Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mizuka

Do mężczyzn. Czy podobałoby Wam się moje ciało z opisu?

Polecane posty

Umięśnione ciało, ale bez przesady, lekki kaloryfer i zaznaczone ramiona. Piersi miseczka B, rozmiar bluzek S/M, dość szerokie biodra, duża, umięśniona pupa (chyba brazylijska) z lekkim celulitem, umięśnione nogi (okrągłe uda, zaznaczone łydki) i uda prawie stykające się poczas stania.

Gość gość
A niunia ??

pirat - Wolałabym nie dodawać zdjęć ;) 14:41 - wygolone tylko boki, taki trójkącik ;) A poza tym chyba normalna, różowa

A kobieta nie moze sie wypowiedziec? Wzrost tez by sie przydalo dorzucic. I talie ;)

Gość gość
Wrzuć fotę ciała bez twarzy (przód i tył) a się przekonasz, opis nic nie da, bo sama widzisz się inaczej niż widzą cię inni.

Gość gość
chodziło mi czy niunia jest przerośnięta jak twoje umięśnione ciało. A czy twoje sportowe mięśnie niuni nie zajadą wacusia :-)

Bez przesady, nawet taki opis wystarczy, by uznac, ze stanowczo nie jest zle. Z tym, ze to zdanie kobiety ;)

Gość gość
Opis jak opis i pewnie niewiele ma wspólnego z rzeczywistością... co znaczy duża pupa? Taka jaką ma Lopez czy mniejsza, biust B też niewiele mówi jak się nie zna rozmiaru pod biustem, nie wiadomo jaki wzrost, długość nóg, ogólne proporcje ciała... tylko wrzucenie fotki da ci odpowiedź.

Popieram goscia wyzej. A do tego zostaje kwestia, nie bojmy sie tego slowa, tluszczu. Mozesz byc umiesniona i szczupla, a mozesz byc kawal baby z miesniami pokrytymi tluszczem. A to duza roznica.

Gość gość
jeśli kaloryfer jest widoczny, to tłuszczu raczej nie ma :) ale w wyglądzie, to proporcje ciała odgrywają kluczowe znaczenie.

Gość gość
Chodzi mi ogólnie o to, czy podobają Wam się umięśnione kobiety ;) Mam ramiona i biodra tej samej szerokości, dość wąska talia, nogi ani bardzo długie ani krótkie. Jak ktoś słusznie zauważył, skoro widać kaloryfer, to jestem szczupła ;) Widać też wyraźny zarys żeber.

Gość gość
już mi się nie podoba... ale są tacy co lubią facetów... kobieta powinna być kobieca...

Gość gość
A czemu nie wrzucisz fotki bez twarzy? Ciężko ocenić tak z opisu jak się nie widziało ciała, teoretycznie wysportowana kobieta wygląda dobrze, ale proporcje są najważniejsze.

Gość syrena21
mizuka-- jak lubisz sie bzykac i dobrze sie podkladasz i przy tym zwijasz sie jak zmija jak masz dyszel w sobie to reszte mnie nie interesuje a jak jeszcze lubisz na dwa hh****ee to jest okey