Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie psy powinno sie wytłuc i do wora i do Wisły

Polecane posty

Gość gość

Dziecko starsze nie pobawi sie na podwórku bo zaraz w g***o może wdepnąc , młodsze na balkonie sie zdrzemnąc w wózku nie moze bo szczeka taki głupi kundel. Jak ja nie nawidze psów, jeszcze jak jakas suka ma cieczke to całe osiedlce smierdzących wielkich niekiedy grośnych ras biega między blokami. Lubie zwierzęta ale psów nienawidze.Skoro ludzie sie umieją sie zajmowac to po co biorą takie psy? Potem tylko te psy wyrzucają co kolejnym jest dowodem ze psy sie powinno utylizowac a nie udomawiac.

Gość gość
Jestem za. Wczoraj ide baba z psem niby na smyczy, a tamten ogoni kota wpadł na mnie o mało co mi wózka nie wywrócił. Nie nawidze psów,śmierdzą zostawiają włosy i są głośne. Ich właścicieli też.

Gość gość
Ja bym raczej wytłukła ludzi którzy sobie trzymają psy w blokach, puszczają luzem, nie sprzątaja po nich i zostawiają same szczekające wkur/wiająco na całe dnie. Miłośnicy zwierzą zasrani!

Gość gość
Macie zupełną rację. Zwichnełam kostke a mam 5 miesiecznego synka. Jest super pogoda mały usypial mi na spacerach w wózku to ja go na balkon i co oczywiscie 3 pobudki co 10 minut bo jakaś głupia baba stoi pod blokiem i "bawi sie z psem" zabawa typu przytrzymuje kamyk butem a tej zidiociały pies szczeka na nią. A ona w zachwytach pieje nad tym jaki on jest cudny. No i na to po raz 4 rozległ sie placz mojego dziecka. Cisza obowiązuje nie tylko przed 6 i po 22. Przez caly dzien mieszkancy nie mają prawa uprzykrzac się innym sąsiadom. Pytałam dzielnicowego.

Gość gość
oj tam, zaraz do Wisly - spalic, poco jeszcze rzeke zanieczyszczac!

Gość gość
ty też jesteś GROŚNA z tymi swoimi fobiami i nienawiścią

Gość gość
jestes psychiczna. kochasz zwierzeta ale psy bys wytluka. jedno sie wyklucza z drugiem. poza tym jakiego ty slownictwa uzywasz? a ja bym "wytlukla" wszystkie mamuski, ktore nie widza innych wartosci ponad dobro sojego bachorka i wszystkie priorytety (nawet innych) pod nie podporzadkowuja.

Gość gość
sama jestes psychiczna znalazła sie miłośniczka zwierząt , to bierz te swoje p********e siersciuchy do siebie i je tam trzymaj a nie zrają gdzie popadnie i normalnie nie mozna po placu zabaw przejsc!!!

Gość gość
utylizuje to sie odpady a nie psy gnomie. widac po stylistyce i przekazie twojej ykhm wypowiedzi, ze jestes osoba niskich lotow. gimbaze chociaz skonczylas? idz do mopsu po zasilek

Gość gość
Masz racje mam w d***e innych i liczy sie dla mnie dobro moich dzieci a nie brudnych kundli. To coś zlego? I prawda jak mam zastrzelic takiego kundla z wiatrowki aby moje dziecko mogło spac to to zrobie i mam w d***e co na ten temat myślisz.

Gość gość
Buahahahaha ale temat :) a nie pomyślałas autorko ze twoje płaczące dziecię moze budzić inne śpiące na balkonie???:) wtedy ta mama chętnie by twojego rozdartego bachora do Wisły wrzuciła:) nie wspomnę co po cichu sobie jeszcze myśli :))))

Gość gość
Ja to was bym wytłukła i wrzuciła do Wisły. 70 lat temu nasłałabym na was SS, NKWD i UPA, to zrobiliby z wami porządek.

Gość gość
jak tak kochacie swoje psy to k/u/r/w/a sprzątajcie po nich g***a łajzy.... dobrze ze mam chomika czysty nie śmierdzi nie szczeka

Gość gość
Skończylam politechnikę:O i zarabiam więcej niż ci sie wydaje. Jeszcze tylko kilka miesiecy i sie wyprowadzamy z tego zapsionego osiedla do domu i będę miała spokój od kundli:)

Gość gość
No to co jęczysz jak sie wyprowadzasz?! Założę sie ze sąsiedzi bobe zrobią ze im bachor wyć na balkonie nie bedzie :))

Gość gość
13:45 ? a rozwrzeszczane dzieci w tramwajach, marketach, kosciolach w sklepach biegajace miedzy meblami, polkami sa ok? ostatnio taki wlecial jak bylam w sklepei meblowym to darl jape jak jakis wsciekly zdałniony przyglup:D jakies piski i tak nak****a jak nawiedzone:D to dopiero wk***** nie szczekanie psow:D i kuzwa nie musze byc milosniczka zwierzat, zeby nietolerowac wypowiedzi zeby je zabijac, dusic, palic czy topic. to jest tak absurdalne, ze juz nie chce mi sie dluzej siedziec na tym waszym zacofanym topicu

Gość gość
Ja to te bachory bym wasze bachory w psie g***o wrzuciła :D

Gość gość
ja to bym was i wasze bachory do rzeki wrzucila. Plodzicie te dzieciory jak jakies s/u/c/z/k/i a na tej planecie zbyt duzo jest juz ludzi! Wszystkie glupie maciory mysla ze jak jest bachor to juz wszyscy musza sie srac wokol niego i trzasc!

Gość gość
Oj wiele osób tak myśli jak autorka ale obrońcy śmierdzących łajz sie znalazły. No przepraszam jak tak kochacie pieski to po nich sprzątajcie gowna, nie wyrzucajcie wyczesanej sierści na łąkach i w lesie, nie puzczajcie ich samopas bo nigdy nie wiadomo czy taki pies nie ugryzie. Takie psy są cudowne to sobie je hodujcie w domach i nauczcie robic do kuwet skoro nie umiecie sie nimi zając na dworzu. Albo takie szczekanie, to jest zaklócanie spokoju. Kaganiec na morde i tyle jak macie niewychowanego psa.

Gość gość
popieram autorke, moje dziecko siedzialo w piaskownicy, kupa wysmarowala nawet rzepy w bucie!!!!!!!!!!!

Gość gość
Na dworzu ??!!:))))))€)

Gość gość
Moje dziecko nie drze mordy bo jest wychowane a jak na balkonie sie rozpłacze to je zabieram proste. A tego kundla i tak z wiatrówki zastrzele :) albo trutke podrzuce pod blokiem. Będzie spokój. Za to moje dziecko po sobie sprząta i nie wyrzuca smieci na ulice lub trawnik a wasze psy srają nawet na chodniki:O Ale coż...zwykle ci co mają psy to tak samo śmierdzą jak i one...wiec nic dziwnego ze g***a wam ni przeszkadzaja.

Gość gość
suko do garów i zamiatania a nie do poprawiania ludzi

Gość gość
Led kretynko zapyziała,wyłaź spod pomarańczy

Gość gość
13:47 czyli nienawidzisz psow bo sraja czy ludzi, bo po nich nie sprzataja? :D naucz sie rozrozniac zwiazki przyczynowo - skutkowe;D do co "skoczyla politechnike":D zaraz sie ciebie spytam, jaki kierunek na polibudzie konczylas, bo 90% to patole, ktore sie dostaja tam z 30% matura i siedza na koszt panstwa, bo uczelniom sie oplaca ich trzymac, za kazdego takiego przyglupa maja kase, dodatkowo polowa to spadochroniarze:D kochana, sam fakt studiowania na uczelni wyzszej nie jest juz takim prestizem jak kiedys:D juz jedna sie pochwaliła co konczyla - mam na mysli niebieskiego "gościa" - izn srodowiska:D wysmialam ja za to. teraz czekam na cb. i napisz jeszcze w jakim miescie, bo np politechnika poznanska to dno dna i metr mułu.:) dwaj malenka:D

Gość gość
Luboe zwierzeta i nie mam noc do psow. Pretensje mozna miec jedynie do ich wlascicieli, ktorzy po swoich pupilkach nie sprzataja. Niedawno ladnie posprzatali osiedle po zimie, a po kilku dniach kupa na kupie i to blisko chodnikow. Wielkie, obrzydliwe, jedna kolo drugiej. Wstyd wlasciciele psow, wstyd!!!!! Jeszcze nie widzialam, zeby ktos posprzatal na spacerze po swoim psie. Nawet noe odejda dalej tylko wala kolo chodnika.

Gość gość
Ale po co ta dyskusja bez sensu? Wam mamuśki nikt nie zabrania mieć nawet 10 dzieciaczków a mi nikt nie zabroni mieć 10 psów. Dla każdego coś miłego :) Mam prawo również wyprowadzać swoje psiaki ile razy dziennie chcę i nikt mi nic nie zrobi. A że szczeka? Trudno. Dzieci płaczą np w autobusach, sklepach aż uszy puchną i nikt policji nie wzywa. O ile sprząta się po swoim psie i wyprowadza zgodnie z zasadami (kaganiec) to możesz im naskoczyć. Chyba, że będziesz bydać na balkonie i jak jakiś zacznie szczekać będziesz dzwonić po policję. Ale po kilku razach raczej nie będą się fatygować a i do więzienia właściciela nie wsadzą za mała szkodliwość czynu.

Gość gość
jedna laska jak byla w ciazy miala psa i kota zalapala toksoplazmoze i lazila w jednej bluzie polarowej przez cala ciaze cala w siersci byla wstyd bylo z nia pojsc na zakupy .... sprzatajcie po swoich pupilkach a jak nie to bedziemy truc te wasze kundeleczki :)

Gość gość
Buahahaha co za polaczkowato-cebulaczkowata hipokryzja :D Dopóki nie mają dzieci, to ''nienawidzą wszystkich bachorów'' i wolą zwierzęta. Gdy już mają dzieci, to nienawidzą wszystkich kundli. Co za debilny kraj, wolałabym się urodzić w Korei Płn. niż w Polsce :O

Gość gość
13:57 a sprzątasz po swoim psie ?? Ja bardzo lubię psy, ale głupota ich właścicieli mnie powala. Usra się psiunia na chodniku i co? Nic.. Leży to kupsko i leży najwyżej ktoś w nie wejdzie.