Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiesz który_

dlaczego sie tak na mnie patrzysz

Polecane posty

Gość gość
ruszyło się coś?

Gość gość
czyli nic?

Gość magazy w plecahc
twój kał w twojej doopie

Gość Hallo Hallo Uwaga
też mam taki obiekt, ale dzisiaj udałam ze go nie widzę. Nie wiedziałam jak się zachować. Teraz żałuję, bo mogłam się właśnie uśmiechnąć i tyle. Nie wiadomo, kiedy znów się nadarzy okazja.

Gość gość
bo chcę

Gość wiem dlaczego temat
czy ten temat jest powiązay z tamtym? przynajmniej mnie się tak wydaje natomiast post powyżej, świadczy ze rzeczywiscie na tu jest i podniosła temat. Nie jestes jej zatem obojętny :)

Gość twoja ona
w co ty pogrywasz? cięta riposta? po ile my mamy lat? wiesz powiem ci jedno PRZESTAJE MNIE TO BAWIĆ owszem chcę, jestem zainteresowana, ale nie za wszelką cenę, ważne jest dla mnie to aby czerpać z tego radość, cieszyć się tym, więc "podkładam" ci się na tym topiku a ty co? wylewasz swoje żale, mścisz się. gdzie ty tu widzisz radość dla mnie? w ten sposób chcesz mnie zachęcić? zastanów się czy aby nie zmierzasz w przeciwnym kierunku wiesz że twój czas się kończy, nie zamierzam tego ciągnąć w nieskończoność, to zaczyna mnie boleć i albo pójdziemy do przodu albo zakończmy to nie pisze tego aby ci dokopać, aby cię to bolało, chcę tylko abyś to przemyślał i żeby wszystko dobrze się skończyło liczę na ciebie, nie zawiedz mnie dam ci nawet tego pierwszego buziaka na zachętę CMOK :) więcej dostaniesz już w realu :)