Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rst8138

jak poznac dziewczyne przez internet?

Polecane posty

Gość rst8138

na jakim polskim portalu w interniecie najlepiej poznac dziewczyne? mieszkam w krakowie, jestem w dobrej sytuacji finansowej i chcialbym poznac uczciwa mloda dziewczyne :)

Gość gość
ile masz lat, ile lat ma miec dziewczyna, ile zarabiasz'?

Gość gość
pisać pełnymi zdaniami, nie wybierać obleśnych nicków, dbać o ortografię i nie wspominać nachalnie o swoich pieniądzach, mówić, że bardzo lubisz koty i dzieci oraz nie wspominać tematu seksu dopóki ona sama nie zacznie czegoś napomykać.

Gość gość
masakra, a co Cię obchodzi ile on zarabia? świat zszedł na psy.... nie ważne czy Ci z Nim dobrze, czy się rozumiecie, ale ważne jest to czy ma pieniądze? Mam alergię na takie "kobiety"

Gość gość
facet w podobno dobrej sytuacji finansowej i chce dziewczynę przez internet poznawać:/ a przystojny i wysoki chociaż jesteś?

Gość gość
czesc mam 20 lat i mieszkam aktualnie w krakowie, jestem dziewczyna.. jak nie masz wiecej niz 30 , nie jestes spasiony ani zbyt chudy ,i nie smierdzisz, czeszesz sie i pierzesz ubrania a zwlaszcza skarpetki, nie chodzisz w przemoczonych butach i bede dla ciebie calym swiatem moge cie poznac (poki co internetowo)

Gość gość
Ludzie dajcie spokoj. Widac fajny chlopak.

Gość gość
gość z 2014-03-29 19:29:50 facetów też nie obchodzi czy z kobietą się dobrze rozmawia, czy dobrze się czują w jej towarzystwie. Liczy się tylko atrakcyjny wygląd i wiek kobiety. Zauważ że autor napisał że chce poznać młodą dziewczynę, chociaż pewnie sam już młodzieniaszkiem nie jest a na innym temacie pisze że sama ładna twarz to za mało bo musi być też świetna figura do tego

Gość gość
Ja mojego narzeczonego poznałam na sympatii ;)

Gość gość
Do gość 19.37 cóż, facetom chodzi tylko o łózko... to jest wiadome

Gość gość
no ale moze maja jakies uczucia?

Gość rst8138
ok, jestem informatykiem - specjalista realizujacym projekty it w eu. zarabiam ok. 30 tpln miesiecznie na tzw. samozatrudnieniu. nie jestem ani gruby, ani brzydki. sredni :) nie jestem szpanerem, nie pokazuje (i nie chce pokazywac) ile kasy mam. chcialbym poznac dziewczyne w wieku do ok. 26 lat, 165 cm, szczupla. uczciwa. nie interesuje mnie tzw. sponsoring. chce poznac kogos "na zawsze". portale komerycyjne mnie nie interesuja. czy ktos cos podpowie? p.s. co do wzrostu: mam 175 cm, a porsche cayman albo 911 nie sa dla wysokich ;)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Gość z 19.27 dobrze podpowiada. Używaj też wielkich liter.

Gość gość
porsche cayman co to k***a za cudo,pomyliłes chyba przygłupie z cayen :-D co za frajer ja p******ę:-D:-D:-D

Gość gość
pasztety uwielbiają takich matołów,zlatują się do nich ja muchy do g***a,bo co maja do roboty,chociaz se popisza z sobie podobnymi

Gość gość
Ludzie znajdują dziewczyny w realu nieudaczniku :D

Gość gość
ale się zbiesił frajer,gdybyś nie był matółem nie dałbyś się wkręcać,jesteś zerem i p***ą,smarkaczu:-D

Gość gość
Glupia sucz , zgasilem Cie i nie wiedzialas co napisac.Szmatka za trzy grosze :D🖐️

Gość gość
ja nie śmierdze

Gość janek33
Najlepszy jest portal www.chcepoznac.pl za wzajemne kliknięcie „chcę poznać” pobierany jest 1 żeton po to, aby kontaktowały się z daną osobą tylko osoby, które są zainteresowane nawiązaniem relacji , a nie przeprowadzaniem rankingu swojej popularności. Żetony nigdy nie tracą ważności, a pobierane są tylko za efekt w postaci wzajemnego zaznaczenia.