Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

To ciekawy lecz trudny utwór,budzący we mnie smutek.Muzyka ma ogromny wpływ na człowieka,czy myślałeś kiedyś o roli muzyki w życiu ludzi?Że może wprowadzać wrażliwe osoby w zły nastrój,wręcz w depresję?Natomiast inna pobudzać do życia,refleksji nad sobą,mobilizować.

To jest piękny utwór,jeśli chodzi o sen,kładę się kiedy słyszę śpiew ptaków:).Nie krępuj się,skoro zmęczenie ci doskwiera,mogę jedynie życzyć ci dobrej nocy:).

Słuchałem po prostu piosenki którą mi przedstawiłaś, nie słyszałem jej nigdy wcześniej:) i nie chce mi się spać wcale:) Możemy pisać:) jeżeli Ty nie jesteś zmęczona.

Na razie nie jestem:),ktoś odważył się wkleić tutaj link:).

Wiesz o tym,że grzecznościowy zwrot per"ty",pisany wielką literą nie obowiązuje w komunikacji internetowej?Nie musisz się trudzić,wciskając caps loock za każdym razem.

Nie chodzi o koronę na głowie,lecz o wygodę.Ale skoro tak,to nie pozostaje mi nic innego,jak dostosować się do Twoich reguł;).

I tak jak pisałem wcześniej Xen lubię muzykę, nie lubię wojny, agresji, złości, zawiści. Co z tym się wiąże lubię ludzi dobrych:) a złych nie lubię.

Mam propozycję Xen, rozmawiajmy spokojnie (no chyba że gdzieś spieszysz się) dotrzymam Ci towarzystwa do samego rana, wpleciemy w rozmowę muzykę i uważam, że nie powinno być żle:) Cóż Ty na to ?

Dobrze,obawiam się jednak,że ciężko będzie mi dotrwać do świtu:).

Znam,o ile tak można nazwać ich muzykę,"wykwintna".

Tak wiem,kolejna magiczna sprawa,zarazem fascynująca:).

Znam :) tę piosenkę. A kaktus to też. Wiem ponieważ widziałem. I nie musiałem szukać w Google. Ale proszę Ty sprawdź:) Wpisz tylko w Google ''królowa jednej nocy'' i wyjdzie.