Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co miec dzieci

Polecane posty

Gość gość

bo jako kobieta nie rozumiem po co inne kobiety sie w to pakuja, jestem po 30stce i nie wyobrazam sobie ze mialabym miec dzieci, to bylby dramat

Gość zycie to nie teatr
ktos cie zmusza?

Gość gość
dzieci się nie ma po coś

Gość gość
tylko przez wpadke?

Gość gość
jeśli kobieta 30-lenia pyta się na forum po co się ma dzieci to ja się zapytowuję co ta kobieta ma w głowie?

Gość gość
raczej mlode mamy maja papke zamiat mozgu

Gość gość
niektórzy mają potrzebę posiadania dzieci, a niektórzy nie. Tak samo jak niektórym małżeństwo jest potrzebne do szczęścia, a inni wolą skakać z kwiatka na kwiatek i często zmieniać partnerów. Uważam Twoje pytania za bezsensowne. Każdy jest inny i ma różne priorytety i potrzeby.

Gość gość
''mają potrzebę posiadania dzieci'' nie ma takiej potrzeby, poczytaj najpierw o podstawowych potrzebach czlowieka kopulacja owszem jest wazną potrzebą, ale bachory juz nie. Powiem wiecej, w dzisiejszych czasach posiadanie bobo powinno byc ograniczone jak w Chinach, ludzi jest za duzo, sa z tego powodu same problemy i jesli nikt nic z tym nie zrobi czeka nas katastrofa 🖐️

Gość gość
mam rocznego syna i 19 lat i na pytanie po co sa dzieci mysle sobie co ty masz we lbie ? a chlopaka masz po co do ******** ? tylko po to czy masz jeszcze cos takkiego jak uczucia mozna kogos kochac , zyc dla kogos ;) mozna nie chciec dzieci i spoko ale pytac po co to glupota ! ;)

Gość gość
szkoda ze twoim rodzica nie zabroniono miec bobo bylo by jednego kretyna mniej ;)

Gość gość
gość - szkoda, że poprawnej polszczyzny nie uczyli w szkole tylko wypinania dooopy i wulgarnego słownictwa typu ''łeb'' ? Rozumiem, że nie mając dziecka nie miałabyś po co żyć ? Więc proponuje zrzec się praw obywatelskich i zamienić się z kobyłą, ona też ma łeb, chetnie cię wysłucha :classic_cool:

Gość gość
15 15 ale Ty jesteś tępa...Co popatrzyłaś na piramidę potrzeb Maslowa i na żadnym z jej pięter nie wyczytałaś: "potrzeba posiadania potomstwa"?! Współczuję Tobie głupoty

Gość gość
jak to nei po coś ? zazwyczaj ludzie mają bo wypada, bo inni mają, bo uważają to jako dodatek do swojego życia jak pies czy samochód albo ze strachu że na starość będą samotni innych powodów nie znam.....a jeszcze są WPADKI

Gość gość
gdybym nie miala dziecka to bym sie o nie starala i tak nie misla bym po co zyc nie lubisz dzieci to tego nie zrozumie twoja pusta glowka ;) a moze ty chcesz a nie ma z kim kochana ? ;)

Gość bezedzietna
ale agresywne te mamuski:D

Gość gość
mam rocznego syna i 19 lat sama jestes dzieckiem i to na pwno wpadka, pewnie jeszcze meza nie masz, ale ze sie stalo to usilnie musisz sie bronic bo zal d**e sciska

Gość gość
tutaj u wszystkich mam widac ewidentnie brak kultury

Gość bezedzietna
tez jak widze poziom wypowiedzi mamusiek stąd, boję się że z tych ich dzidziusiów wyrosna bandyci i wandale:o

Gość gość
"lepiej żeby w Pl rodziło się więcej dzieci, bo inaczej czeka nas katastrofa społeczno-ekonomiczna" zerknęłam w dzisiejsze nekrologi, w moim mieście było sześciu zmarłych w przedziale 30-40 lat i myślisz że rodzące się dzieci zmienią coś w tych tendencjach? pokolenie naszych pradziadków dożywa powyżej 90tki, ich dzieci około 50-60 lat a ich prawnuki padają jak muchy nie dożywszy do 50tki

Gość gość
nie , ja zawsze bronie dziecka ;) i tak moje dziecko nie bylo planowane ale zapytaj mymy czy ty bylas i czy cie nie kocha za to ze zyjesz ? jak chcesz mi tu pisac ze jestem glupia to sie nie wysilaj bo stac mnie na opiekunke i szkole koncze masz racje meza nie mam ale mam narzyczonego ktory ma firme i wlasny dom ma 25 lat ( tak wyprzedzam wasze pytania ) B-)

Gość gość
mamusie chyba nie sa zadowolone z zycia i tyle 🖐️

Gość gość
narzyczonego i wszystko jasne ;-)

Gość gość
a autorka taka zadowolona z życia widać... sama wylewa jakies frustracje na forum

Gość gość
mam matke a nie myme, na szczescie mnie" zaplanowano", nie wiem co to za slownictwo wogole

Gość gość
jak Ciebie Autorka mama zaplanowała, to zapytaj się jej PO CO MAMO??

Gość bezedzietna
"w ogóle" panie miłe;)

Gość gość
jak Ciebie Autorko*

Gość gość
narzeczony ( blad ) no coz wogole. pisze sie tak ( w ogole ) :)

Gość gość
"wogole" autorko też nie wiem co to za słownictwo

Gość gość
kochana ja swoje dzieci tez klamie ze je planowalam ;D