Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I jak tu się opalić? chociaż trochę. Jakieś pomysły?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 29 tyg ciąży. Za 1,5 miesiąca idę na wesele, będzie to końcówka maja 9termin mam na koniec czerwca). Chciałabym chociaż trochę się opalić, ale nie wiem jak... Będę mieć jasną sukienkę, trochę boję się samoopalaczy, ale może polecicie coś odpowiedniego dla kobiet w ciąży? A może trochę do słoneczka buźkę i nogi wystawić? Nie chcę być mocno opalona, zależy mi na delikatnym brązie, wyglądam wtedy zdecydowanie lepiej i dużo lepiej się czuję... jakieś pomysły? Tylko bez krytyki proszę :)

Gość gość
może jakiś bezpieczny balsam brązujący możecie polecić?

Gość gość
Opalenizna jest tandetna

Gość gość
e tam, tandetna, ja wygladam bardzo korzystnie musnieta sloncem albo solarka. W ciazy zdazylam sie opalic chodzaac po miescie, juz w kwietniu mozna bylo wtedy smigac w ciuchach letnich, a ja opalam sie raz dwa. BAlsamu brazujacego nie polecam-stosowalam przed rozpoceciem lata i efekt byl fajny, ALE gdy tylko zaczely sie upaly, ze po wyjsciu do sklepu czlowiek wracal spocony jk szczur, moja "opalenizna" zaczela sie wyplukiwac-w zgieciach kolan, lokci i powstawaly paskudne plamy. weszlam do wanny i peelingiem z soli szrowalam cialo az to czarostwo calkiem zeszlo i zaczelam normalnie sie opalac na sloncu.

Gość gość
tandetna to jest mocna opalenizna, przesadzona. Jeśli ktoś wygląda lepiej z odrobiną koloru to jak najbardziej jestem "za". Chyba naturalne słońce będzie nejlepsze. Balsam czy samoopalacz jeszcze Ci smugi pozostawia i dopiero będzie :/

Gość gość
A może pij duzo soku z marchwi. Powinna skora lekko pociemniec.

Gość laurkachmurka
opalanie natryskowe supoer efekt na kilka dni i bezpieczne dla kobiet w ciazy

Gość gość
idz na opalanie natryskowe:)

Gość gość
Przecież możesz normalnie opalać się na słońcu

Gość gość
Ja przed weselem w ciazy opalalam sie normalnie,nie unikalam slonca. Ale za duzo nie zdazylam sie "strzaskac":P kupilam sobie rajstopy w "sprayu".to taki jakby fluid do ciala.