Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie psy powinno sie wytłuc i do wora i do Wisły

Polecane posty

Gość gość
Masz rację poli, ta od przejechanego psa miała czekać aż coś się stanie, kundel dziecko jej zagryzie w zamian za to będzie miała swoje 3 minuty w Wydarzeniach na polsacie, lecz się! policja i straż g***o robi gdzie ty żyjesz?

Gość gość
Moim zdaniem powinny być lotne patrole, które sprawdzają czy ich właściciele sprzątają po swoim psie. Jeżeli nie sprzątają, to zwijają psa do schroniska i można go wykupić za 200 zł. :o Dzieci nie mogą pobiegać po trawie, bo wszędzie psie kupy. nawet chodnikiem nie mozna przejść.

Gość gość
Psy i ich włascicieli do pieca krematoryjnego. Spokój by był.

Gość gość
też byłyscie takimi BACHORAMI, BĘKARTAMI i czym tam jeszcze czyli co 20lat temu do pieca was mieli wrzucić?

Gość gość
pisalo gdzies ze w Polsce co roku okolo 10 tys osob zostaje pogryzionych przez psy- w mediach pokazuja jak moze okalaeczyc i oszpecic takii pies-brr

Gość gość
Poli to SRACZKA 2014:D:D

Gość gość
14:58 "Człowiek umrze jest żałoba, pies zdechnie nie ma kłopotu wkońcu.mówi samo za siebie" __ Miara czloweka jest jego stosunek do zwierzat. Po kazdym swoim zwierzaku przechodzilam pewien rodzaj zaloby wiec to co piszesz swiadczy jedynie Tobie. A niektorzy morduja wlasne dzieci i rodzicow, wiec nie pierdziel tu o zalobie po ludziach. To my jestesmy gatunkiem godnym pozalowania.

Gość gość
idiotko, która to zapisałaś: zdajesz sobie sprawę, że robienie krzywy zwierzetą w tym przypadku psom jest karalne? Zdajesz sobie sprawę, że nawołujesz do przestepstwa? Zyjemy w ekosystemie, społeczeństwie w którym są psy, ludzie, rośliny, zwierzeta, jeżeli tego nie akceptujesz to mam do Ciebie rozwiązanie!!!!-- idź żyć na osobną wyspę i stwórz sobie świat po swojemu. Pamietaj właściciele psów płacą podatki za swoje pupile, a pies ma takie samo prawo życ jak Ty. jesteś po prostu tepa strzała i tego nie pojmiesz!!!!!

Gość gość
a ja nienaiwdze matek pokroju autorki które wystawiają wozek na balkon i dzieciar drze ryyja na cala aparaturę i to nie minute ale kilka godzin tak drze morde a mamuska ma w doopie ze wokół mieszkają sąsiedzi Nienawidzę matek pokroju autorki które wyjda pod balkonyz piskliwym ,histerycznym beztresem i tez wrzeszcze jak pop*********y wyjąc o byle gowno pod oknami Autorko ubic ciebie i twoje bekarty

Gość gość
Nie podlega dyskusji ze psy i ich wlascieciele to utrudniajace zycie zbedne brudasy i koniec .

Gość gość
Głupie psie dewotki idziecie do chińczyka i wp*****lacie zmielonego pieska aż miło:D

Gość gość
Jak dobrze że mam kota :). Nie trzeba z nim wychodzić, sra w jednym miejscu, nie śmierdzi tak jak pies :D

Gość gość
A jak dzieciak SRAA na trawniku, bo mamci nie chce się z nim isc do domu tylko wysadza pod drzewko to k******a mac jakos nie widzicie tego jak wasze dzieciaki syfią swoimi gownem i sikają gdzie popadie, nie sprzątacie po nich a wymagacie aby po psie sprzatac Autorko sama gowna swojego dzieciaka zbieraj z trawnika a się później czepia innych Nie raz wdepnelam czy to nad jeziorem czy to na placu zabaw w gowno dzieciaka może i twojego

Gość gość
A ja nie slyszałam dziecka placzacego na balkonie a mieszkam w blokowisku 20 lat. Za to psy wyjące szczekajace a nawet sikające na piętro niżej(!) widziałam.

Gość poli31
moje psy nie smierdzą bo mają włosy a nie sierść,nie linieją

Gość gość
po co wytluc? wystarczy bezdomne psy i koty wylapywac i sterylizowac, jak po roku - dwoch w schronisku nie znajda domu to usypiac. do tego bezwzglednie egzekwowac kary za psie kupy - 500 zl mandatu szybciutko przelamaloby niechec wlasciciela psa do sprzatania kup. Do tego obowiazkowe szkolenie teoretyczne i praktyczne dla wlasciciela kazdego psa - jesli wlasciciel nie przedstawi certyfikatu to dostanie grzywne a psa zabiora do schroniska - patrz pkt 1. Wystarczy to wprowadzic i po kilku latach bedziemy sie cieszyc czystymi chodnikami i cisza w blokach.

Gość gość
To zapraszam do mnie na osiedle, bo tu jeden taki ****** bachor drze sie od 3 miesięcy dzień w dzień, szkoda, że nie poroniła!!!!!!

Gość gość
a ja słyszałam dzieciaki wyjace na balkonach wydzieraj ące się na caly regulator , ciebie to ominelo , mnie zaszcyt taki kopnął mając takich sąsiadów jak autorka nie licząc się z nikim Wystawi wózek na balkon a dziecko ryczy nieustannie i kilka godzin tak na balkonie to wyje matka a m atka nawet uciszyć je nie potrafi

Gość poli31
tez juz nie raz widziałam jak dzieciak szczal na trawe czy na PLAZY...obok nas na kocu lezala matka z dzieckiem ,dzieciak chciał siku a ta do niego: to siusiaj tu,dzieciak wyj ąl fujare i lał bo paniusi za ciężki było do kibelka podskoczyć :O:O

Gość gość
Autorko po co kto ma się liczyc z toba i przejmować psią kupa jak twoje dzieciaki o wiele gorzej dają popalić sąsiadom i na osiedlu jak się zachowują głośno ? Zapewne tez wysadzasz dziecko na trawe aby kuupe zrobilo czy siku , takich jak ty est na peczki

Gość gość
bachory są okropne!!! A jak ludzie wracają w tramwajach zmęczeni po pracy, często z bólem głowy, a te ryja dra na cały tramwaj, autobus, metro, to jest ok??? bachory powinny miec zakaz wstepu do: restauracji, środków komunikacji miejskiej, parku, kina!!! Tam gdzie ludzie chcą się zrelaksowac i potrzebuja spokoju!!

Gość gość
Poli nawet nie wiesz jak żałuję,że to dziecko nie zsikało ci się na mordę

Gość poli31
a tak tez uwazam ze dzieciary powinny mieć zakaz wstępu do restauracji,centrum handlowego,kina

Gość gość
taaaa jasne kilka godzin na balkonie :D

Gość poli31
no na twoją morde napewno by trafiło :O

Gość gość
a pewnie ze kilka godzin na balkonie !! jak jest cieplo to wozek wystawi o 15 i dopiero po 18 wchodzi do domu ,a do tej pory cały czas z dzieciakiem na balkonie siedzi , ono co chwile drze ryja a mamuska zamiast wejść z dzekciem do domu to nie , sobe na balkonie siedzi z nim , dzieciar wrzeszcy non stop

Gość gość
to współczuję ;)

Gość gość
15:10 relaksujesz się w środkach komunikacji miejskiej?:D

Gość gość
Skoro psy mogą srać i szczać gdzie popadnie to dlaczego dziecko nie może się wysikać pod drzewkiem czy na plaży obok p*****lniętej poli staraczki sfrustrowanej?:)

Gość Spadówa Od Piesków
Te ****** pitbulle i amstaffy sa agresywne, jak sie ich nie wychowa. Mam psa (jamnik), nie spuszaczam go ze smyczy, mimo, że nie jest agresywny. Sprzątam po nim. Jak autorce nie pasuje to ma kategorycznie problem. Niby wykształcona, a inteligencją nie grzeszy. Psy to pupile. Jeśli zarządcy pozwalają na ich posiadanie to sorry, ale żadna paniusia ze swoim zasmarkanym bachorem nie ma nic do powiedzenia. Jest pozwolenie to jest. Zakładam, że autorce nie byłoby wesoło, gdyby ktoś jej pocisnął, że z wiatrówką pójdzie jej dzieci wystrzelać. Każde dziecko płacze. Rozwydrzone mamuśki i ich p********e dzieci to jakaś masakra. Psa zobaczą, a srają się, jakby to był terrorysta. Psy też czują.