Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

El Camillo

MLM to dziadostwo. Jeśli masz wystarczająco dużo rozumu, to nie zajmuj się tym!

Polecane posty

Gość gość
I znowu nie odpowiedziales. To ja odpowiem za ciebie. Albo jestes zwyklym marnym etatowcem albo jeszcze chodzisz do szkoly. Tak czy siak jestes typowym polskim nieudacznikiem hahahah Smiech na sali uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

@ @ @ El camillo ignorancie, ty nie wyrazasz opini. Tu za wszelka cene starasz sie przekonac innych do swoich racji. To zalosne. @ @ @ Żałosne są takie naiwne mlm-ki, które nie potrafią zrozumieć, że ktoś ma inne zdanie od nich. Przecież to wy tak robicie, więc nie rozumiem dlaczego ciągle przypisujesz mi te właściwości. To wy próbujecie przekonać innych ludzi do swoich piramidek i nie możecie przeboleć, że oni nie są zainteresowani tym tematem. - - - @ @@ a ty siedzisz tutaj co najmniej rok @ @ @ Nie "siedzę", tylko zaglądam tu parę razy w tygodniu, czasem częściej, czasem rzadziej, ale nie jest to normą. Natomiast wy wraz ze swym mentorem Folomeyevem okupujecie Kafeterię od 5 lat i próbujecie wciągać ludzi w te swoje pseudo biznesy. Z marnym jak dotąd skutkiem :) - - - @ @ @ Nie ma innej osoby tutaj ktora pisze tak czesto i tak duzo na jeden temat. Jestes sam, bo cala reszta tylko od czasu doczasu cos napisze a ty siedzisz tutaj co najmniej rok i @ @ @ Poza tym sam sobie zaprzeczasz :D Piszesz, że "jestem sam" a po chwili dodajesz "cala reszta tylko od czasu doczasu cos napisze", a to już samo w sobie jest zaprzeczeniem :D Tego was uczą na tych szkoleniach w kawiarniach? :D - - - @ @ @ probujesz udowodnic ze to ty masz racje a cala reszta ludzi sie myli. Jestes smieszny i tyle. @ @ @ Powtarzasz się trollu. Więc to chyba ty jesteś śmieszny i żałosny ;)

Gość gość
A po co tu zagladasz ? lubisz prowokowac innych swoimi "madrosciami" i cieszysz sie jak male dziecko jak ktos ci odpisuje ? hahah smiechu warte. Popatrz na siebie leszczu jaką jestes ofiarą losu.

Gość gość
I naucz sie czytac ze zrozumieniem pajacu. Jestes sam bo tylko ty az tak duzo tutaj piszesz. Reszta pisze od czasu do czasu. A ty napierniczasz na forum jak nienormalny. Zalosny jestes. I nie potrafisz odpowiedziec na zadne pytanie ktore ci zadalem w tym i innych tematach. Glupi troll hahahaha

@ @ @ A po co tu zagladasz ? lubisz prowokowac innych swoimi "madrosciami" i cieszysz sie jak male dziecko jak ktos ci odpisuje ? hahah smiechu warte. Popatrz na siebie leszczu jaką jestes ofiarą losu. @ @ @ Choćby po to, żeby zobaczyć takich debilów jak ty :) I móc się pośmiać przy okazji :D Poza tym to zawsze jakieś cenne doświadczenie. Mogę zobaczyć jak bardzo można się stoczyć interesując się sekciarską akwizycją :P

@ @ @ I naucz sie czytac ze zrozumieniem pajacu. Jestes sam bo tylko ty az tak duzo tutaj piszesz. Reszta pisze od czasu do czasu. A ty napierniczasz na forum jak nienormalny. Zalosny jestes. @ @ @ No widzisz debilku, skoro "oni" też piszą to chyba nie jestem sam :P Zresztą ty i tak tego nie zrozumiesz, bo jesteś tępym akwizytorkiem z wypranym mózgiem. Żal patrzeć na taki upadek :) - - - @ @ @ I nie potrafisz odpowiedziec na zadne pytanie ktore ci zadalem w tym i innych tematach. Glupi troll hahahaha @ @ @ Tylko problem w tym, że ty nie potrafisz poprawnie sformułować ani jednego prostego pytania, a jedynie opluwać i robić z siebie głupka. Rozmowa z takim prostakiem nie ma żadnego sensu, więc nie dziw się, że dostajesz takie odpowiedzi. Skoro kretyn z MLM pyta to i odpowiedzi muszą być na jego poziomie :)

Gość gość
I znowu starasz sie na sile udowodnic swoja racje. To zalosne. Kazdy inteligentny logicznie myslacy czlowiek nigdy racji ci nie przyzna. Pierniczysz glupoty i ciagle sie powtarzasz. W kazdym poscie piszesz jedno i to samo. Nuda, nuda, nuda. Zadalem ci proste pytanie na ktore nie odpowiedziales bo nie potrafisz. Jestes debilem.

Nie kretynie, zadajesz debilne pytania i dziwisz się, że ktoś odpowiada ci w ten sposób. Poza tym nawet nie wiesz o co konkretnie chcesz spytać. Robisz to, żeby prowadzić jałowy spór, który do niczego nie prowadzi. - - - @ @ @ I znowu starasz sie na sile udowodnic swoja racje. To zalosne. @ @ @ Bo mam rację głąbie ;) I żaden twój pseudo argument nie jest w stanie tego podważyć :) - - - @ @ @ Kazdy inteligentny logicznie myslacy czlowiek nigdy racji ci nie przyzna. Pierniczysz glupoty i ciagle sie powtarzasz. W kazdym poscie piszesz jedno i to samo. Nuda, nuda, nuda. @ @ @ Inteligentny i logicznie myślący człowiek nie musi mi przyznawać racji i ja nawet o to nie proszę ;) Ale na pewno uważa tak samo jak ja. Bo każdy inteligentny logicznie myślący czlowiek będzie omijać takie wątki szerokim łukiem. Tak jest, że inteligentni i logicznie myślący ludzie dobrze wiedzą, że piramidy finansowe MLM to ściema i na tym nie da się zarobić. Są w stanie przewidzieć, że takie żebractwo to strata czasu, a do tego nie trzeba być żadnym wielkim ekonomistą.

Gość gość
I kolejne brednie w wykonaniu wielkiego "znafcy" tematu czyli obłakanego el camillo. Bijemy brawo haha Napisalbys chociaz raz cos nowego i prawdziwego a nie ciagle te same brednie. Nudzisz wszystkich ktorzy to czytaja. I nie masz racji w niczym. Pseudo argumenty to masz ty a nie ja. jak chcesz to mozemy troche powalczyc na argumenty co ty na to ? chyba ze sie boisz ? haha Nie masz szans leszczu i tyle.

To ty debilu stale się powtarzasz i nie masz żadnych argumentów. Jedynie powtarzasz bajeczki wpojone przez tych pseudo liderów jak typowy sekciarz. Obawiam się, że na twój poziom zidiocenia nie ma już lekarstwa :)

Gość gość
Mam wiecej argumentow niz ci sie wydaje. A ty ? Argumentow nie masz wcale. Ciagle piszesz ze to piramida finansowa itp bzdury. Twoje "argumenty" bardzo łatwo obalic. Przegrałes :D :D

Przegrałem, bo ty tak powiedziałeś :D hahaha To jak być sędzią we własnej sprawie :) Zrozum debilu, że z tobą nie ma sensu żadna dyskusja na argumenty, bo to tak jakby grać w szachy z gołębiem: nieważne, jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i będzie cieszyć się ze zwycięstwa :D Ty ośle masz już tak zlansowany mózg, że nie przyswajasza żadnej wiedzy spoza tych sekciarskich spamów, które podsyłają ci pseudo liderzy mlm :)

@ @ @ Bredzisz el camillo i tyle. Jak zawsze @ @ @ Powtarzasz się głupi trollu. To nic nowego. Wiesz dobrze, że mam rację i jedyne co ci pozostało to opluć się ze złości :)

Gość gość
Ja wiem ze NIE masz racji. A ty ciagle sie upierasz przy swoim. Ogarnij sie w koncu.

Niczego nie wiesz. To jedynie wytwory twojej chorej wyobraźni :) Efekt prania mózgu przez pseudo liderów.

@Dziadek70 hahaha Kolejne bajeczki, słyszałem podobne historie już setki razy :D Tym razem zamiast młodego "biznesmena" stary dziadek :) Jedno łączy te wszystkie opowiastki - są w takim samym stopniu oderwane od rzeczywistości :) - - - @ @ @ MLM mlmnowi nie równy. Ja dobrze trafiłem. Mam 2400 zł emerytury i trochę ponad 4000 po opłaceniu wszystkiego z MLM. @ @ @ Z pewnością ;) To 4000 to chyba po czterech latach żebrania po znajomych :) Poza tym bajka się kupy nie trzyma. Ktoś kto ma ponad 2000 zł emerytury tak desperacko nie szuka dodatkowego źródła dochodu. - - - @ @ @ Teraz z żonką sobie planujemy następną wycieczkę po naszej pięknej Polsce, @ @ @ Świetnie, a jaki ma to związek z tematem? Przecież w MLM też dają wycieczki i to zagraniczne :o Nie skorzystacie? :D - - - @ @ @ kiedy moi koledzy emeryci dorabiają w różnych miejscach. @ @ @ Może lubią? Nie pomyślałeś, że może ich to cieszy, bo nie mogliby usiedzieć całe dnie w pustym domu? Znam babkę, emerytowaną nauczycielkę, która za pół darmo pracuje w osiedlowej świetlicy, bo bardzo lubi zabawy z dziećmi. No ale dla mlm-ka oderwanego od rzeczywistości to całkowita abstrakcja :) - - - @ @ @ Kiedyś się śmiali ze mnie, teraz zazdroszczą, bo jak się ma 71 lat jak ja, już nie dają rady. @ @ @ I nieodzowny element każdej mlm-kowej opowiastki - "wszyscy się z niego śmiali, a on jedyny sprawiedliwy i tak miał rację" :D Rozumiem, że ty nawet w wieku 100 lat będziesz "dawał radę" :D - - - @ @ @ Ja tam na MLM nie narzekam. 60 lat miałem jak zacząłem, bo dotarło do mnie, że z emerytury będzie marny żywot. @ @ @ To wczesny jesteś ;) Pomijając fakt, że to co mówisz o emeryturze to kompletne głupoty (trzeba przyjąć założenie, że masz rację w tej kwestii, żeby lepiej zobrazować jak wielkie brednie tu wypisujesz) kompletnie się ośmieszasz. Musiałeś czekać aż 60 lat, żeby dojść do tego, co teraz uważasz za słuszne? :D Czy może wystarczyło porządne pranie mózgu, kilka spotkań przy kawie i już wszystko jasne ;) Nie wiem co gorsze, wiara w coś przez tak długi okres czasu i nagła zmiana zdania, która powoduje, że to 60 lat staje się czasem straconym czy może robienie z siebie kretyna i opowiadanie bajek, że wynalazło się złoty środek ;) A może myślenie, że ktoś uwierzy w bajki takiego mlm-ka jest kompletnym debilizmem? :D Poza tym jak mając 2400 zł może być marny żywot? Szczególnie, jeśli nie posiada się obowiązku w postaci małych dzieci na utrzymaniu? Głupki mlm-owskie już całkowicie gubią się w tych swoich fantazjach :P - - - @ @ @ W czasie emerytury z żonką raz na rok 3 tygodnie w sanatorium ( w zeszłym roku byliśmy 2 razy ), a poza tem jak tylko pogoda dopisuje cieszymy się wolnym czasem zwiedzając kraj. @ @ @ Żaden wyczyn. Ludzie cierpiący na pewne schorzenia są kierowani do sanatoriów. Tu też pewne role odgrywają układy, np. móz sąsiad tylko w zeszłym roku był 4x na takich kuracjach. Pewnie pomogły mu jakieś znajomości w starostwie. Niemniej jednak i tu twoja opowiastka nie trzyma się kupy - będąc w takim sanatorium nie można "zwiedzać sobie kraju", trzeba przez 3 tygodnie być w jednym miejscu. Oczywiście mlm-ki nie mogą tego wiedzieć, bo oni swoje kuracje mają jedynie w szpitalach psychiatrycznych, a tam już różne cuda widzieli :D . - - - @ @ @ Marzyliśmy o tym i teraz możemy realizować. Byle zdrówko nam dopisało. Bez kasy z MLM moglibyśmy ..... każdy wie co. @ @ @ Tak, tak wiemy, pewnie "zdychalibyście z głodu na tym złym etacie" :D Słyszeliśmy to już tyle razy, że nie musicie się więcej powtarzać :) Ale wiara, że ktoś tutaj kupi te brednie jest zgubna :D

Gość gość
zgadzam sie ze mlm to badziewie, ale hejty na autora, trzeba byc sekciarskim lizusem z wypranym mozgiem i pluc na kazdego, kto ma inna opinie. Rozwalaja mnie ta swoja pogarda do "zlej pracy na etacie", ze bede z********ac do konca zycia (nie narzekam na swoja prace) angazuja sie w to ludzie, z ktorymi jest mocno cos nie halo i latwo ich zmanipulowac

Gość gość
Sami jestescie badziewiem haha el camillo ty glupi zryty baniaku napisalbys w koncu cos nowego a nie ciagle MLM to szajs, macie wyprane mozgi i jestescie oderwani od rzeczywistosci i ciagle wyzywasz wszystkich bo sa madrzejsi od ciebie buraku. Troche pokory. Matka cie wychowala na takiego chama i prostaka. Zal

Widać nie umiesz czytać ze zrozumieniem ty mlm-owski padalcu, bo gdybyś przeczytał mój wpis, to widziałbyś że odniosłem się do tego co napisał twój upośledzony kolega. A co do kultury, to sam nią nie grzeszysz wieśniaku i jeszcze masz czelność mnie pouczać. Są mądrzejsi ode mnie, bo dali sobie wyprać mózg podczasz jakiegoś bzdurnego szkolenia? Logika mlm-owskiego kretyna :D

@ @ @ do "zlej pracy na etacie", ze bede z********ac do konca zycia (nie narzekam na swoja prace) angazuja sie w to ludzie, z ktorymi jest mocno cos nie halo i latwo ich zmanipulowac @ @ @ Ciekaw jestem, czy te głupki opłacają sobie ZUS (bo ich wspaniałe "firmy" raczej tego nie robią). Ten niegodziwy etat gwarantuje opiekę zdrowotną, a mlm-owskie biznesmeny są zdane na siebie :) Jak się któremuś coś stanie to wtedy jest desperackie żebranie o leczenie :D

Gość gość
el camillo dalej trollujesz na forum zalosny frajerze ? hahahahha

Gość gość
"Ale na pewno uważa tak samo jak ja. Bo każdy inteligentny logicznie myślący czlowiek będzie omijać takie wątki szerokim łukiem" ha ha ha to w koncu omija , czy ciagle wraca , jak to jest ?

Gość gość
el camillo debillo juz sam nie wie co pisze. Wszystko mu sie myli. To idiota.

Znowu sam sobie odpowiadasz mlm-owski psycholu? Masz zaburzenia osobowości czy jesteś schizofrenikiem? Lepiej odstaw te piramidki i zacznij się leczyć kretynie zanim zrobisz komuś krzywdę :)

@ @ @ el camillo dalej trollujesz na forum zalosny frajerze ? hahahahha @ @ @ A ty co robisz mlm-owski palancie? Co nowego wnoszą do dyskusji twoje żałosne pierdy ? :D

"MLM to dziadostwo. Jeśli masz wystarczająco dużo rozumu, to nie zajmuj się tym!" <> Szczególnie trzeba to powiedzieć tym ludziom którzy juz zarabiają w MLM i są zadowoleni. Z pewnościa wtedy zrezygnują. :D :D :D

A są w ogóle tacy? Widział ich ktoś? Czy to tylko mit rozpowszechniany podczas mlm-owskich szkoleń? :D

El camillo negujesz oczywistą prawdę. Jesteś debilem czy co ?