Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Największe zakłopotanie z udziałem kobiety

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło wam się iż członek wylądował nieświadomie w miejscu intymnym kobiety :-)

Gość mrokos
Tak, oczywiście. Kiedyś, będą bez spodni, przechodziłem obok leżącej, nagiej kobiety i nogi zaplątały mi się w nieizolowany przewód elektryczny, straciłem równowagę i upadłem. Porażenie prądem o napięciu 230V spowodowało natychmiastowy i silny wzwód mego członka. Upadając trafiłem członkiem prosto w jej waginę, a natężenie prądu obowiązujące w naszym kraju o wartości 50 Hz zdeterminowało konwulsyjne drgawki naszych ciał i w ten sposób odbyliśmy intensywny stosunek seksualny, dopóki nie zadziałał bezpiecznik różnicowy, akurat w momencie gdy wchodził jej mąż, którego to bardzo długo musieliśmy przekonywać o prawdziwości całego zajścia.

Gość gość
mogłeś jeszcze przez przypadek swoim penisem wyladować w pochwie słonicy :-)

Gość gość
klepnięcie kobiety w pupę to normalne :-) ale chwycenie Pana za penisa to raczej zakłopotanie. jeżeli noga, kolano kobiety wyląduje tam gdzie wieża momentalnie staje na baczność to chyba też. Lub kobieta wypina pupę 20 cm obok naszych wybałuszonych oczów. jezeli biodra kobiety musają okolice naszego reprezentanta który stoi na baczność.

Gość mrokos
Słonica. To raczej niemożliwe. Pracownicy ogrodów zoologicznych bardzo dbają o bezpieczeństwo zwierząt i nie ma tam nieosłoniętych przewodów elektrycnych.

Gość gość
tak samo niemożliwe jak twoja powyższa historia

Gość gość
młokosie mrokosie - wypad z wątku

Gość gość
50Hz to częstotliwość, a nie natężenie prądu. Natężenie mierzy się w amperach :P

Gość gość
młokos by się z****a(ł) przy 50 razach na sekundę zresztą 5 razy na sekunde już jest nie do ogarnięcia :-)

Gość mrokos
Macie rację. To była oczywiście częstotliwość.