chętnym poczytanie dalej w sieci :) A i lekarze reklamujący ten cud preparat nie istnieją.

Gość biala252
nie kupujcie tego badziewia wydałam 90 dych przyszło gó......no nie lipocycle tylko lipoxyne chrom i witamina c ściema......pieniądze w błoto.....nic nie podziałało nawet grama do tego tydz czasu czekałam na kuriera który niby pomylił adres....masakra!!! to samo w składzie ma byle zwykly suplement diety to term line ma więcej składników niż ten szajs....uwaga!!!wyjadacze kasy!!!! schudłam ale innej djecie MŻ- mniej żreć :) i bieganie po schodach pozdrawiam.

Gość gość
dokładnie Lipocycle a raczej Lipoxine to ŚCIEMA PRZECZYTAJCIE SOBIE TO: http://natemat.pl/92613,lipoxine-demaskujemy-wielka-scieme-na-odchudzanie-sanepid-rozpoczyna-sledztwo#

Gość gość
Za tym lipocycle stoi oszust Piotr kaszubski znany z tego, ze okrada ludzi na sprzedaży nielegalnych suplementów, a ten adres przy ul. Podbipięty 27/1 w Warszawie, to jego adres zameldowani, toczy sie obecnie przeciwko niemu szereg dochodzeń. Trzeba zgłosić sprawę na policję.

Gość gość
To jakaś kolejna ściema i naciąganie ludzi. Zamiast Lipocycle, dostałem Lipoxine, który jest zwyczajnym oszustwem. A ci co piszą że tak bardzo schudli, to normalni podstawieni oszuści!!!! NIE POLECAM!!!!

Gość gość
czy w aptekach można to znaleść?? i ile to kosztuje??

Gość gość
Opinie się powtarzają. Czy to przypadek czy kolejna ściemnia z super rewelacyjnym środkiem na odchudzanie?

Gość lukasss001
Witam serdecznie...chcialem zapytac czy trzeba stosowac jakas dodatkowa diete?????