Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga20000

spałam z mężem siostry :( wiem ze jestem ostatnią szmatą :(

Polecane posty

Gość frankie666
frankie666 a ja nie byłbym taki surowy dla autorki. widać, że źle się czuje z tą sytuacją i na pewno wolałaby żeby do tego nie doszło.takie rzeczy to po prostu wypadki. spadają na człowieka i już x Nie żartuj. Włażenie do łóżka swojejsiostry nazywasz wypadkiem??? Jeśli ktoś myśli c**ą a nie głową to rzeczywiście jest szmatą. Zresztą trafił swój na swego usmiech.gif . S*******n zdradzający żonę z jej siostrą i k***wka. Niech żyją długo i szczęsliwie usmiech.gif Zgodzę się z Tobą, że odbicie partnera rodzeństwu to Mount Everest k******a i nie popieram czegoś takiego. Po prostu moim zdaniem należy brać pod uwagę chociaż to jak się człowiek z tym czuje

Gość Jakie to przykre
Jak można własnej siostrze zrobić takie świństwo?! Mało wolnych facetów chodzi po tym świecie?! Musiałaś akurat d******y szwagrowi? Gdyby to moja córka tak zrobiła, wyrzekła bym się takiej rury!

Gość Taki_jeden_964
"Ja mam 20 lat" To chyba prowo. Od niedawna pełnoletnia, laska powinna jeszcze myśleć o nauce.

Gość Oxidising angel
Największy żal to to, że kobieta, w ogóle może zakochać się w facecie, który ma żonę, a rypie inną na boku.

Gość gość
do wyżej, to małą pojemność ma twoja główka. Wszystko w życiu jest możliwe.

Gość Jakie to przykre
Jak można własnej siostrze zrobić takie świństwo?! Mało wolnych facetów chodzi po tym świecie?! Musiałaś akurat d******y szwagrowi? Gdyby to moja córka tak zrobiła, wyrzekła bym się takiej rury!

Gość gość
JAK NA PROWO TO NIEZŁE 8/10

niestety to nie prowo :( a ty mylisz się że 20 letnia kobieta mysli o nauce...

Gość frankie666
zakończ to póki się nie rozwinie. jeszcze możesz w tym momencie wszystko uratować. nie ma dobrego wyjścia ale wybierz to dzięki któremu najwięcej zyskasz... albo najmniej stracisz.

Gość gość
frankie666 frankie666 a ja nie byłbym taki surowy dla autorki. widać, że źle się czuje z tą sytuacją i na pewno wolałaby żeby do tego nie doszło.takie rzeczy to po prostu wypadki. spadają na człowieka i już x Nie żartuj. Włażenie do łóżka swojejsiostry nazywasz wypadkiem??? Jeśli ktoś myśli c**ą a nie głową to rzeczywiście jest szmatą. Zresztą trafił swój na swego usmiech.gif . S*******n zdradzający żonę z jej siostrą i k***wka. Niech żyją długo i szczęsliwie usmiech.gif Zgodzę się z Tobą, że odbicie partnera rodzeństwu to Mount Everest k******a i nie popieram czegoś takiego. Po prostu moim zdaniem należy brać pod uwagę chociaż to jak się człowiek z tym czuje x A gdzie tu widzisz złe samopoczucie??? Te głupawe minki na końcu każdego zdania? Autorka nie zadaje pytania o to jak to próbować naprawić, a pisze o tym, że się zakochała i że nie wie co będzie dalej. A co ma być? Jak by wiedziała co to przyzwoitość to zaczęłaby myśleć głową i przypomniałaby sobie co to sumienie.

Gość gość
co za debil z tą nauką wyjechał.

Gość frankie666
gość frankie666 frankie666 a ja nie byłbym taki surowy dla autorki. widać, że źle się czuje z tą sytuacją i na pewno wolałaby żeby do tego nie doszło.takie rzeczy to po prostu wypadki. spadają na człowieka i już x Nie żartuj. Włażenie do łóżka swojejsiostry nazywasz wypadkiem??? Jeśli ktoś myśli c**ą a nie głową to rzeczywiście jest szmatą. Zresztą trafił swój na swego usmiech.gif . S*******n zdradzający żonę z jej siostrą i k***wka. Niech żyją długo i szczęsliwie usmiech.gif Zgodzę się z Tobą, że odbicie partnera rodzeństwu to Mount Everest k******a i nie popieram czegoś takiego. Po prostu moim zdaniem należy brać pod uwagę chociaż to jak się człowiek z tym czuje x A gdzie tu widzisz złe samopoczucie??? Te głupawe minki na końcu każdego zdania? Autorka nie zadaje pytania o to jak to próbować naprawić, a pisze o tym, że się zakochała i że nie wie co będzie dalej. A co ma być? Jak by wiedziała co to przyzwoitość to zaczęłaby myśleć głową i przypomniałaby sobie co to sumienie. W zasadzie to masz rację...

Gość gość
mam nadzieję że sama wiesz że musisz to zakończyć. Zrobisz oczywiście jak będziesz chciała. Lepiej jak teraz pocierpisz z powodu ,,rozstania,, niż później sama wyklęta przez rodzinę.

Gość Oxidising angel
Prawda jest taka, że jesteś żałosna skoro stać Cię tylko na faceta, który mając żonę rypie na boku inną pannę. Ja bym na Twoim miejscu się powiesił.

Gość Taki_jeden_964
Róbcie co chcecie, 20 letnia dziewczyna powinna być na studiach, poznawać chłopaków. Myśleć o ułożeniu swojego życia. Dla mnie 20 lat to gówniarstwo jeszcze... bez urazy.

Gość gość
a kto analizuje jej dojrzałość, wiadomo że lepiej jak by poznała miłego chłopca w swoim wieku. Ale tak nie jest , niestety. A to nie łatwa sytuacja.

zawsze starala się mnie poniżać, może chciałam się poczuć lepsza od niej? nie wiem jak to wyjaśnić. Potem się zaangażowałam i zakochałam

Gość frankie666
w tej sytuacji tak naprawdę cała trójka ma równo przej****e

Gość frankie666
Dziewczyno weź to zakończ bo później będzie coraz gorzej a i tak dojdzie do tego, że nie będziecie razem bo po takich perypetiach odechce się wam związku.

Gość gość
aga20000 zawsze starala się mnie poniżać, może chciałam się poczuć lepsza od niej? nie wiem jak to wyjaśnić. Potem się zaangażowałam i zakochałam x Rzeczywiście, okazałaś się lepsza od niej. Ona też jest k***ą? Nie wspominałaś o tym. Pisałaś, że opiekuje się cohrym dzieckiem.

Gość gość
przestan swoja siostre obwiniac k***o ja mysle ze tobie sie to podoba wszystko a napisalas zeby sie pochwalic bo zalu nie widze :O

Gość gość
aga, ale nie będziesz z tym facetem. Gdyby on jeszcze nie był mężem twojej siostry. Ale to na maxa patowa sytuacja. Wiesz że musisz to zakończyć. Jaki stosunek ma ten facet do wszystkiego?

Gość gość
facet zrobi ci dziecko i ono również może urodzić się kalekie, bo masz obciążenia genetyczne jak siostra

możesz nie pisać głupot jak nie wiesz?! to nie jest choroba genetyczna!

Gość gość
No to niech on ja rzuci a poślubi ciebie, przynajmniej 2 osoby na 3 będą szczęśliwe, a tak to żadna. Czyli będzie lepiej :-)

to jest chyba za "świeża sprawa" żeby coś postanowić. Narazie wstrzymam się z decyzją

Gość gość
A jaka może być decyzja? teraz bzyknąć tatusia? Udana rodzinka :D

Gość gość
moim zdaniem powinnaś to skończyć, ograniczyć kontakt z mężem siostry i umówić się z nim, że nikt się o tym nie dowie. To powinna być wasza tajemnica aż po grób, wyobraź sobie, że ktokolwiek by się o tym dowiedział - będziecie oboje skończeni. Nie ważne jaka była Twoja siostra w przeszłości - to SIOSTRA? nie rozumiesz????? Jeśli to nie prowokacja - skoncz z tym raz na zawsze - i najlepiej gdzieś wyjedź na jakiś czas. Współczuję Tobie, Twojej siostrze i rodzicom.