Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga20000

spałam z mężem siostry :( wiem ze jestem ostatnią szmatą :(

Polecane posty

sama nigdy nie miałam szczęścia w miłości. Zazdrościłam urody i powodzenia starszej siostrze. Ona była wredna wobec mnie i nigdy się nie lubiłyśmy. 2 lata temu urodziła chore dziecko. Załamała się przytyła 30 kg, zaniedbała się strasznie. Wygląda okropnie jak nie ona. Do tego jest histeryczką i ciężko z nią wytrzymać. Kiedyś się panowała, a teraz przestała udawać przed swoim facetem i drze się na niego non stop za każdą głupote. Ja jestem jej przeciwieństwem jeśli chodzi o charakter:spokojna, opanowana, zawsze uśmiechnięta.NIewiem jak zaczełam ten cholerny romans. Może chciałam podnieść swoją samoocene? zaczeło się od przyjazni, a skończyło na tym co napisalam w temacie :(. Zresztą nadal się nie skończyło. Ona jest często z dzieckiem w szpitalu, a ja z nim. Jest mi wstyd przed samą sobą, ale ja się zakochałam :( napisałam tak z grubsza bo to długa i skompikowana historia i nie wiem czy komuś będzie się chciało przeczytać

Gość gość
los ci odpłaci za o , zycie jest zawsze sprawiedliwe

ale ja go naprawde pokochałam :( nie widze w ogóle wyjścia z tej sytuacji

Gość gość
Dasz nr telefonu do siostry?

Gość daisssy
to się porobiło...

Gość frankie666
nic nie jest czarne albo białe. jeśli jest taka sytuacja o której piszesz to po części Twoja siostra zapracowała sobie na to.

Gość Taki_jeden_964
Taka zdesperowana jesteś ? Nie ma wolnych facetów ? Jak taka jesteś super to szybko znalazłabyś kogoś.

Gość gość
Prowokacje na kafeterii spadają na psy. Babol stworzył historyjkę i nie chodzi o jej wyrzuty sumienia, chodzi o to, że się kretynka zakochała. Masakra. Nie ma takich idiotek.

Gość gość
los cie ukarze, jest karma na świecie i czeka na ciebie , jak nie za rok to za 10 lat-- będziesz cierpieć

Gość daissssy
a ile macie lat?

Gość gość
bo w tej sytuacji nie ma wyjścia. Co zamierzasz dalej z tym zrobić?

Gość gość
Typowe, głupia paniusia zawsze zakocha się w sytuacji gdzie jest: "dreszczyk emocji". Dno, dno, dno.

Gość Staszek91
Moim zdaniem nic się nie stało, w końcu to rodzina. :classic_cool:

Gość gość
bo w tej sytuacji nie ma wyjścia. Co zamierzasz dalej z tym zrobić?

mam wyrzuty sumienia. :( zawsze miałam mase kompleksów, a on mnie docenił poczułam się lepsza od siostry i myśle że zakochałam się w nim. NIe wiem co będzie dalej :(

Gość gość
Pochwal się mamusi i tatusiowi, niech wiedzą jaką k***wkę wychowali :)

Gość frankie666
a ja nie byłbym taki surowy dla autorki. widać, że źle się czuje z tą sytuacją i na pewno wolałaby żeby do tego nie doszło.takie rzeczy to po prostu wypadki. spadają na człowieka i już

nie wyobrażam sobie że to wyjdzie. Rodzina by mnie zlinczowałą, a ja zapadłabym się chyba pod ziemie :(

Gość gość
Dalej to w poniedziałek pójdziesz do szkoły.

Gość frankie666
co w takim razie zamierzasz ?

Gość gość
ale z tego co piszesz nie masz tyle sinej woli żeby to zakończyć?

nie wiem kompletnie co zamierzam :( nie wiem też po co tu napisałam, ale musiałam z kimś się tym podzielić. Ja mam 20 lat, siostra 27, a on 31

Gość daissssy
a co on czuje do cb, co myśli o waszym związku i jak to postrzega??????/

Gość gość
frankie666 a ja nie byłbym taki surowy dla autorki. widać, że źle się czuje z tą sytuacją i na pewno wolałaby żeby do tego nie doszło.takie rzeczy to po prostu wypadki. spadają na człowieka i już x Nie żartuj. Włażenie do łóżka swojejsiostry nazywasz wypadkiem??? Jeśli ktoś myśli c**ą a nie głową to rzeczywiście jest szmatą. Zresztą trafił swój na swego :). S*******n zdradzający żonę z jej siostrą i k***wka. Niech żyją długo i szczęsliwie :)

Gość frankie666
a jak się odnosi mąż Twojej siostry do tej sytuacji ?

Gość gość
ale wiesz ze cokolwiek się dalej nie stanie to będzie dla ciebie tragiczne. Jak zostawisz to to będziesz cierpieć, jak przetrzymasz i rodzina się dowie, to i tak to sie zakończy. A ty faktycznie zostaniesz sama. Doradzałabym Ci to zakończyć zanim to się nie wydało. Ale wyobrażam sobie że na ten czas to dla Ciebie nie możliwe. Pomyśl o konsekwencjach, co będzie jak się wyda.

Gość gość
Ja pierdziele do cwiczen z angielskiego dziecko bo na polski to juz za pozno gimbusie :D

Gość gość
gratulacje:-) Zal mi Was kobiety, też jestem kobietą, mam 26lat ale coś takiego nie mieści mi się w głowie, masakra jakaś!

on mówi że mnie kocha, raczej nie chce ujawniać naszego związku, przynajmiej na razie, ale on wie że nie pozwoliłabym mu na ujawnienie tej sytuacji