Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźnia mi się okres!

Polecane posty

Gość gość

mam 16 lat i współżyję z moim chłopakiem, zawsze robimy to z prezerwatywą, ale on i tak jak dochodzi to wyjmuje go ze mnie, zawsze na koniec sprawdzamy prezerwatywę i żadna nie była przebita ani nic, lecz spóźnia mi się okres, nie bolą mnie piersi, które zawse bolą przed okresem, czy mogłam zajść w ciążę?

Gość gość
zrób test ciążowy to będziesz wiedzieć

Gość gość
ale będziesz mieć lipe jak w ciąży bedziesz... :O kup test ciazowy w aptece

Gość Kasandraa_001
W twoim wieku byłam taka sama jak Ty, sex zawsze w prezerwatywie a wytrysk i tak na zewnatrz... także jeżeli było tak jak piszesz to uważam że w ciąży nie jesteś , to pewnie przez stres sie ci spuźnia bo za dużo o tym myślisz pozdr :)

Gość gość
jeśli gumka nie pękła i nie miałaś kontaktu ze spermą to nie ma możliwości że jesteś w ciąży spokojnie:) może kup sobei ten test ciążowy, jak wyjdzie negatywny to się uspkoisz... jak długo spóźnia Ci się ten okres?

Gość gość
16 lat i seks?! do czego doszło...

Gość gość
co zlego w tym ze 16 lat i uprawia seks? :) przynajmniej z głową i sie zabezpiecza. wiele dziewczat, i mowie tu o normalnych dziewczynach, traci w takim wieku swoje dziewictwo :) moglabys sie zbuluwersowac jakby napisala ze w klubie zkims kogo nie zna ale widac ze jest nomrlana i sie martwi po prostu, kazdy mial schizy, nawet jak bylo zabezpieczenie :)

Gość gość
Pamietam jak ja panikowalam,im bardzuej tym więcej się spoznial,a jakoś nigdy nie wyszlamzaszlam w ciążę;)

Gość filigramowa
Nie martw sie. Glowa do gory ! Nie sadze zeby to byl okres. Mialam podobna sytuacje z tym ze ja wowczas bylam dziewica. Czasem jakies zabawy z vhlopakiem :p ale bez stoaunku. przez kilka lat okres mialam regularny . ZAWSZE. Przyszedl ten dzien a go nie ma. 2 tyg czekalam. Na takie opoznienia moze sie zlozyc wiele czynnikow. Glownie to stres. Jak przestaniesz siw martwic to sama zobaczysz ;)