Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga20000

spałam z mężem siostry :( wiem ze jestem ostatnią szmatą :(

Polecane posty

Gość gość
A czego się spodziewałas głupia krowo? Że cię pochwalimy za rozpieprzanie małżeństwa własnej siostry? Co za tępa dzida.

Gość kasndra
no nieżle,nieżle...ciekawa jestem jak się czujesz podczas rodzinnych spotkań ;)

mam teraz 2 problem :( od prawie 2 tygodni spóznia mi się okres. czy to może być ciąża? kilka razy kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ale był to stosunek przerywany choć raz nie wytrzymał i spuścił mi się do cipki. Chyba pójde dziś po test do apteki

czy takie test są wiarygodne czy lepiej iść do ginekologa? a może to przez stres mi się spóznia. Sama już nie wiem :(

Gość gość
Testy są w miarę wiarygodne. 2 tyg po powinny już dać wynik. Trzeba było działać analnie.

Gość gość
Pochwalilas sie juz rodzince jaka zdzira z Ciebie?

Gość gumisiowa jagódka
olej te wrzeszczące grube baby i pisz tutaj nie zwracając na nie uwagi. jestem ciekawa jak to wszystko sie u was potoczy. Życzę Ci powodzenia :)

Gość abcedało z pieca spadło
kto pisał o grubych wrzeszczących babach! Co do nadwagi, mozna zgubic jestem tego dowodem, wziełam się za siebie i jestem szczuplutka laseczka, teraz pilnuje co jem i jem zdrowo, wcale sie nie dręcze dietami, jem co lubię, nie żrę do upadłego słodyczy , schudłam tak, ze mnie nie poznają, powiem tyle o wiele łatwiej schudnąć, niż zmienić charakter z k...urewskiego na porządny, znam laski ,ktore lubiły odczepiac cudze wagony i jedyne co miały to wygląd dobry, a teraz gdy sie zestarzały, ani faceta , bo kazdy wystawił, ani urody bo kazdemu przemija, a niektore zaczeły sie obżerac i z tych lasek zrobiły sie grubasy hahahah, zycie bywa mega przewrotne:) Daj mi numer tel do siostry powiem, jej jak schudnac, schudnie, potem rzuci Twojego kochasia i znajdzie sobie młodszego fajniejszego, za mna sie nawet młodsi ode mnie ogladaja, wiec schudnac zawsze mozna, zmądrzec gorzej hahaha Podstawa to duzo pic, gdy sie chce jesc, wtedy głod mija Teraz waze 53 kg przy 170 i wygladam super

Gość gość
Pochwal się kochasiowi o swoich obawach. Zapewnie w trybie natychmiastowym da ci na skrobankę, zrzuci całą winę na ciebie a potem ucieknie w podskokach do żony. A jak sprawa się rypnie to zrobi z ciebie okrutną szumowinę, która wykorzystała jego moment słabosci i bezwzględnie go wykorzystała...Niestety tak to się najczęściej kończy.

abcedało z pieca spadło przestań się już przechwalać tym że schudłaś :O pewnie twoja "nadwaga" była taka że ważyłaś 60 kg :O a teraz TROSZKE schudłąś i się podniecasz :O

zrobiła test i wyszły dwie kreski na 2 testach więc to pewne że jestem w ciąży. Jestem troche w szoku. Na razie nikomu nie powiem. Musze wszystko przemyśleć

nie wiem jaka będzie jego reakcja, ale ostatnio mi mówił że mnie bardzo kocha i nikogo tak nie pragnął więc może będzie ok.

Gość felka  wyciągnieta ze szczebel
musi on najpierw pogadać z zoną zostawic ja i wtedy mozecie wyjechać nie musicie mówić że razem :P poźniej jak sie oswoją już z porzuceniem powieszą na nim wszystkie psy można powiedzieć że spotkaliście sie gdzieś tam i jakoś tak wyszło :P ale za chiny ludowe nie przyznawajcie się nawet jak dziecko bedzie do niego bardzo podobne :P

to dobry pomysł :) ja może wyjechałabym w najbliższym czasie a on powiedzmy za pół roku

ale z drugiej strony nie da się tego ukrywać do końca życia ;) oże powiedzieć prawde i wtedy z nim wyjechać bo prędzej czy pózniej to wyjdzie

Gość miminiu
prowokacja jak nic , a durne baby się wkręcają. Między 17.25 a 17.27 test zdążyła zrobić i napisać o tym tutaj :D weźcie się nie wkręcajcie

przeszła mi też taka myśl że może wymyślić że to on mnie wykorzystał...że np byłam piana itd, ale nie moge mu tego zrobić bo go kocham. Zobacze jeszcze na jego reakcje bo jak mnie odrzuci to nie chciałabym być w jego skórze...

Gość miminiu
poucz się na test gimnazjalny dzieco

jak pisałam do tego abecadła to już wiedziałam o ciąży :O, ale najpierw napisałam do niej bo nie moge już zdzierżyć niektórych idiotek które tu piszą, a za chwile mniutke czy dwie napisalam o ciąży. miminiu widze że jeste bardzo OGRANICZONA UMYSŁOWO ;) lepiej nic ie pisz bo się ośmieszasz! :O

Gość gość
nie rozumiem. zemścisz się na nim jak cię odrzuci? przeciesz pisałaś że go kochasz

Gość miminiu
Nie wolałaś od razu podzielić się radosną nowiną? W której klasie jesteś?

Gość miminiu
Czemu od razu nie podzieliłaś się radosną nowiną dziecko ?

gdubyś przeczytała mój wątek, a nie pisała bez sensu to byś wiedziała że nie jestem w żadnej klasie bo nie chodze do szkoły :O mam 20 lat

Gość miminiu
to gdzie pracujesz?

Gość gość
siostra myślała że może bezkarnie cię poniżać bo jesteś jej siostrą więc możnas sobie pozwolić na więcej niż do obcych, to się przeliczyła MA ZA SWOJE!!! dobrze tak suce nie żałuj jej, twoja siostra jest złą zepsutą osobą

Gość miminiu
siostra to by na glowe upadła, jakby wiedziała jakie fantazje ma ta mała :)

o kurcze napisałam z innego nicku bo miałam pod tamtym napisać jakie imie jest ładniejsze dla dzieck :) i się zdradziłam niechcąco ;) miminiu nie mam fantazji i taka mała to ja juz nie jestem ;)