Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nela90

Akcja odchudzanie

Polecane posty

Gość Nela90

Witam:) Jestem stałą czytelniczką forum o tematyce odchudzającej:) niestety żadnych efektów chyba dlatego że tylko czytam i mam słomiany zapał za każdym razem stwierdzam że się odchudzam i wytrwale dążę do spełnienia mojego postanowienia... aż do pysznego obiadu:) Nie powiem bo już kilka razy udało mi się wytrwać tydzień:). A więc nadszedł ten dzień który ma wszystko zmienić, moje życie ma stać się lepsze, będę dążyć do.....zrzucenia kilku kilogramów:) przez co moja samoocena stanie się wyższa co za tym idzie wszystko zmieni się na lepsze widzę same plusy, ale jak to osiągnąć czy kolejna próba okaże się nieudana, chce się zmotywować, dlatego piszę na forum i zachęcam was do wspólnego odchudzania - w grupie siła! Wydaje mi się że razem, wspierając się nawzajem osiągniemy wymarzony cel. Moim celem jest zrzucenie 10 kg przy wadze 70 kg i wzroście 173 cm. Czy chcecie się przyłączyć ? co kilka dni będę relacjonowała przebieg mojej diety

Gość gość
cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc dieta to polowa sukcesu reszta to ruch!

Gość foczka 44
Hej ja też dużo czytałam o dietach na kafeteri, nawet jestem na jednym forum,a to dlatego że są tam fajne babki.Tylko nieraz mam wątpliwosci,bo przez pierwszy tydzien szał wszystkie pisza dołączaja sie a potem nuda.kazda pisze co zjadła i ile jak ćwiczy i nie wiele wiecej. no ale cos trzeba robic ,próbować ja też chce schudnac 10 kg staram sie od 2 tyg. i nic jak na razie.nie pisze tego zeby cie zniechęcić to tylko takie moje przemyslenia. powodzenia.

wiem że jest dużo wątków na temat odchudzania na forum bo sama je czytam, każdy się początkowo nastawia już na spektakularne efekty już po kilku dniach, ale wiem że nie ma nic za darmo trzeba się napracować i odmówić sobie dotychczasowych przyjemności. Trenuje silną wole nie mogę tym razem pozwolić sobie na załamanie bo jak teraz się nie uda to ja już nie widzę szansy dla siebie. Aby się lepiej zmotywować założyłam sobie zeszyt gdzie będę zapisywałam wszystko to co zjadłam w ciągu dnia, aktywność fizyczną, wagę, wymiary poszczególnych części ciała.