Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokodżambo23

Coś na pięty

Polecane posty

Gość Kokodżambo23

Hej! To mój pierwszy post na forum, więc cześć wszystkim! Chciałam się zapytać, czy w Polsce jest dostępny krem do stóp Callus heels (do popękanych pięt). Byłam we Włoszech pół roku, tam przypadkiem na niego trafiłam i stwierdziłam, że spróbuję. Efekt jest rewelacyjny i teraz chciałam się dowiedzieć, czy dostanę go w jakimś polskim sklepie lub aptece czy muszę zamawiać przez internet?

Gość gość
a czemu musi byc ten?jest cala masa innych naszych rownie skutecznych a moze bardziej, i w dobrej cenie.

Gość gość
kup apteczny z mocznikiem przynajmniej 10 % powinien dać radę kiedyś Scholl miał takie cudeńko, potem zmienili skład i d.....pa

Jeżeli chcesz wypróbować czegoś z naszych polskich kosmetyków, to moge polecić Ci krem, a w zasadzie maskę parafinową do stóp z bielendy, nakłada się ją na noc i zostawia:) Można też używać do rąk. Ja bardzo ją lubię, rano stópki sa gładziutkie, i bardziej nawilżone:D

Gość Kokodżambo23
Dzięki za porady. Krem chciałam akurat ten, bo nie zawiera mocznika. Wiem, że jest on bardzo skuteczny, jednak do krótkotrwałego użytku, potem zamiast pomagać, szkodzi skórze. Callus nie zawiera mocznika, natomiast posiada same naturalne składniki, a to dla mnie ważne. Z tego co widzę, jeszcze nie jest dostępny w Polsce, dlatego poszukam jakiś tańszych odpowiedników, a jeśli nic mnie nie zadowoli zamówię przez internet.

Gość dominikaEwaW
Ja stosuję skarpetki nawilżające Exclusive Cosmetics SPA dla stóp, zawierają mocznik, ale stosuję je już dość długo i generalnie widzę same pozytywne rezultaty, nie widzę, żadnych negatywnych skutków. Te skarpetki polecam.

Gość gość
Kokodżambo, krem dostaniesz już w niektórych aptekach w Warszawie, wystarczy popytać :)

Gość gość
na prawdę :-) nie ściema:-P