Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie psy powinno sie wytłuc i do wora i do Wisły

Polecane posty

Gość gość
Lubie ludzi ale BACHROW takich jak twój autorko nienaiwdze Wszystkie bachory starjące na plazach, zanieczyszcające podowrko powinno się wytłuc laczne z twoim bachorem

Gość gość
eeeeh ja psów tez nie omijam! Jeden mi tak wpadl ze zderzam zarysował...ale coż jednego mniej na tym swiecie to i ludziom lżej:D zasilil grono psich aniołków a my mamy spokoj bo wył z balkonu jak tylko rower przejechal :D to juz nie wyje........

Gość gość
Poli nie zrozumie bo ta poyebuska pisała,że ma męża ale nie będą mieć dzieci bo woli psa:O psychiczna,ale co zrobić?

Gość gość
mam dziecko 2 letnie i nie specjalnie mi psy przeszkadzają tylko kupy niesprzątnięte :P

Gość poli31
to nie mogłas tego inaczej załatwić?..nie wiem dzwonić na straz miejską,na policję az końcu sąsiadka zapewniłaby mu kojec...

Gość gość
autorko twój bachor drze morde,, piszczy , terroryzuje otoczenie i ciebe nim do komory gazowej należy poslac

Gość poli31
no i co z tego,że nie chcę dzieci?..nie lubię ich a moje pieski wręcz kocham

Gość gość
Do kogo mówisz o tych bachorach? Bo ja tak dizeci nie nazywam bo bachorami nie są. Ty za to nadajesz sie do spalenia razem ze swoim kundliskiem:) moje dzieci nie srają po plażach, po trawnikach i innch, nie gryzą postronnych osób i nie szczekają :) Za to kundle są paskudne i z tego co widze duzo osób sie z tym zgadza :) buziaczki

Gość gość
14:40 :D hahaha juz ci wierze:D studiujesz na politechnice, to wiesz, ze budo to jeden z najtrudniejszych kierukow tam, stad twoja riposta:D smie twierdzic, ze skoro jestes na tyle pusta, ze podajesz wyksztalcenie jako argument, ze nie jestes tepa, to od razu napisalabys ze skoczylas taki kierunek:D a dostac sie na budo nie jest trudno, bo to kierunek zamawiany, przepuszczac tez przepuszczja. do tego sporo dziewczyn go studiuje, mniej niz facetow, ale niewiele mniej. wiem, bo studiuje architekture na jednym wydziale z nimi.

Gość gość
poli a jak znajde twojego psa to tak mu w d**e wyjade trepem ze jelita zostawi na chodniku :)

Gość gość
poli zmieniasz pieluszki pieskom?:D

Gość gość
"Do kogo mówisz o tych bachorach? Bo ja tak dizeci nie nazywam bo bachorami nie są. Ty za to nadajesz sie do spalenia razem ze swoim kundliskiem" przylezie taka na forum i nawet nie wie, ze jest definicja slowa "hipokryzja" "debilizm" "prostactwo"

Gość gość
Oczywiście. Pracę pisalam na temat porownania stropów: z belką główną ażurową i typu SIN kilka lat temu .co ja ci mam mówic...przedmioty wymienic? Od początku od analizy matematycznej przez hydraulike i hudrologie budownictwo ogolne materiałoznawstwo mechanike teoretyczną? Może mam ci w matcadzie policzyc cos? Albo w Autocadzie zrobic rysunek? W rmwinie krete zsumowac?W normie kosztorys albo przedmiar? Albo moze polecmy po całosci i w robocie? Nie musze ci sie tłumaczyc tępoto. :)

Gość gość
Z resztą ty nawet nie wiedz co to za programy:D bo pewnie całe studia jedziesz na stronie dobryprzodek.pl albo wogóle nie studiujesz:)

Gość taak idealniatko masz
taaak, jasne jasne, autorko twoje dzieci to ideały chodzące, nie ma drugiego tak idealniejszego dzieciątka do twojego, no cuda twoj****chory, cud,a cuda stworzone tak? Szkoda jak widze takie mamuśki zapatrzone w własne dzieciątko jak osmy cud świata a bachor drze ryyja wyje w wniebogłosy, wandalke sieje, kopie i pluje obce osoby , wyzywa ,wyklin a a mamcia zachwycona bo ma ideala , twojemu dziecko wszystko wolno, nie daj boze zle o nim pozmyslec Sama uspij swojego bachora który zatruwa zycie innym dookoła Sama najpierw wychowal walsnego bachora a najlepoe utop się z nim bo mam dość tych rozwydrzonych dzieciarów jak twoje

Gość gość
poli nie żartuj nawet! policja, straż miejska dziesiątki razy przyjeżdżała, popatrzyła, napisali coś i jechali w piz/du! w takim kraju żyjemy, że póki nie stanie się tragedia nikt nic nie zrobi! a w ogóle co ty robisz na forum o dzieciach i rodzicielstwie skoro nie chcesz dzieci?albo dziwna jesteś albo bardzo chcesz mieć dziecko tylko nie możesz, jedno z dwojga :P no bo nie wiem jak to tłumaczyć i nie wciskaj kitu, ze jesteś tu przypadkiem i akurat trafiłaś na temat o psach hahaha BŁAAAGAAAAM :P

Gość gość
"Nie musze ci sie tłumaczyc tępoto" - a jednak wytlumaczylas sie w kilku zdaniach:D

Gość 8383
gość Skończylam politechnikępechowiec.gif i zarabiam więcej niż ci sie wydaje. Jeszcze tylko kilka miesiecy i sie wyprowadzamy z tego zapsionego osiedla do domu i będę miała spokój od kundli ----------- Mylisz się gościu :( Zawsze możesz trafić na sąsiadów którzy mają psy, a szczególnie takie w kojcach. Mieszka koło mnie taki łysy palant ze swoim kundlem który szczeka nawet jak mu się nudzi, że latem okna nie otworze. Oczywiście temu łysemu młotowi to nie przeszkadza bo i po co?

Gość gość
poli daj sobie spokój z tym wyzywaniem od bachorów bo sama sobie odpisujesz jak widzisz zdecydowana wiekszosc jest anty psom :)

Gość gość
"Macie zupełną rację. Zwichnełam kostke a mam 5 miesiecznego synka. Jest super pogoda mały usypial mi na spacerach w wózku to ja go na balkon i co oczywiscie 3 pobudki co 10 minut bo jakaś głupia baba stoi pod blokiem i "bawi sie z psem" zabawa typu przytrzymuje kamyk butem a tej zidiociały pies szczeka na nią. A ona w zachwytach pieje nad tym jaki on jest cudny. No i na to po raz 4 rozległ sie placz mojego dziecka." ... Ale jak Twoj bachor drze paszcze i budzi inne dziecko to juz oczywiscie wszystko w porzadeczku, bo synus tak rozkosznie sie bawi, albo cos zlego mu sie przysnilo albo oj oj, zabeczki ida... Twoj bachorek tez moze kogos tak wnerwiac, komus tak pieska denerwowac, ze mialby ochote utwopic bachorka. Wyprowadz sie na odludzie to nie bedziesz miala problemu, a jesli Cie nie stac to bylo nie robic sobie dzieciaka w takich warunkach.

Gość gość
ale jeden pies potrafi wyc calymi godzinami na cala kamienice lub blok - uniemozliwiajac spanie lub budzac w srodku nocy

Gość poli31
weszlam tu z działu ogólnego nie wiedziałem w jakim dziale jest ten temat a ze o psach to weszłam...a dzieci po prostu nie chcę mieć

Gość gość
zdcydowanie wole psy ,niż dzieciarnie drąca morde nad uchem, urządzającą samowolke czy to w markecie ,czy w restauracji, czy w czyims domu robiące co mu się odoba a mamuska pokroju autorki zachwycona swoim niunio Wyjdzie taki gowniarz smieci na dworze, nie szanuje środowiska , jest chodzącym agresorem poprze betsresowe wychowania jak autorki dziecko a jej pies przeszkadza Ot obluda. Najpiers spacyfikuj swojego gownaizra autorko a nie na psiaka się patrzysz

Gość gość
wszytskie bachory wytłuc i wrzucić do wora i do Wisły!!!! ryczą, srają, robią hałas!!! Nie można w spokoju zjeść obiadu w restauracji, ani isć na spacer, wszędzie drą te ryje i śmierdza odchodami!!!

Gość gość
poli co robisz na forum dla rodziców?

Gość gość
Tak to jest jak w skupisku blokowisku robi sobie jedna z druga dzieciaka i zada uprawnien. Najpierw w ciazy zada specjalnych wzgledow, potem cale osiedle musi dostosowac sie do tego ze dzidziunia taka wrazliwa! A swoja droga jakbys dzieciaka wychowywala po ludzku a nie w gluchej ciszy to zadne ujadanie psa by ci dzieciaka nie obudzilo, wiec to tylko i wylacznie Twoja wina. Mam sasiadow z psami (choc nie jestem pewna, czy nie glosniej jest jak dalsza sasiadka la koty albo meza), mam uchylone okno i dziecko spi w takich warunkach nie budzac sie.

Gość gość
smarkacze s*****e, wydzierające się, histeryzujące wrzucić do pieca , autorko twojego bękarta terroryzującego otoczenie tez

Gość gość
Człowiek umrze jest żałoba, pies zdechnie nie ma kłopotu wkońcu. mówi samo za siebie

Gość gość
14:51 ??? :D no przeciez pisalam, ze jestem z tego samego wydzialu, wiec przedmioty z budownictwa tez mialam:D ale podjaralabys sie jakbym nie wiedziala o czym piszesz, prawda? to, ze sie helpisz takimi bzdurami NA FORUM (i pewnie tez poza nim) swiadczy tylko o twojej miernocie intelektualnej;D nie mowiac juz o twoich pogladach dotyczacych zwierzat;D

Gość poli31
gość 14;56 pisalam już...ze temat o psacvh to weszlam bo kocham psy...tak samo można mnie zleżć w tematach o tatuazach :)