Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego innych szokuje gdy ktos ma kochanke lub kochanka

Polecane posty

Gość gość
nie mówie nikomu z kim ma spać

Gość gość
bo ty nie masz prawa mówić, gdyż nie masz meża, a ten co cię dopycha po katach to obcy facet dla ciebie

Gość gość
Nie szokuje. Odraza. Zasadnicza roznica. Ani moherem, ani osoba z ubogim w wydarzenia zyciem nie jestem. Ale odraza mnie nieuczciwosc, brak szacunku dla zdradzanego wspolmalzonka. Nie kochasz go/jej? Zrob porzadek w swoim zyciu, a potem sealed z miloscia swojego zycia. Proste. I nie, dobrem dzieci sie nie zaslaniaj jedna z drugim --------------------------------- popieram też tak myślę.

Gość gość
Ha ha ha pewnie jakaś zdzira sobie marzy, żeby ludzie nie pluli i gwizdali na jej widok, bo się uczepiła nogawki żonatego, więc założyła ten żałosny wątek

Gość gość
mnie tez nie szokuje bo to nie moja sprawa a gosciówy co teraz plują jadem pewnie juz majom ten problem , co teraz robi wasz mąż:)juz mysli o innej

Gość gość
ty prostaczko "majom ten problem" :D o tobie żaden nie myśli, bo teraz pewnie przytula żonę w łóżku, a ty byłaś jedynie dobra, żeby mu językiem umyć penisa, jak miał brudnego :D:D:D

Gość gość
ten zonaty co kocha inną kobiete to twój mąż?:)

Gość
>>KingaStefankaFanka Mnie nie szokuje tylko może bardziej oburza pechowiec.gif bo oznacza to kłamstwo i oszukiwanie i krzywdzenie innej osoby lub osób<< Dlaczego zauwazasz tylko klamstwo, a nie chcesz widziec powodow ktore prowadza do zdrady, tu mowimy o braku dobrego seksu? No ale dobrze, niech ci bedzie. No to co powiesz na taka sytuacje.W trakcie jednej z licznych dyskusji, pewnie nawet klotni na temat braku seksu facet powie na przyklad cos takiego :"jesli sie nie zmienisz, poszukam sobie kogos na boku". No wiec powiedzial, chyba teraz jesli to zrobi to juz nie bedzie klamstwa i oszukiwania. Czy ma podac ostrzezenie na pismie, z dwutygodniowym terminem?

Bo to JEST kłamstwo. Jak mi się mąż znudzi to się rozwiodę i poszukam innego, to jest ok, a nie najpierw szukanie innego a potem rozwód,, albo puszczanie się na wszystkie strony, kiedy mąż/partner myśli że wszystko jest ok. Nie mam nic przeciwko rozwodzeniu sie, szukaniu nowych partnerów itd ale nienawidzę kłamstwa i nieszczerości.

Gość gość
mój maż brudnych szmat nie tyka, żeby nie prześmiardł na wylot, więc niemożliwością jest aby się zakochał w jakimś cuchnącym pasztecie od którego wszyscy wieją ile sił w nogach :D

Gość
>>Jak mi się mąż znudzi to się rozwiodę i poszukam innego, to jest ok, a nie najpierw szukanie innego a potem rozwód,, albo puszczanie się na wszystkie strony, kiedy mąż/partner myśli że wszystko jest ok.<< Przeczytaj prosze ze zrozumieniem. Przeciez wyraznie pisalem o sytuacji kiedy wcale nie jest ok. Brakuje seksu, byly rozmowy i bez efektu. Wiec strona pokrzywdzona sama troszczy sie o swoje zycie seksualne. Dlaczego ma jeszcze przed tym zadbac o partnera ktory byl "leniwy". Tak, zadbac, bo do tego w naszych realiach sprowadza sie rozwod.

Gość
>>KingaStefankaFanka Rescator usmiech.gif to co podajesz w swoim przykładzie to jest proba szantażu emocjonalnego najniższych lotów usmiech.gif śmiech na sali<< To jest zycie, ktore niestety nie jest bajka. A co wlasciwie poradzisz komus w takiej sytuacji.

Dlatego że nie należy nagradzać ludzi, którzy nie myślą :) a myśleć trzeba prezd ślubem :) Poza tym jeśli żona/mąz nie ma ochoty na seks musi być też jakiś powód...

Tzn co poradzę komuś, z kim nie chce sie kochać jego wspołmałżonek? Poradzę, żeby nie patrzył tylko na jego zachowanie, ale też na swoje, bo nic nie dzieje sie bez powodu.

Gość gość
a ten autokarek rescatorek znowu swoje walkuje chlopie zmien plyte:o :D

Gość gość
8.44 aaaaa.. teraz rozumiem twoj mąz kocha sie w jakiejs bardzo atrakcyjnej pachnącej kobiecie

Gość
>>KingaStefankaFanka Dlatego że nie należy nagradzać ludzi, którzy nie myślą usmiech.gif a myśleć trzeba prezd ślubem usmiech.gif Poza tym jeśli żona/mąz nie ma ochoty na seks musi być też jakiś powód...<< Z tym pierwszym to akurat sie zgadzam, problem w tym, jesli goraca kochanka przed slubem, po paru latach dostaje spadku libido. Jesli jest to powod zwiazany ze zdrowiem, to trudno, oboje cierpimy, ale tez robimy wszystko, by cierpiec jak najmniej. Ale jesli to lenistwo lub muchy w nosie, to zadnej litosci, zasluzyla na to by byc zdradzana. Oczywiscie to co pisze dotyczy obu plc****isze jako mezczyzna dla uproszczenia.

Gość
>>gość a ten autokarek rescatorek znowu swoje walkuje chlopie zmien plyt<< Jak ci sie nie podoba to nie sluchaj.

Gość
>> KingaStefankaFanka Tzn co poradzę komuś, z kim nie chce sie kochać jego wspołmałżonek? Poradzę, żeby nie patrzył tylko na jego zachowanie, ale też na swoje, bo nic nie dzieje sie bez powodu<< Natomiast ja mam rade, postaraj sie naprawic, a jak sie nie da, to mysl o sobie. Bo jesli partner nie chce myslec o woich potrzebach to tylko to ci pozostaje.

Rescator :) ja Ci to wytłumaczę na innym przykładzie :) Żona/mąż przez 5 lat codziennie gotuje obiady, po czym przestaje, albo robi byle jakie.....DLACZEGO??? 1. Nie ma ochoty z powodu "wypalenia zawodowego" i powtarzalności że co dzień obiad i obiad... 2. Mąż wraca, je i gapi sie w tv i nic nie mówi 3. Wiecznie coś jest nie takie, niedobre, gdzieś było lepsza, a mamusia to coś tam, a Gessler to robi tak i siak :p 4. Nie ma za co kupić skladników bo ma za malo kasy żeby spełnić wymagania Itd :) to samo z seksem

Gość
>>KingaStefankaFanka Rescator usmiech.gif ja Ci to wytłumaczę na innym przykładzie<< Dziekuje za przyklad, bardzo mi sie podoba. No wiec w takiej sytuacji maz pyta co sie stalo, dlaczego, w czym ci pomoc i oboje probuja cos z tym zrobic. Albo, kobieta uwaza, ze nic sie nie stalo, wszystko jest w porzadku, tylko on sie czepia. I nie ma zamiaru nic zmienic. W takim przypadku maz mowi, mozesz gotowac tylko dla siebie, ja pojde jesc na miescie. I tak robi.

Gość gość
ty facet czkawke masz:D k****a na erotycznym zanudzil wszystkich tym mialczeniem teraz tu przynudza i ty sie dziwisz, ze sie zonce znudzilo dawanie tobie d**y? :D masz odpowiedz, jestes nudny natomiast prawdopodobnie zonka znalazla ciekawszy egzemplarz :D

Gość
>>KingaStefankaFanka I na każdy punkt można oczywiście znaleźć lekarstwo, o ile przestanie sie wrzeszczeć "dlaczego nie ma obiadu: i przez chwilę się pomyśli<< No wlasnie, cos takiego napisalem, tyle, ze nie pomysli, ale raczej porozmawiaja, bo czekac az facet sie domysli dlaczego, to mozna do us..nej smierci.Podobnie zreszta i kobieta w innych sprawach.

Gość
>>KingaStefankaFanka No i dobrze, tylko niech to robi legalnie, czyli po rozwodzie. Bez oszukiwania<< Robi tak jak mu jest wygodniej. Jesli partnerka przedtem go olewala, to dlaczego ma myslec o niej. mysli juz o sobie.

Gość
>>KingaStefankaFanka Rescator mój mąż siez Ciebie śmieje smiech.gif i ze mnie też jezyk.gif dlatgo spadam stąd na ryby usmiech.gif a Tobie miłej niedzieli życzę<< Zycze udanych polowow i milego dnia. Ja niestety nie moge nigdzie pojsc bo jestem w pracy.