Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinna 28

Mój facet zaproponował wpólne mieszkanie i że bedziemy płacic po połowie

Polecane posty

to, co napiszę, będzie okrutne, ale ...zawsze więcej płaci ta osoba, której na wspólnym zamieszkaniu bardziej zależy :P - czasami ludziom zależy tak samo i wtedy dzielą wydatki mniej więcej po równo. - ale nie oszukujmy się, nie każda kobieta marzy o zamieszkaniu z facetem, bo to masa dodatkowych obowiązków i niedogodności. mieszkanie samemu może wychodzi nieco drożej, ale na pewno wygodniej :)

natomiast jest bardzo malo meskich prostytutek i kobiety nie placa za seks i cos z tego wynika? x kobiety bez problemu znajdą frajera na seks za darmo

Gość gość
a czemu znajda frajera za darmo na seks? bo mezczyzni sa nastawieni na seks i zdrady czyli jak juz pisalam

Jeśli nie możesz być głazem, który spada wrogowi na łeb, bądź kamykiem w jego bucie. x powinno być tak: Jeżeli nie możesz być bombą która niszczy wroga, bądź przynajmniej brzozą

a czemu znajda frajera za darmo na seks? bo mezczyzni sa nastawieni na seks i zdrady czyli jak juz pisalam x nie odwracaj, kobiety też uprawiają seks ALE NIE PŁACĄ X tak samo mogę napisać że d***** biorą kasę więc wszystkie kobiety lecą na kasę

Gość 118777777744587749
Nikt o zdrowym rozsadku nie zwiaze sie z kobieta. Przeciez one nie posiadaja empatii, sumienia, czy moralnosc jest im obca. Kto by chcial dzielic los z kims takim i zastanawiac sie czy juz sie puscila. Najlepiej byc bad boyem, zaliczac i robic dyla w sina dal, a dzieciaka niech wychowuje ten co brania nie ma wcale, czyli porzadny.

Gość gość
a dlaczego kobiety nie placa a mezczyzni placa co? chyba nie z tego powodu ze wiecej zarabiaja:D

Gość gość
a tym co zaliczaja i porzucaja moralnosc jest nieobca:o

gość a dlaczego kobiety nie placa a mezczyzni placa co? chyba nie z tego powodu ze wiecej zarabiaja x bo kobiety mają seks na zawołanie, a facet musi się męczyć lub zapłacić, i płacąc ma się duży wybór ha

Gość 118777777744587749
P*****l sie. Jak wykazywalem moralnosc wobec kobiet i szanowalem je, to d**e mialem cala w siniakach. I nie dam sie na nic nabrac niezaleznie co bys nie napisala. Poniewaz z powodu tego, ze jestes kobieta nie wierze w ani jedno twoje slowo.

Gość gość
a czy jest tu jakims mezczyzna w zwiazku, ktory moze sie wypowiedziec?

Gość gość
a czemu kobiety maja seks na zawolanie:D i gdzie to wasze równouprawnienie:D zadajcie od kobiet zaplaty za seks

ość a czemu kobiety maja seks na zawolanie i gdzie to wasze równouprawnienie zadajcie od kobiet zaplaty za seks x bo zawsze znajdzie się frajer którego rozsadza i NIE STAĆ GO NA DZIWKE

Gość gość
przeciez 99% mezczyzn czytaj frajerow rozsadza:D a czemu to d***** wam nie placa za seks tylko wy im?

Gość 118777777744587749
Ja probowalem juz wczesniej stworzyc zwiazek z kobieta, ale z kazda kolejna odkrywalem jej zdrade, po blizszym przyjrzeniu sie. I znajomi to samo mieli. Wy nie nadajecie sie do zwiazkow, bo macie tendencje do zdrad i ciagle wam cos nie pasuje i czegos brakuje.

Gość gość
a chodzenie na dz//iw//ki to takie wielce moralne z waszej strony? przeciez te panie moga byc zmuszan sila lub grozba do swiadczenia takich uslug

gość przeciez 99% mezczyzn czytaj frajerow rozsadza a czemu to d***** wam nie placa za seks tylko wy im? x bo nie mają przyjemności i to one służą facetowi

Gość gość
"118777777744587749 Ja probowalem juz wczesniej stworzyc zwiazek z kobieta, ale z kazda kolejna odkrywalem jej zdrade, po blizszym przyjrzeniu sie. I znajomi to samo mieli. Wy nie nadajecie sie do zwiazkow, bo macie tendencje do zdrad i ciagle wam cos nie pasuje i czegos brakuje. " teraz to chyba mowa o facetach i ich zdradach:o bo dokladnie opisales zachowanie mezczyzn

gość a chodzenie na dz//iw//ki to takie wielce moralne z waszej strony? przeciez te panie moga byc zmuszan sila lub grozba do swiadczenia takich uslug x nie interesuje mnie to, równie dobrze nie powinienem jeździć samochodem bo ociepla się klimat i na biegunie toną małe niedźwiadki z powodu roztopu

Gość 118777777744587749
Hahaha za to 100% kobiet to typowe frajery, czyli ktos bez zasad z k*******m we krwi.

Gość gość
po prostu trafiles na zle dziewczyny. Nie wszystkie zdradzaja.

Gość gość
claude speed a dzieci planujesz miec?

Gość gość
PEWNIE NIE, bo jego dziewczyna zarabia najnizsza krajowa ;)

Gość gość
to chociaz tyle dobrego dla swiata

Gość gość
to i ja sie wypowiem bo u mnie jest podobnie ale w druga strone, tzn ja zarabiam 2 x wiecej niz maz, mamy oddzielne konta i jedno wspolne na ktore co miesiac przelewamy ustalona kwote na utrzymanie chaty i jedzenie, i ja i on placimy te sama kwote choc jemu na wlasne wydatki zostaje znacznie mniej, ale uznal ze byloby niehonoro gdyby placil mniej bo to ze ja zarabiam wiecej nie moze byc moja kara, ciezko pracowalam na to stanowisko.

Gość gość
:) no własnie honorowo. Faceci maja swoj honor, temu by nie pozwolili na taka sytuacje