Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

narzekaja na psy. a wczoraj w parku dziecko kupe robilo

Polecane posty

Gość gość
Ja mam nadzieję, ze pan prokurator zajmie się tą sprawą. I tymi o których piszą właśiciele zasrańców. Między innymi straszeniem psem, Karmieniem dzieci gównem (to chyba nawet podchodzi pod świadome narażenie na utratę zdrowia - nie prokutatorku?), nieszczenie mienia itd.

Gość gość
hahahhahaa już sie ciebie boje panie prokuratorku ;) Prosze bardzo- czekam na policje i juz nastawiam wodę na kawę :D myślisz, ze taką sciemą kogoś przestraszysz? :D idź sie poucz gimbazo na jutrzejszy sprawdzian a ja idę szykować kolejną pyszną kiełbaskę ;)

Gość gość
Przeciez kazdy wie ze to sciema. Ja jestem prokuratorem generalnym zajme sie kupskami,cukierkami i wozkami,pieskami tez.

Gość gość
Tak na prawdę Szanowne Panie jestem lekko szokowany poziomem języka, który jest używany na tym forum ( i co gorsza ,w większości jak się domyślam, przez kobiety).. Zdawało mi się, że ludzie dorośli mimo różnicy poglądów powinni jednak bardziej szanować swoich adwersarzy .. Jeśli chodzi o karanie właścicieli czworonogów .. to z tego co ja znam prawo .. to żaden kk o tym nic nie wspomina .. Tego typu sprawy regulują rozporządzenia wydawane przez prezydentów miast oraz rady gmin .. Zaś egzekucją powyższych zajmują się odpowiednie organy tj . Straż miejska i Policja (i jeszcze jedno .. jest to wykroczenie nie przestępstwo) .. Inaczej ma się sprawa ze świadomym działaniem polegającym na truciu psów czy też kotów .. Tu kodeks karny ma swoje zastosowanie..

Gość gość
Jakby Pan tu czesciej zagladal,to tez by sie tak wyrazal. W zyciu realnym poslugujemy sie piekna polszczyzna. ;)

Gość gość
a dawanie dzieciom g***a do jedzenia? Niezbadanego wczesniej g***a czy nie ma pasozytów itd to nie przestępstwo? A ponad to... g***o z ciebie nie prokurator ;) gdybys choć ciut znał prawo to bys wiedział/a (bo być moze to kolejna bezpłodna suka zabawiajaca się ze swoim piesiuniem ;P), że najpierw trzeba by udowodnic otrucie psa co jest niewykonalne, bo nikt sie nie bedzie bawił w ściaganie odcisków palców z zeszłorocznej kiełbasy :D Pocałuj mnie w nos bezpłodna k***o ;)

Gość gość
Och tak panie prokuratorze? Karmienie dziecka psim gównem to jest nic? No tak przecież psie g***a są sterylne i nie ma w nich pasożytów. Niszczenie mienia też pod żaden paragraf nie podchodzi? Straszenie psem również. A art. 145 kw coś ci mówi?

Gość gość
Do osoby, która powątpiewa w to co napisałem .. Można się z tego śmiać .. czemu nie.. Ale proszę mi wierzyć .. Osobie, która przyznała się na tym forum do popełnienia przestępstwa na prawdę nie będzie do śmiechu .. Nie rzucam słów na wiatr .. i choćbym chciał .. to osobista przyzwoitość jak i funkcja społeczna, którą sprawuję nie pozwala mi zostawić tak tej sprawy .. Trzeba brać odpowiedzialność zarówno za czyny jak i słowa, które się wypowiada .. Na tym polega dojrzałość człowieka..

Gość gość
hehehehehe no to czekam na policje i na pana prokuratorka :D Nie osmieszaj się juz ;) naprawde chyba nie przyczytałeś ani jednej str. kk skoro pieprzysz takie farmazony :D sam nie wierzysz w to co piszesz xD ale rozumiem- kazde gimg***o marzy by zostac bohaterem :D

Gość gość
No to super. Czekam aż również zgłosisz narażanie dziecka na utratę zdrowia przez debilkę która karmi psimi kupami? Mozemy na to liczyć?

Gość gość
Z mojej strony to wszystko .. A Szanownej Pani, która tak bardzo chełpiła się swoim występkiem .. jednocześnie za nic mając obowiązujące w naszym kraju prawo, doradzam aby przygotowała się na czekający ją kontakt ze stróżami prawa .. Jeśli były to z Pani strony tylko głupie przechwałki to za pewne Policja zakończy sprawę tylko na pouczeniu .. Jeśli zaś faktycznie miały miejsce tego typu zdarzenia .. no cóż .. To wtedy dowie się Pani, że jednak prawo w Polsce funkcjonuje i wcale nie jest martwe .. Tak jak już pisałem .. Sprawa mnie zainteresowała i na pewno będę ja monitorował..

Gość gość
yhy... jasne prokuratorku ;) idź dalej odrabiac lekcje :*

Gość gość
Nie tego juz nie zglosi,bo to jego zdaniem mala szkoda spoleczna ,trucicielke psow wsadzi do wiezienia a trucicielke dziecka wysle do strazy miejskiej po mandacik.Taki z niego prokurator.

Gość gość
Jeju mam nadzieję, że karmienie psim gównem też będziesz minotorował. Czy polski wymiar sprawiedliwości broni tylko zwierzaków? czy również ludzi? A i jeszcze coś kilka topików temu laska pisała, że dokonała aborcji. Moze tym się proroczku zajmiesz?

Gość gość
Wladnie,aborcje go nie zainyetesowaly a pieski tak.Co to za prokurator??!!!

Gość gość
Czy wy ludzie rozróżniacie Kodeks Karny od Kodeksu Wykroczeń ? .. Poziom waszej wiedzy jest po prostu porażająco niski .. A te wasze wulgarne słownictwo ..coś strasznego (za znieważenie drugiej osoby też jest odpowiedni artykuł w KK - Art. 216 ;-)

Gość gość
Aborcje są w Polsce prawnie dopuszczalne w odpowiednich przypadkach .. Czyżbyś tego nie wiedziała?

Gość gość
To narażenie na utrate zdrowia podlega pod kw a nie kk? A art. 160 kk? To co pies?

Gość gość
Aborcja moze i jest dopuszona, ale nie w wyniku wpadki.

Gość gość
Odpowiedni przypadek uznajesz za-wpadlam ale nie planowala.Puknij sie!!!

Gość gość
A czy ta dziewczyna przyznała się do tego typu aborcji?

Gość gość
A jakie są typy aborcji?

Gość gość
Za zniewazenie kara,wszystkie kafetarianki musialyby byc ukarane.Pan prokurstor niech sie lepiej powaznymi rzeczami zajmie a nie wyszukiwaniem kto kogu obrazil.Mordercy sa na wolnosci a prokurator na kafe siedzi.Trzymajcie mnie!

Gość gość
I jeszcze jedno interpretacją prawa w naszym systemie prawnym zajmuje się prokuratura .. Zawsze się mówi, że jest coś takiego jak litera i duch prawa .. Jeśli prokurator uzna,że dane zdarzenie miało znikomą szkodliwość może odstąpić od nałożenia sankcji prawnych..

Gość gość
Aborcja w wyniku nieodwracalnego uszkodzenia płodu .., aborcja w wyniku g****u .. aborcja spowodowana zagrożeniem życia matki..

Gość gość
Aborcja bo wpadlam i nie chce dziecka juz proroka nie interesuje;-) ale pieski tak.

Gość gość
Skoro jednak ustawodawca uznał, że znieważenie jest przestępstwem podlegającym karze to chyba wiedział co robi .. Gdy tak każdy mógł bez żadnych konsekwencji obrażać innych, to życie w w takim społeczeństwie byłoby prawdziwym koszmarem..

Gość gość
To nie jest zadny prokuraror tylko wlascicielks sierciucha,ktora ma gdxies sprzatanie gowien.

Gość gość
Całego świata zbawić się nie da ;-)

Gość gość
Na jakiej podstawie wysnułaś ten jakże błyskotliwy wniosek ;-) .. Nikt ci nie karze w to wierzyć .. Ja jednak wiem najlepiej co robię w życiu .. A Pani, której na tym forum coś obiecałem też się o tym wkrótce przekona..