Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiący muzykę

DLA KLUBU: ROGER WATERS, PINK FLOYD, THE WALL, KONCERT, BERLIN 1990

Polecane posty

Gość ja :), właśnie słucham kawałka opery, zaproponowanej z Twojej strony ;). Przesłucham, odpowiem. Zadam teraz pytanie. Czy poczekasz na odpowiedź ?

Gość gość ja
Lubiący muzykę , tak. Poczekam :-) Tylko hmm...TO miało być na następny raz a nie na obecną chwilę. Miałam zamiar wkleić link do Mike Oldfield...

Hello hello... gdzie jesteś... hello hello. ( już widzę, że jesteś ;)). Wyobraź sobie , że przypuszczam jaki Mike Oldfield... zakładam, że w duecie... :). Tymczasem, skoro zabrzmiało tak wzniośle, podaję też coś w smokingach i nawet w perukach :)... co prawda cover ale proszę przesłuchaj całości i zgadnij czyj cover ? ;). Mała podpowiedź - coś z prądem.

Gość gość
Lubiący muzykę 100x :-) Faktycznie, kiedyś przez przypadek znalazłam owy "cud" AC/DC ha..ha..ha... Nie powiem, facetom nie brakuje fantazji ha..ha..ha... I jakie wykonanie?!

Gość gość ja
Lubiący muzykę, co z nim? Nie wiem. pewnie ma się dobrze :-) A tak serio...to jedziem z koksem :-) :-) :-) :-) :-) Na pewno pamiętasz :-) https://youtu.be/HB00PMz6SX8

Gość gość ja
P.S. Kafe przeskoczyła wiadomość. DEFINITYWNIE NIE TEN Mike Oldfield i Maggie Reilly (Okropnść!)

gość ja dziś P.S. Kafe przeskoczyła wiadomość. DEFINITYWNIE NIE TEN Mike Oldfield i Maggie Reilly (Okropnść!) xxxx też nie podobają mi się pistolety, karabiny, czołgi i inne pochodne zawiści głupoty.

Gość gość ja
Lubiący muzykę... że co?! Tę płytę?! O kuźwa! Chyba żeby aby spalić i połamać. żarty się Ciebie trzymają? Co do broni (palnej i jakiejkolwiek) mam podobne odczucia z wyjątkiem tego jedynego western'u i muzyki hi..hi..hi... Ahem, Bach brzmi znacznie przyjaźniej :-) https://youtu.be/WjoXaJUOInU

Gość gość ja
A! Właśnie "odkryłam" Marka Bylińskiego?! Nie pitolę już o westernach itp... ale posłuchaj tego... https://youtu.be/0iGtZJsTsIQ Nigdy o nim nie słyszam?!?! A Ty????

Gość gość ja
HELLOOOO???? Poszedłeś spać? Jeżeli tak, to dobranoc albo dzień dobry i miłego dnia :-)

Gość gość
Lubiący muzykę Ja się zastanawiam jak to możliwe że nigdy o nim nie słyszałam/czytałam?! Dzięki za link 5x :-) Miłego weekend'u

Gość ja ;), a jednak to możliwe skoro sama stwierdzasz, że nie słyszałaś i nie czytałaś. Mnie natomiast trafił się link do fragmentu całkiem świeżego koncertu M.Bilińskiego, z roku 2012 w Grudziądzu. Podsyłam go więc w trosce o Twoje pogłębianie muzycznych horyzontów ;). https://www.youtube.com/watch?v=Px4JeLd1rUU :) x 5

Gość gość ja
Witam się :-) Lubiący muzykę, dziękuję za links 7 x :-) "mniam, mniam" gdyby ta muzyka była "do zjedzenia" :-) Nie mniej, dla ucha bardzo przyjazna i ciekawa. Tearaz domyślam się dlaczego wcześniej nie słyszałam o M.B. Byłam przecież smarkulą a w 83-cim "porwał mnie inny, nie znany mi świat świat" :-) Ja pamiętam tylko Wolną Europę i ślęczenie nocami żeby "coś" przegrać na magnetofon :-)

Gość gość ja
Lubiący muzykę, zobacz na No Popatrz, uśmiejesz się :-) x 311