Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość gość
To ty jeszcze nie masz ubranek dla półbejbika? Ja kupiłam 3 lata przed serduszkowaniem.

Gość gość
Hmmm ale to ty wtedy widzisz co my robimy na fc czy jak tj i wogole po co tj

Nie to lewy link tak skrócony że nigdzie nie prowadzi tylko do ogólnego profilu czyli ja jak w to kilke widzę swój, ty zobaczysz swój :P

Gość gość
Dziewczyny podajcie swoje imionka i wieczek oraz staz sraczkowania. Ja mam dzesi na imie 22latka i od 2 miesiecy sraczkuje a wy?

Ja p*****le tu nic nie da się wkleić bo wywala jako spam!!! Jak chcecie wiedzieć o co chodzi z tym linkiem to wpiszcie w google niebezpiecznik i znajzdzcie artykuł z 1 kwietnia tam jest wyjasnione jak to sie dzieje ze ten link przeniesie kazdnego na jego profil :P

Gość staramsieistaram
ja mam 18 lat (dużo wiem... :() mój teżecik 36. bardzo się kochamy :) on ma co prawda żonę i jeszcze dwa bejbiki, ale od dwóch lat mówi że się rozwiodą i wcale z żoną nie serduszkuje :)

Gość staramsieistaram
aha no i ja mam na imię Waneska, a mój TŻ Janusz, jego żona to Krysia . :)

hhaha "aha... oj ja już przestałam ogarniać, nie dość że teraz mam dwa nicki to do ogarniania trzy temaciki :/" :D

Gość gość
no to trza effect barbry straistand :)

Gość gość
mama podpowiada - oj, żeby się nie zesrały :D

Gość pszyszła mamusia fasolinki
Witam dziewczyneczki :************** widzę że dużo zmian :) s(ta)raczki sie przeniosly :D ja wczoraj sie nie moglam odezwac bo mi ciagle pisalo ze to spam ;/ widzialam na wizażu że Franka321 napisala : "aaa w d***e ich mam " - CZY TO OZNACZA ZE JESTESMY JEJ FASOLNIKAMI w jej dupci?? to od tego anala pewnie :) :********** ja dzisiaj serduszkowalam troche mi się niewygodnie pisze bo trzymamnogi na lampie (wiecie świeca obowiązkowa) ale daje rade :******

dam wam tutaj mój wierszyk, bo tam kasują: dzisiaj będę serduszkować fiutka mi głęboko wprowadź by fasolka zamieszkała w samym środku mego ciała

Gość gość
mam 21 lat i uważam że to ostatni dzwonek na fasolinke, jak się oblicza dni płodowe?????

zarejestrowałam nicka i jestem z Wami :) wczoraj pisałam o moim problemie może mi pomożecie - napisze jeszcze raz bo wszystko było usunięte widocznie jakieś bezpłodne zazdrośnice musiały nam na złość zrobić bo my zaraz bedziemy miec fasolinki :********* otóż: Moja pipuszka pruka po serduszkowaniu Czy wasze dorotki rowniez pierdza po stosunku? Bardzo mnie to dziwi, czy to normalne? czy to znak że fasolinka już się odzywa???? :**********

Gość milenieńka
Witam moje kochane dziewczyneczki :****** serduszkuję ile się da mój TeŻecik już ma pfyrtka obtartego ale dalej działamy :*** odbiło mi się dzisiaj bigosikiem z komunii czy to może być oznaka że zaczynam fasolkować? robić kolejny teścik? dzisiaj zrobiłam dopiero 15 czy robić następny?

Kiedy Fasolinka już będzie jak powiedzieć o tym mężowi/chłopakowi No właśnie jak sobie wyobrażacie ten moment? Czy podczas romantycznej kolacji? A może małe buciki stojące na stole będą zwiastunem Maleństwa? Dziewczyny zafasolkowane: jak Wy powiedziałyście ukochanym że pod sercem jest Maleństwo? A my oczekujące pomarzmy sobie o tej chwili i wyobrażmy ją sobie, bo przecież będzie taka piękna :) :) :)

milenienka ja w pierwszej mojej ciazy od razu wyprysnełam z łazienki i powiedziałam takie zdanie" choc szybko zobacz bo albo ja zle widze albo swiatło w łazience zle pada bo robi sie rózowa kreseczka " dopiero nastepnego dnia kupiłam małe buciczki i mu je podarowałam a teraz niewiem tez pewnie tak bedzie mam jeszcze 3 dni na sprawdzenie ale chyba to juz bo czuje fasolinke :*