Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widok małego pieska bardziej mnie wzrusza niż niemowlę ludzkie

Polecane posty

Gość gość

piesek albo kotek albo papużka, kanarek ;) niemowle jakos na mnie nie działa

Gość gość
na mnie tez i co w tym takiego niezwyklego,? ;)

Gość gość
Bo jestes chora psychicznie. Nie rozumiem jak mozna stawiac wyzej zwierzeta niz ludzi (dzieci w tym przypadku)

Gość gość
nie oszukujmy sie maly piesek czy kotek zawsze bedzie ladniejszy i slodszy niz ludzkie dziecko, bo ludzie juz sami w sobie sa strasznie brzydkimi zwierzetami :D a co dopiero zasmarkane placzace niemowle...:P

Gość gość
hau hau...

Gość gość
Tez tak mam, bardziej mi szkoda dręczonych zwierząt niz ludzi

Gość gość
Ludzie sa zwierzetami? aha spoko.

Gość gość
hau, hau, pocaluj mnie jestem taki mały. Pocałuj i zobaczysz sztuczkę jak rosnę... w twojej buzi

Gość gość
mnie bardziej wzrusza stary ledwo juz chodzacy i schorowany pies niz niemowle :O.W ogole dzieci mnie nie ruszaja

Gość gość
k****a a myslales ze czym sa? :D wirusami? algami? :D :D spaliscie na biologii w gimnazjum tępe pały? :D

Gość gość
ja od piesków wolę małe kotki, ludzkie szczenięta są obrzydliwe, obsrane i beczą i są łyse i pomarszczone jak stare dziady

Gość gość
Bo macie nie równo z deklem.

Gość gość
Ssakami a nie zwierzetami downie.

Gość gość
Normalna. Tylko odurzona hormonami mama może uważać, że jej młode jest ładne. Wolę zwierzęta od dzieci i ludzi, bo człowiek to coś, co wymyśliło kochanie dziecka ponad męża. A zwierzęta zapewniaja młodym ochronę, ale potem każdy chodzi swoją drogą, a to, co pozostaje zawsze to ciągoty do drugiej płci. U ludzi na odwrót

Gość gość
pieski są śliczne ale trzeba mieć nie po kolei pod kopułą żeby takie głupie porównania przywoływać.

Gość gość
wzrusza Cię dlatego ,że małe zwierzęta nie potrafią sie same bronić ,a krzywda ludzka nie zna granic ! Niemowlę traktuje sie nalezycie, w odmienny sposób aniżeli te biedne zwierzęta , więc jesteś jak najbardziej zdrowa psychocznie .Osoba która wyżej napisała że jesteś idiotką to faktycznie ma poszargany umysł, i jest zapewne z tych spod ciemnej gwaizdy , cóz tu wiecej pisać

Gość gość
ludzie sa masakrycznie brzydcy i wynaturzeni, obczajcie budowe czlowieka jaka jest mega dziwna :D wlosy zredukowane na prawie calym ciele, tyllko na czubku łba jakas kępa wieksza :D rece jakies k****a długie :D nogi wcale nie lepsze, dupa z wystajacymi posladami :D i łazi toto po swiecie nie wiadomo w jakim celu :D

Gość gość
mnie wzruszaja zawsze bezbronne istoty - w naszej rzeczywistosci sa to czesciej zwierzeta. Ale jak jakies dzieciak jest pokrrzywdzony ( np wojna) - tez mi go zal.

Gość gość
a ssak to k****a co idioto jeden? moze nie zwierze? :O

Gość gość
Tez jest ssakiem. Ale człowiek to człowiek a zwierz to zwierz i tyle w temacie!

Gość gość
kocurki są wspaniałe, potrafią odwzajemnić uczucia którymi sie je darzy, przekazuja pozytywną energię, sa najwsanialsze na świecie, psiaki też są wspaniałe, szczenieta ludzkie tylko potrafią oczekiwac i wymuszac to co chcą dostać, dra ryja dopóki nie dostaną czego chcą, tupią krzyczą, srają pod siebie, rzygają i śpią w tym, czy jakiekolwiek zwierze nasra pod siebie i na tym śpi? tylko człowiek potrafi

to chyba większość tak ma jak autorka. jak płacze kotek, to mma ochotę przytulić i pocieszyć, jak płacze dzieciak - włożyć mu łeb do miski z wodą. skupi sie na łapaniu powietrza i zapomni, o co ryczał

Gość gość
Sama zapewne kiedys srałas pod siebie,żygałas,masz gile w nosie,szyszki w rowie i darłas ryja. F**k.

Gość gość
Broken podac ci miske czy jak? Co za puste babska..

Gość klrkrlekroewkrewopriepoireir09
ludzie to zwierzęta. takie łyse małpy, palancie.

Gość gość
Twój stary to palant. Sram na Ciebie (_*_)

Gość gość
ty masz szyszki w ryju, próżnie w mózgu i też żyjesz kot nigdy nie nasra pod siebie, nie zje zepsutego jedzenia, nie skrzywdzi nikogo bez powodu a człowiek tak, chodzi o to ze ogólnie człowiek jest gorszym gatunkiem niż zwierze, bez wyszczególniania konkretnych osób jeśli chcesz wiedzieć to srałam kiedyś pod siebie jak każdy a to tylko dlatego ze urodziłam sie człowiekiem i jak chcesz to moge ci nasrać na talerz to sobie ze smakiem zjesz na śniadanie :/

Gość gość
Thank you zerzryj sobie sama smacznego :]

Gość gość
Z******te mieliście dzieciństwo w takim razie, jestem ciekawa jak jakimś cudem pamiętalibyście czasy kiedy byliście niemowlakami i tak każdy by was poniżał, kopał, mówił, że śmierdzicie, jesteście obrzydliwi etc. Czy to by nie wpłyneło na wasze dorosłe życie, choć po niektórych komentarzach widzę, że taki scenariusz jest jak najbardziej prawdopodobny. Owszem jest mi szkoda zwierząt, ale gdyby przyszło mi ratować dziecko albo zwierzę, wybrałabym dziecko. A dla tych wszystkich co zrobiliby inaczej, mam wiadomość, starość to drugi czas niemowlęcy, człowiek robi się nieporadny, często sra i szcza pod siebie, jest łysy i pomarszczony, a jak jeszcze będzie miał takie podejście do ludzi jak poniektórzy tutaj to będą również SAMOTNI! piesek lub kotek wami się nie zaopiekuje, co najwyżej zje was z głodu jak zdechniecie w samotności.