Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ZaczarowanaPannaAnna

magia, uroki miłosne

Polecane posty

na próżno szukałam w internecie informacji na ten temat. Potrzebuję zaklęcia, czy też uroku miłosnego... nie wiem jak to nazwać. Potrzebuję magicznej pomocy w umocnieniu więzi. Nie chce rzucać uroku "od podstaw" gdyż mój partner mnie kocha, jednak często nie radzimy sobie w trudnych chwilach, łatwo poddajemy się zwątpieniu. Niewierzacych w magię, proszę o nie udzielanie się i nie doradzanie "pracowania nad swoimi relacjami". Sądzę że ktoś rzucił na nas klątwę, bo co nóż dzieją się dziwne rzeczy które o mały włos nie doprowadzają do rozstania. Chciałabym przepis na zaklęcie wzmacniające uczucie, lub chroniące przed takim złym wpływem... Jesli jest ktoś kto się na tym zna, to proszę o pomoc.

Gość gość
Musisz dodać swoją krew miesięczną np. do barszczu.

dodam że nie trzeba mnie ostrzegać przed stosowaniem magii:) Wierzę również mocno w siłę naparów (moja babka zawsze miała mnóstwo ziół i znała napar na wszystko - wiem że to działa, gdyż widziałam potwierdzenie tego wielokrotnie).

Co do krwi miesięcznej to jest bardzo uproszczona wersja starego sposobu rzucania uroku miłosnego, który zastosowanie ma kiedy wybranek nie jest nami zainteresowany w taki sposób jakbyśmy chcieli. Z tym że nie robi się tego w taki sposób, jak uważa większość nastolatek, nie dodaje się krwi do byle czego i byle kiedy...

Co do krwi miesięcznej to jest bardzo uproszczona wersja starego sposobu rzucania uroku miłosnego, który zastosowanie ma kiedy wybranek nie jest nami zainteresowany w taki sposób jakbyśmy chcieli. Z tym że nie robi się tego w taki sposób, jak uważa większość nastolatek, nie dodaje się krwi do byle czego i byle kiedy...

Gość gość
tutaj nie dostaniesz odpowiedzi;/ Tu albo się naśmiewaja z takich rzeczy, a jak ktoś wierzy to sam szuka odpowiedzi... bardzo cieżko znaleźć pomoc w tej kwestii

Ktoś z was sprawdzał czy zaklęcie ze stolcem i bigosem działa? :)

spadaj podszywie;/

Gość gość
Zrób kisiel z dodatkiem swoich soczków

dzięki bazienka:)

Gość gość
Lepiej się pomodlić do Boga o dobrego męża, iść do spowiedzi, wszelka magia jest bardzo niebezpieczna, nie wolno się nią zajmować, można sprowadzić złego ducha.

Gość gość
Lub modlić się o uzdrowienie relacji, wsparcie, oczywiście jeśli nie współżyjecie przed ślubem itp.

Gość gość
Nie baw się w to. Z tym nie ma żartów wiem sama po sobie.. Lepiej stworzyć prawdziwy związek oparty na szczerych uczuciach, albo się rozstać i związać z kimś innym a nie stosować jakieś magię..będziesz później żałować że jest wam tak dobrze tylko ze względu na magię a nie prawdziwą miłość. Daj sobie spokój. Lepiej jest poprosić Boga o pomoc a nie stosować takie rzeczy.

nie jestem głupia, wiem że magia to nie żarty, nie mam zamiaru leżeć krzyżem w kościele, nie uznaje spowiedzi, jeśli mam wybierać "zabobony" to wolę magiczne niż watykańsko-kleryckie.

Gość gość
wróżby okultyzm ! ! ! ! ! ! wróżenie i wróżby to otwieranie się na działanie DEMONÓW w naszym życiu !!!!!!!!

Gość gość
A nie lepiej poprosić o wszystko PANA BOGA ???

Gość gość
Ja bym proponowala napisac do Lilith Black Moon z okulta.pl tylko teraz jest nie aktywna, nie odpisuje. Ona napewno pomoglaby

to idx i proś boga, ja zamierzam zrobić po swojemu. I że tak powiem "do widzenia się z panią" :)

Lilith i szaman miejski to naciągacze :) Chcę zając się tym sama, nie powierzę nikomu obcemu, komu nie ufam takiej ważnej sprawy.

Gość gość
Lilith napewno nie jest oszustka, pomoggla mi swego Czasu bardzo i wielu wielu innym osoba, Ale Rob Jak chcesz

Gość do tej nade mną
Za dużo supernatural 🖐️

Gość gość
nie uznaje spowiedzi ... szkoda... bo właśnie spowiedź jest szansą na Zbawienie oczyszcza dusze i przybliża do Boga, który w swojej nieskończonej Miłości nam przebacza a to daje nam radość życia i spokój serca

Gość szukam miasta wolnego od cygań
W jaki sposób spowiadanie się pedofilowi ma mnie przybliżyć do nieistniejącego boga? :classic_cool:

Gość gość
U mnie rozstanie nastąpiło po 14 latach razem…. Mamy wspólne dziecko, pracujemy razem i było mi z każdym dniem jeszcze ciężej. To były najgorsze dni mojego życia. W akcie desperacji posunęlam się do zamówienia na ukochanego uroku miłosnego na urok-milosny.pl , nie oczekiwałam wiele. A jednak On wrócił i znów mnie pokochał. Teraz jest między nami niczym na początku znajomości…. coś pięknego.

Gość gość
Uwaga na oszustkę wróżkę alunita@op.pl Uwaga na oszustkę wróżkę alunita@op.pl Re: Rytualista z Polski/Rosji skasujcie Link Podziel się Cytuj Odpowiedz burrza 01.05.16, 17:27 Ostrzegam przed oszustką co najpierw chciała 1000 zł a potem 1400 zł już za urok podała mi dane. Oto one, ale fałszywe a konto jest w mBank. Pod podanym adresem nikt nie mieszka a i adres jest fałszywy. Pisze że tam jest tylko zameldowana ale to też kłamstwo! Dane jakie ona podała, może mnie podać do prokuratury jak ma ochotę: nr konta 91 1140 2004 0000 3102 5472 1452 Alicja Szymańska w tytule przelewu: 16-001 Kleosin Mickiewicza 5/16

Gość gość
Miałam bardzo trudne chwile po rozstaniu, byłam całkowicie załamana. Magia była moją ostatnią deską ratunku chociaż sama do końca w to nie wierzyłam. Znajoma poleciła mi pewna osobę i o dziwo po kilku tygodniach rytuał zadziałał. Nie będę podawała kontaktu aby nie robić krzywdy tej osobie, bo na tym forum jest dużo zawistnych osób ale jak chcecie wiedzieć jak było dokładnie w moim przypadku to piszcie na marzena.sikorka@o2.pl

Gość gość
sprobujcie u Varissy albo Alyssy. U obu dziewczyn powalajacy efekt, ale trzeba poczekac troche dluzej niz dwa tygodnie. Ceny nie sa zbyt wielkie, naprawde warto spróbować

Gość gość
Zapraszam na tanie wróżby i rytuały magiczne w promocyjnej cenie. Mój e-mail nadijalau@wp.pl

Gość gość
Zapraszam na tanie wróżby i rytuały magiczne w promocyjnej cenie. Mój e-mail nadijalau@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować