Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie psy powinno sie wytłuc i do wora i do Wisły

Polecane posty

Gość gość K
Kolejna nawiedzona psiara, ale czegoż się spodziewać po potomkach pastuchów. Przodkowie za świniami i krowimi ogonami chodzili, a teraz ich potomkowie, w mróz czy deszcz za kundlem łażą. Normalni ludzie nie mieszkają ze zwierzętami. Poyebancy potrafią z nimi sypiać w jednym łóżku i dać się lizać jęzorem, który wcześniej przelizał dvpę po sraniv.

Gość gość
ale wulgaryzmów ...

Gość Spadówa Od Piesków
Haha, śmieszysz mnie. Ja sprządam po psie. Nie jestem ze wsi, od urodzenia mieszkam w mieście, więc wypraszam sobie. Widać, że pieprzona mieszczanka się znalazła. Ludzie na wsi mają chociaż szacunek dla zwierząt. Wg rewolucji pochodzimy od małp. A małpy od..? Innych ssaków. Ździebko szacunku, kochanienka.

Gość hau hau hau hau hau hauuuuuuu
psów sie nie powinno wytłuc, tylko powinno sie uwrazliwic włascicieli psów, ze skoro mają psa to gdy pies " nabrudzi" to powinnni po nim sprzatac, gdy pies szczeka dlugo to powinni go uspokoic, a nie od razu pozbywac sie psow... bo psy to pupile ktore dają duzo radosci, ale trzeba o nie dbac i sie nimi zajmowac

Gość gość
a ja mam chomika o

Gość gość
Psy to nie ludzie nie maja toalety ... Ja proponuje poproś kogoś kto jest nad tobą np. Inteligencja aby cię zabić i wywalić do wisy albo lepiej swoje dziecko to zrozumiesz pies to nie człowiek ale tez stworzenie które ma układ nerwowy i czuje . Zastanów sie kobieto co piszesz. Takimi ludźmi jak ty powinna sie policja zajac nawet ze takie rzeczy piszesz od myśli do czynów juz nie taka daleka droga a wg to co piszesz jest karalne pod względem prawa. Zajmij sie pilnow anime dziecka a nie pisaniem takich bzdur

Gość gość
Spadówa mąż-cipka już poczytał co się dzieje na forum?:)

Gość gość
W parku sprzatne. A jak wychodze kolo domu to w d***e mam. Mam psa i dziecko Jak wasze dzieci sraja w krzaki nad woda czy w parku to jest dobrze? I nie sprzatacie po swoich bachorkach!

Gość gość
Tak,pies liże sobie d**e po sraniu,tylko ciekawe jak tam sięgnie idiotko.

Gość gość
Ciebie matko polko zafajdana za to do autobusu arabów do w********** Tylko żeby AIDS mieli i żebyś zdechła wkrótce potem.

Gość gość
z psów nie ma żadnego pożytku tylko srają i hałasują.

Gość Ewagosc
to forum to kompletna patologia.

Gość gość
no niektore wpisy to normalnie patologia ale to swiadczy o czlowieku ze siegnąl patologii

Gość gość
Srał Tobie pies na ryj ś****wo.