Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie psy powinno sie wytłuc i do wora i do Wisły

Polecane posty

Gość poli31
taaa starczki która robi wszystko byle by tylko nie mieć dzieci :D

Gość gość
Poli tempka zmierzona?Jak tam śluzik i serduszkowanie?:D

Gość gość
ta dyskusja powinna sie zakonczyc 2 strony temu

Gość Spadówa Od Piesków
A kto powiedział,że nie mam dzieci? Mam, ale nie traktuję ich, jak te durne matki. Moje dzieci są ogarnięte. W sklepie stoją przy mnie, nie uciekają. W nagrodę kupuję jakąś gazetkę dziecięcą (Scooby Doo itp.) albo dłużej czytam na dobranoc. Nie sadzam dzieci przez telewizorem. Mój pies dobrze traktuje dzieci. Ona się z nim bawią; głaszą, rzucają piłkę. Nie sram w gacie, bo pies mi bachory wyżre. WYCHOWAŁAM go jak trzeba, więc wiem, co zrobi, a co nie. Sprzątam po nim, prowadzę na smyczy, bo wiem, że niektórzy wyżej srają niż d**ę mają i nie chcą widzieć psów puszczonych luzem, bo pies im jeszcze dziecko z balkonu zaj***e. Nie sądziłam, że psy latają -.-

Gość gość
Psy uniemożmawiają mi wyjście z dzieckiem na spacer. Wyłażą na ulice i gryzą. Muszę w domu siedzieć

Gość poli31
spadówa od poesków---> chociaz jedna normalna :)

Gość poli31
o matko uniemożliwiają wyjscie na dwór :D:D:D...uwazaj bo pewnie cię sledzą i jeszcze ci dzieciara porwią :D

Gość gość
jak bylam w podstawowce i wraclam ze szkoly to jakis ohydny pies podbiegl do mnie i ugryzl w łydke- to sie stalo w oka mgnieniu - od tego czasu nienawidze psow

Gość gość
No ciekawe czy ty byś się dawała pogryzc psu i nie tylko ja na to narzekam bo inni sąsiedzi też

Gość gość
A ja otrułam psa sąsiadki:D spokój w końcu z tym spasionym pchlarzem:D

Gość Spadówa Od Piesków
Ale jak taka paniusia wpoi swoim dzieciom, że psy to potwory to takich idiotów będzie więcej. Ta, psy czają się w krzakach i na dzieci polują. Mój mąż zaraz z pracy wraca to mu pokaże, co wypisują takie pańcie, co się trzesą o swoie dzieci, bo PSA ZOBACZYŁY.

Gość gość
smiesza mnie ludzie ktorzy kiepsko przeda finansowo - zyja z renty emerytury zasilkow a hoduja zwierzeta- durni emeryci narzekaja na brak kasy a hoduja psa lub kota-haha

Gość gość
Spadówa a mąż c**a,że czyta babskie forum?:D

Gość Spadówa Od Piesków
Tak? Otrułaś psa sąsiadki? Wiesz, że da się cb wyśledzić przez IP? Ja dopilnuje, żeby cie policja dorwała.

Gość gość
Wszystkich debilow takich jak autorka bym wytlukla i do wora :/ale dno

Gość gość
Nie chodzi mi przecież że tylko na moje dziecko polują ale wylatują na ulice i gryzą ludzi a jak ktoś jedzie rowerem to szczególnie są agresywne

Gość Spadówa Od Piesków
Nie czyta, idiotko, ale pokaże, jakie debilki tu siedzą. Masakra.

Gość gość
Spadówa czekam na policję FBI KGB i ciebie:D:D

Gość gość
Mąż c***a z pieskiem chodzi na rączkach na spacerki a jak wraca to myk na babskie forum:D

Gość Spadówa Od Piesków
Kwestia wyboru miejsca zamieszkania. Jak sie jest deklem i nie umie się znaleźć porządnego domu to się mieszka u mamusi, a bachorów się nie robi, bo takie d**y wołowe nigdy nie dorosną do bycia rodzicem.

Gość gość
Spadówa nie chcę nawet myśleć jak razem z fagasem śmierdzicie pchlarzami...bleeeeee

Gość Spadówa Od Piesków
Z psem na rączkach? Jasne. Może jeszcze coś? Powiedziałam o was prawdę to zaczęłyście się czepiać mojego męża. Może jeszcze coś ro moich dzieci? Bo jak ja się wypowiem na temat obsrańców wszystkich pańci, które są rąbnięte to wam włosy dęba staną na tych farbowanych łbach, więc radzę zachowywać się jak człowiek cywilizowany.

Gość Spadówa Od Piesków
Te "pchlarze" się kąpie, idiotko, jakbyś nie zauważyła. Byłaś w sklepie kiedyś? Czy ci zasiłku nie starcza?

Gość gość
Spadówa jesteś obłąkana i żałosna.Idź do męża c/i/o/t/y c/i/p/y.

Gość Spadówa Od Piesków
O, jakaś pańcia się wkurzyła. Bo zasiłeczku nie starcza. Kozak w necie, c**a w świecie.

Gość gość
Durne baby jak agresywny pies biega po podwurku to nikomu nic do tego ale jesli ugryzie kogos po za nim to trzeba zglosic na policje dostanie grzywne jesli sie to powturzy zabiora mu je i uspia

Gość gość
Ja mam małe dziecko i dużego psa. Kocham mojego synka ponad wszystko rzecz jasna ale i mojego psa uwielbiam. uczę małego miłości i szacunku do zwierząt, pokazuje mu, że pies wychowany przez mądrego człowieka sam jest mądry, posłuszny, ułożony. Uważam, że te dwa światy można godzić, potrzeba tylko empatii i trochę wyrozumiałości. Nie wiem i zupełnie nie rozumiem jak matka, kobieta może pisać coś takiego jak autorka, nie miesci mi się to w głowie. psy to nie rzeczy, one czują jak ludzie a za wszelkie groźne sytuacje sytuację odpowiedzialni jesteśmy MY nie zwierzę

Gość gość
ale durny temat, założony specjalnie aby durne sfrustrowane, nieszczęśliwe polskie baby wyzywały się i wirtualnie wyrywaly sobie kudły, szkoda, że na zywo się nie bijecie po ryjach, najlepiej w kisielu, chlopy miałyby na co popatrzeć. Polskie baby sa naprawde durne.

Gość gość
to nie wina psów tylko właścicieli (psie odchody) osobiście mam psa, kocham psy no ale gdzieś się załatwić musi a właściciel ma OBOWIĄZEK posprzątać taką kupę. Co do hałasów na balkonie, to "gówniarzy" też powinno się wytłuc bo się drą :)

Gość gość K
Trzymają te dziamgające śmierdziele w domu, a potem smród w windzie i na korytarzu, szczególnie jak zmokną, syfu i piachu nanoszą, a sprzątać nie ma komu. Z całego serca życzę, abyście powpadali centralnie pyskiem w te g0wna po kundlach, które nie sprzątacie.