Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość pszyszła mamusia fasolinkii
czy ktoś wziął mój nick? :( eh i to jeszcze mu coś nie wychodzi :D ale cóż fasolkujmy dalej ja się też zarejestruje :*************** :************************

Gość gość
Ja zaraz po serduszkowaniu zrobiłam test i pokazał 2 różowe kreseczki :) Jak najszybciej zrobiłam na drucikach malutkie buciczki i założyłam je fasolince. Będzie mieć teraz cieplej w nóżki w moim brzuszku.

wiecie, z tą fasolinką same problemy, mam dużo śluziku (objaw ciąży???), ale boję się, że z nim małe fasolątko wypłynie. Więc siedzę teraz nad miską i co wypłynie to zbieram i z powrotem wpycham do środka, tak się boję, pocieszcie :( :( :(

Gość staramsieistaram
buciki tak! ja mojemu wsadziłam do służbowej torby teścik :) ale było śmiechu co niemiara, jak mu wypadł kiedy miał robić prezentację przy swoim szefuniu :D

Gość gość
Nie siedź nad miską, bo jak fasolinka wpadnie do miski to się potłucze! Trzymaj rąsię, by fasolinka w razie upadku poczuła ciepełko mamusi.

Gość gość
Kochanieńkie - czy to prawda że czasem bejbik miewa chrostki na pyrtusiu ????

Gość gość
Ile trzeba robić tą świeczkę po serduszkowaniu? Po ja już trzymam 8 godzin, a jestem w pracy i dziwnie na mnie patrzą. Nawet nie doszłam tam sama, tylko mój TŻ mnie zawiózł na taczce.

Gość gość
Ojejku, to straszniutko długo, ale czego się nie robi dla fasolinki? (Nie)dziękuje kochana, pozdrowionka :)

Gość gość
czuje delikatne bulgotanie ale tez mam koszmarne wzdecia...eh jestem zdezorientowa :(

Gość gość
Jak mozna do cholery na dziecko mówić fasolka? Ja p*****le ten świat schodzi na psy:O (Nie obrażając psów).

Gość gracjankowa
i co farflocle.. w sumie dobrze ze dzieci nie macie... takie pustostany umysłowe nie powinny się mnożyć

Gość staraczka21
hej kochane :** ja wracam z pracy ,chcę nasz topik a tu dupa :( na dodatek miałam bete i nie ma fasolinki :(((((((((((((((((((( ale to nic...dzis planuje ostre serduszkowanie :))

Gość gość
gracjankowa i co farflocle.. w sumie dobrze ze dzieci nie macie... takie pustostany umysłowe nie powinny się mnożyć Zgadzam się z Tobą. Takie tępe kobiety naprawdę nie powinny mieć dzieci. No jak mozna mówic o dziecku "fasola" ?:O

Gość gracjankowa
jak mają słabość do strączkowych warzyw to niech sobie grochu na ogrodzie nasadzą

Gość gość
gracjankowa Hahahaha jeju aż się prawie mandarynką zachłysnęłam, dobre!:)

Gość sraczka25 mamunia fasolinki
Hej hej ho :P

Gość gość
joł joł

Gość gość
Oj, wróciłam z pracy w pozycji świecy. TŻ przywiózł mnie na taczce. Ale się ludzie gapili, gdy staliśmy w korku. Najgorsze, że mój TŻ nie ma prawa jazdy na taczkę i zatrzymała nas policja. Na szczęście była to kobieta sraczka, która też dba o fasolinkę, bo w radiowozie siedziała w pozycji świecy :)

Gość Madeleine94
O jak ja za wami moje sraczusie tęskniłam :*

Gość gość
z tą taczką to sie popłakałam... :P i nie słuchajcie tych głupich zazdrośnic, rozmnażajcie sie ile wlezie, takich słodzuisich brajanków i dzesiczek nigdy za wiele :D

Gość gość
Buu, a mój tż nie chce mnie przeserduszkować. Mówi, że ma rany na pyrtusiu. Buuuuuu :(

Gość gość
dołącza się nowa sraczka, serduszkuję od wczoraj w oczekiwaniu na moją fasolinkę, a po serduszkowaniu robilam świecę calą noc, myślicie że fasolinka już jest? chyba z tych nerwów zrobię teścik :o