Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzałamamusia

Wy też tak macie ?!

Polecane posty

Gość gość
Witam, już 10 dni nie dostaje okresu, w ostatnią sobotę strasznie bolało mnie podbrzusze ( ale to już przeszło ) , zbiera mi się na wymioty , w dniu oczekiwanej miesiączki miałam brązowe takie plamienia, od paru dni jest mi gorąco ale gorączki nie mam, jeździ mi po brzuchu i mam gazy ;/ na innych forach przeczytałam że to objawy ciąży. Co o tym myślicie? pomóżcie

Gość gość
dojrzalamamusiu, ja tez nie uwazam, ze to zalezy tak bardzo od wieku a raczej od dziecka, pierwsza corke mialam jak mialam 22lata i mimo, ze z mezem bylismy mlodzi to bylismy tez wykonczeni, corka wcale nie spala po nocach, mielismy godzinne zmiany przy jej lozeczku, jak sie synek urodzil to mialam 27lat i jest duzo latwiej, bo synek jest spokojniejszy, dziewczyny maja racje, popros corke o pomoc przy obiedzie czy niech wyjdzie z mala na godzinny spacer, zebys mogla sie ogarnac, maz tez niech Ci pomaga a Ty staraj sie tak bardzo nie martwic, to jest jeszcze maluszek, malenka sie uspokoi i unormuje karmienie za kilka tygodni, pozdrowienia:-)

Gość gość
ja też uważam że wiek nie ma tu nic do rzeczy wszystko zalezy od dziecka, jedno jest spokojne drugie wprost przeciwnie. Fajnie że karmisz piersią :) przy dzieciach i 20 latki czasem sobie nie radzą a moze nawet więcej ich jest. Ty masz już doświadczenie i fajnego męża i to jest najważniejsze. Z czasem bedzie lepiej, poza tym dopiero co urodziłaś i masz prawo być zmęczona, korzystaj z każdej wolnej chwili w ciągu dnia, jak dziecko ma drzemke, ty też idź się połóż.

Gość gość
kurcze jestem w podobnym wieku, mam już dzieci "odchowane" i strasznie ci zazdroszczę takiego maluszka :) takie dziecko jednak odmładza, gdyby nie kiepska syt finansowa z pewnością bym się zdecydowała teraz na dziecko.

Gość kizes
stara baba z małym dzieckiem i narzeka ludzie zalamujecie mnie .

Gość dojrzałamamusia
Moja dwunastoletnia córcia też jest już "odchowana " , sama prosiła o rodzeństwo , więc się zdecydowałam , ale nie myślałam , że będzie tak ciężko :) Może za parę miesięcy jak mała się trochę uspokoi faktycznie poczuje sie młodziej !

Gość gość
miesiac temu urodziłaś! więc to normalne że jesteś zmęczona, masz jeszcze starszą córkę do tego. wiek nie ma tu nic do rzeczy!

Gość gość
zgadzam sie, ja mam 24 lata, 3 miesięcznego synka i zasypiam na stojąco. macierzyństwo to macierzyństwo i wiek nie ma tu nic do rzeczy, najważniejsze że masz zdrowe dziecko!

Gość lili919
masz może przystojnego męża ? on z pewnoscia jest spragniony bliskoscia fizyczna z jakas laseczkajak ty ciagle przy ieluchach moze mnie przeleciec jakby chcial ;p

Gość gość
nie rozczulaj sie i nie zganiaj na wiek kobieto, to nie ma nic z tym wspólnego. jesteś młodą, piękną kobietą, masz małą, zdrową córeczkę, idzie wiosna.... czego można chcieć więcej????

Gość dojrzałamamusia
Tak wiem , że najważniejsze by mała była zdrowa :) Do "lili919" myślę , że mój mąż nie skorzysta z twojej propozycji !

Gość gość
a ja tam też ci zazdroszczę, odmłodniejesz przy dziecku, weź malutką na spacer, może promienie słońca dodadzą ci weny.... ciesz sie tym co masz, bo masz wiele, jesteś szczęściarą!

Gość gość
nie wiem po co w ogóle odpowiadasz na takie durne wpisy jak lila... nic ich tak nie wkurza jak właśnie brak uwagi :) nie wdawaj sie w głupie dyskusje małolat, które są sfrustrowane bo im życie nie wyszło... więc zieją jadem na forum.

Gość lila919
Chyba ty zasługujesz na brak uwagi durny babsztylu powyżej !

Gość gość
Autorko ja też strasznie Ci zazdroszczę Julci , nic się nie martw dasz radę przy małej , to ona jest teraz Twoim największym skarbem , zmęczenie będzie Ci jeszcze trochę czasu towarzyszyło , ale pamiętaj , że masz osoby , które Cie wspierają ! :)

Gość tomciopaluszek
Może masz ochotę na jakiś masaż ? wpadłbym do Ciebie , uwielbiam seksowne mamusie po czterdziestce :D

Gość kicia910
Poradzisz sobie , dziś taki ładny dzień zabierz malutką na pole , świeci słoneczko , odrazu poprawi Ci się humor ;)

Gość gość
Autorko kładz dziecko spać , a ty na spacerek wiosenny ;)

Gość dojrzałamamusia
Mała nakarmiona , przewinięta i właśnie zasnęła , ja też idę spać :D