Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość gość
mam dylemat :( czy dzisiaj mizianko na misjonarza czy w pozycji świecy? TeŻecik namawia mnie na serduszkowanie w pozycji na pieska ale boję się że jego żołnierzyki wylecą :( :( :( on chyba jest nienormalniutki :( fasolinko przybywaj !!! :)

Gość gość
oj dziewczynki chyba mają intensywne staranka :) odezwijcię się z ranka wymienimy się doświadczonkami jak tam nasze fasolinki :) ja zjadłam kolacyjkę napiłam się herbatuńki i położyłam się łóżeczka :) mój TŻ zasnął bo go pfyrtuś boli dzisiaj :( mój bidulek :*

Gość gość
do gość nie przerywaj świecuni ! niech TeŻecik się jakoś dostanie do Ciebie :) uciekam śpiuńkać dobranoc kobieteczki :)

Gość ewelineczka1992
Cześć kobietki, mogę się do was dołączyć? Ja również staram się o bejbusia już 2 tygodnie i ciągle nic :( codziennie się testuje, ale ciągle jest jedna kreseczka, nawet cienia drugiej kreseczki nie mam :( bardzo sie martwie, ile można czekać!

Gość ewelineczka1992
Nie ma nikogo? :( a może mnie nie chcecie tutaj? Szkoda :(

Gość Staram się o bobaska
Witam Kochane 😍 Jestem tu nowa i pragnę Was kochane uściskać i ucałować Wasze brzulunie i fasolunie maleńkie 👄🌼 I mam pytanie. Czy jeśli kochałam się wczoraj z moim mężusiem a na dworze padał deszcz i było 8 stopni ciepła i boli mnie dziś noc to czy jestem w ciąży?

Gość gość
Chcemy chcemy :) po prostu mamy przerwe na utrzymywanie milych stosunków z teściowymi przy niedzielnym obiedzie. Albo kawie ;)

Gość gość
Staram się o bobaska - Całkiem możliwe, że fasolinka zakiełkowała. Ja kiedyś serduszkowałam przy 10 stopniach, słonecznej pogodzie, ale silnym wiaterku i doczekałam się fasolinki :) A bałam się, że wiaterek ją wywieje :(

Gość staramsieisram
dzień dobry kochane, witajcie w nowym tygodniu! czas zaktualizować tabelki z naszymi danymi dotyczącymi owulki i cykli starań!

Gość staramsieisram
mądrości z sąsiedniego tematu: .. 06.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie rozumiem czemu kobiety biorą zwolnienie jak nie ma ciąży zagrozonej. Ja rzygałam wiele tyg a i tak chodziłam do pracy. Zawsze wiadro było w pogotowiu. Teraz kobiety się rozpieszczają nad sobą okropnie x a pomyslałas, ze nie każdy chce być wołem i osłem jak Ty? A nie pomyslałas, ze to zwolnienie należy się jak psu zupa, bo i tak trzeba bedzie tyrac do 67r.ż. A niepomyślałas, że facet jakby miał połowę dolegliwosci co kobieta w ciazy to by już można mu było trumne kupowac? A nie pomyślałas wreszcie, że PIESZCZENIE sie i zdrowy egoizm nie jest zły a wręcz przeciwnie? Tyraj jak chcesz- nie każdy musi siedzieć z wiadrem w pracy. .. Nie wiem jak wy, ale ja psu zupy nie daję :D

Gość Czarnulaa90
Halllooo Sraczusie:* o esuu dawno mnie tu nie było:o a widzę,że temat kwitnie i wy kwitniecie:D która jest kwietniówką?:p która zafasolkowała? Kto ze mną teścikuje?:-p

Gość gość
buuu smutno coś tutaj, puściutko ;(

Gość gość
Sraczki są w pracy :P ot, nie dostalysmy L4 na dwudniowe fasolki...

Gość gość
A może jajeczuniami podzielicie sie z inną panią ? Fasolinek będzie miał z siedmioro braciszków i siostrzyczek Co wy na to ?

oj jak mnie tu dawno nie było, a temat chyba umarł wraz z końcem owulki :P trzeba poczekać na następną - wtedy będą przytulanka na całego ;) buziaki dla wszystkich sraczuszek :*

Gość gość
FlyAway Matka Założycielka uciekła to i temat umarł :( ale my nie ustępujemy w sraniach o fasolinkę!

Gość gość
serduszkowanie jest wtedy kiedy pyrtuś Twojego teżecika wchodzi w Twoją szpareczkę i zalewa ją słodkim nektarkiem, z którego lecą plemnisie do jajeczka, a później powstaje fasolinka w brzusiu ❤️🌼

Gość gość
up !

Gość gość
Cześć kochanieńkie! Jak tam wasze owulki?

Gość gość
oj jaka tu cisza znudziło sie wam leszcze?

Gość gość
Nie znudziło się SRACZKO :)

Gość gość
Srakujecie się czy nie, bo nie chcecie bobaska na jesień i nie dostaniecie ubranek w Pepco?

Gość gość
posrałam się dziś :):):)

Gość gość
Reaktywacja