Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gracjankowamamunia

Nowe sraczki 2014 dlaczego usunęli

Polecane posty

Gość Myszorinowa
Dobranoc. Ja jeszcze sobie zrobie z dwie swiece.teraz robilismy to od paru godzin ja ladnie na boczku z kompem a on jechal jak dziki.jestem taka szczesliwa juz chyba sie cos dzieje bo mi troche niedobrze.no nic dobranoc papatki do juterka

Gość gość
:D :D :D ale jaja... ups, przepraszam - jajniczki ;)

Gość gość
i tu widać brak dystansiczku do siebie staraczek 🖐️

Gość gość
hahahahha ej, za też zawsze czytałam (tak mnie się w oczy rzucało) Nowe sraczki hahahahaha

Gość gość
i staraczuszki się posraczkowały:-D

Gość gość
to trzeba mieć z główeczką coś nie tege, mężulkom współczujemy.

Gość gość
Gdzie szukać tych głupot? Żeby poczytać

Gość gość
dawałam już wcześniej link, ale pokasowały, jędze jedne :) pisałam też, że możemy je zastąpić w tamtym temacie i też skasowane - one są strasznie zesrane na swoim punkcie

Cześć dziewczynki, o, co ja widzę, staraczki opuściły kafe :( i jaki śliczny kolorowy temacik mają na wizażu. Wszystkie owulki wypisane w tabelusi, bejbiątka w awatarkach, awwwwww :)

Gość gość
Kurcze nie wchodzi mi :(

Gość gość
na wizażu będą miały jak w raju. te tematy! Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 2014-03-25 przez Niestabilna Niech ten lipiec przyjdzie wcześniej, bo się z brzuchem w drzwiach nie mieszczę. IV 2014-03-20 przez mamaya Pierwsza u Nas mała Lilka, cała reszta jeszcze chwilka-mamusie po staraniach cz. II 2014-03-20 przez zubi89 Wiosna szybko przeminie i przywita nas lato. Mój Tż zostanie sierpniowym TATĄ! cz. II 2014-03-20 przez zuken Nim zawita u nas lato, każda będzie z nas brzuchatą!!!pogaduchy cz. III 2014-03-20 przez Linka1984 Kwiecień-plecień już nadchodzi, pierwsze mamy będą rodzić. Mamusie V-VI 2014 cz.VIII 2014-03-19 przez Nikii89

Gość gość
szkoda że te bejbiatka wavatarkach to nie ich, jejciu jejciuniu ale jak te staraczki sraczki takie delikatne to jak one tymi swoimi różowymi cipuszkami wypchną dziecko? mężuś obowiązkowo przy porodzie żeby się napoatrzył jakie one super dzielnutkie i jak robią kupunie pod siebie i wymiotują z bólu.

buhahahahaha co za temaciki :D :D to one w sumie słabo - zero inwencji, wciąż tylko te sraczki i sraczki :D tam trzeba usunąć spację między slashami zdaje się

Gość gość
no przecież napisałam że po http ;)

Gość gość
i zobaczcie te super staraczki tak się złoszczą naszym tematem że co chwila którys pościk usuniety

Gość gość
I jak tm sraczkunie? Tescikowakyscie juz? Ja wczoraj z tezecikiem serduszkowalam i dzisiaj moj sluz taki ciagnavy ,wsadzalam paluszek. Myslicie ze mam fasolinke? Pozdrawiam wszystkie sraczki.

Gość gość
na pe/wno ma/sz fa/so/linkę! gratul/ujemy,ja tez ser/dus/zkow/ałam ale 3 dni te/mu i już cz/uje takie bulg/ota/nie w b/rz/usiu. To na 100 mo/je be/jbi mó/wi do mn/ie

Gość gość
Sraczkuję codziennie od 5 dni, 3 razy dziennie z moim TŻ. Myślicie, że mogę już teścikować, czy moja fasolka jest jeszcze za mała, by teścik pokazał 2 kreseczki? Jak na razie mam ciągnący śluzik.

Gość gość
ja teścik robie od razu po serduszkowaniu, nie czekaj, musisz za wczasu dbać o fasolinkę

Gość gość
Gosc a moze ty glodna jestes ???hihihi Fasolinka twoja juz sie domaga pysznego jedzonka. Pamietaj zeby jesc na co masz ochotke,minimum 30 kg na plusiaczku to fasolinka bedzie zdrowiutka.

Gość gość
Ja tescik tez robie od razu po serduszkowaniu,na co tu czekac,trza pozniej pozaklejac wszystkie dziurki co by fasolinka nie wypadla.moje kochane malenstwo.

Gość gość
Aaa i ja tak wczoraj serduszkolalam,sluz mialam taki przezroczysty,wyciagalam go lyzeczka i ogladalismy co chwila z tezecikiem. A jak on juz te fasolki tak wpuszczal to jego spermiatko bylo rozlane po calym lozeczku bo tak byplywalo ze mnie.to nabieralam na paluszek i dalej je wkladalam do cipusi.no kapac sie nie mozna wiec na tej obspermionkowanej poscieli robilismy swiece przez pare godzinek.no i wiecie jak tam stalam z ta swieca to on mi dalej wlewal hihihi.powodzonka kochane.ja juz czujaczkuje ruchy hihihi

Gość sraczka25 mamunia fasolinki
hej srakunie moje, ale sie porobilo :*******

Gość gość
Ja serduszkowałam dzisiaj rano i już czuję jak moja fasolinka kopie :) Jutro zrobię teścik.

Gość gość
Co tam kochana sraczko25 mamunio fasolinki? Obsrałaś teścik?

Tak! Druga kreska wyszla na zielono!! Czy to allien?! xxx a tak naprawdę to chodzi mi o to, że uciekły nam nasze koleżanki na inne forum i juz nikt nie bedzie nas zgłaszał :D xxx poza tym na wizazu tez jest klubik hejterow w wątku: odpieluszkowe zapalenie mózgu-ciekawe kiedy to znajdą i zaczną się burzyć :)

Gość gość
Gosciu ja bym zrobila dzisiaj tescik juz bedziesz mogla dbac o fasolinke.a ile sie sraczkujesz?

Gość gość
Omg sraczka 25 kurde a ja mialan na tesciku niebiesego plusika.co to moze oznaczac?kreseczek nie bylo.prosze pomozcie

Niebieski plusik? Nie jadłaś czasem ryby w ostatnim czasie? Nie podoba mi się to...