Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój partner jest żonaty

Polecane posty

Gość gość
Jestem już po rozwodzie hehe, a kochanka zerwała ze mną na kilka mieś. wcześniej, niezła akcja. O to miała największe pretensje, a ja teraz jestem wolny :) i dalej żyje ze swoja zoną, jest idealnie :)

Gość gość
Zawsze kochanka wychodzi na szmate, a facet cóż dawała mu to korzystał. Jak by nie dała to by jej nie bzykał a pilnował żony, i tak zostaniesz sama, bo jak twój kochanek widzi jak sie zachowuje to na pewno w poważny związek z toba nie wejdzie, chodzi mu o seks, przygoda i tyle. Jak by chciał zostawić żone zrobił by to juz dawno.

Gość gość
chodzi o to, ze kochanki lubią taka fazę. niektóre lubią być tak poniżane, lubią ta całą otoczkę, ze są kochankami, ze niby tak łatwo im odbić żonatego, ze sa tyle warte. Będąc niestety cały czas same. Ale to nie jest tak prosto jak im się wydaje.Trzeba czegoś więcej :) Najgorsze dla nich to jest chyba to co myślą o nich znajomi, ale one tez to lubią, ten cały meksyk, przynajmniej maja o czym gadać w tym swoim pustym, życiu. I to tyle co mają, przykre.

Gość gość
maja na chwile swojego greya, zanim sie zorientują że to własnie było to haha :)

Gość gość
dla mnie taka kobieta jest już nic nie warta.

Gość gość
Sprawa jest prosta. W zasadzie kazdego faceta mozna odbic jezeli tak naprawde nie kocha zony i malzenstwo nie przynosi mu radosci. Wieszosc facetow ma daleko gdzies czy kobieta jest dobra gospodynia, czy sprzata i gotuje i czy jest dobra matka. Natomiast wazny jest dla nich seks, to zeby kobieta naprawde ten seks lubila, zeby miala poczucie humoru i szla z usmiechem an ustach przez zycie, zeby nie podazala za facetem jak niewolnica tylko miala wlasne zadanie i pewnien stopien niezaleznosci (wlasna prace i zainteresowania) zeby dazyla do wlasnych celow a nie przyjmowala cele faceta. Za taka poleci kazdy :-D i wszystko dla niej zrobi nawet jak nie bedzie boginia piekna :-D Mojego meza poprzednia zona po prostu nie lubila seksu, nie sprawialo jej to przyjemnosci, powiedziala mu nawet ze nigdy orgazmu nie miala, w ogole czesto bylo skwaszona i niemila dla niego choc traktowal ja zawsze bardzo dobrze. Trwalo to latami. W koncu on mial dosc... Jak sie ze mna zaczelo, to ona nagle odkryla jak go kocha :-D A wczesniej spali w osobnych pokojach przez 3 lata :-D Nic jej to nie dalo bo sie z nia i tak w try-miga rozwiodl i nigdy nie patrzyl w przeszlosc. Zawsze podkresla jaki jest ze mna szczesliwy. A teraz on a wszystkim opowiada, ze rozbilam ich malzenstwo :-D Ja sie pytam jakie malzenstwo? To ze rachunki razem placili? A w zasadzie on bo jej sie d**y nie chcialo ruszyc do pracy?

Gość gość
a dla mnie nie. kolo jest niepoważny , bo powinien się zdecydować. albo albo.

Gość gość
własnie nic. Teraz tylko pytanie czy maja szukać kawalerów ?? w takim wieku ?? To przecież jacyś nieudacznicy. Wiec trzeba było bardziej sie starać, większego kopa, a nie otumaniać siie tabletkami...więcej życia !!! kochać na maks a nie dołować się ze znów mi sie nie uda. Ludzie Koooochac się !! :) W tedy każde posuniecie jest usprawiedliwione na maks, czyż nie ? I biją Ci brawo zawsze. Że ci się udało, w imię miłości :)

Gość gość
Gość z 10:02 trafiłaś w samo sedno. Skoro facet zdradza i odchodzi od żony to ja się pytam jakie małżeńswto rozbiła kochanka? W ogóle jeśli facet zdradza to o jakim my jego małżeństwie mówimy??? Przecież takie małżeństwo gdzie mąż zdradza to czysta fikcja! Gdzie facet nie kocha żony, bo jakby kochał to nie ryzykowałby małżeńswta i dobra dzieci dla jakiegoś przelotnego romansu!

Gość gość
haaaaaaaaaa haha nie spał z nia !!! chyba snisz !! :)))

Gość gość
Poperam tamtego gościa! Odbić chłopa trzeba a reszta będzie bić brawo, że to w imię miłości!!! POklask ludzi od razu będzie jak zobaczą, ze naprawdę się kochacie i on odszedł od żony! Bo jak będziecie tkwić w związku w zawieszeniu to będziesz ta najgorszą!

Gość gość
czyli to nie jest twój partner tylko cudzy mąż

Gość gość
Kochanek wedle definicji też jest partnerem. Sponsor zresztą też - poczytaj.

Gość gość
kochanek to jest ten, który stwarza pozory żonie ze ja kocha. I ja tym krzywdzi.Ten co jawnie oznajmił zonie, ze to koniec miłości nie nazywa sie kochankiem tylko jest facetem innej kobiety...uczciwie. Ale k***a one chcą byc kochankami a nie kobietami. brrrrr

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią gościa ... Z resztą uważam, że każdy ma prawo do szczęścia i ma prawo kochac i być kochanym. A skoro w małżeństwie tego nie ma nie dziwię się, że męzowie czy żony szukają tego u boku kogoś innego...

Gość gość
Moi drodzy, sprawa stara jak świat. Ludzie od zawsze rozchodzili się i schodzili i tak pozostało do tej pory więc nie wiem czym tu się bulwersować? A że facet to takie stworzenie, że najpierw musi wybadać grunt to jego broszka.

Gość gość
a ja zgadzam się z wypowiedzia gościa z 21:30. szczegolnie tą: cytuje- A niby dlaczego autorka ma od niego odchodzić? Skoro facet chce przy niej być... autorko czerp radość z tych chwil, zdystansuj się lekko, baw się, ale także rozglądaj wokół. Delikatnie go naciskaj ale nie zamykaj się na nowe milosci. Jak zechce odejść to odejdzie a jak nie to z czasem poznasz kogos wolnego, zakochasz sie i ty to zakończysz. Pamietaj nigdy nie pali się mostów za sobą i nie odchodzi poki nie ma się przygotowanego nowego gruntu. Faceci wlasnie tak robią.

Gość gość
Dla mnie wy jesteście nie poważni. Jak by mu źle było w małżeństwie, to by zostawił żonę. A kochanke ma tylko do seksu to widać i tyle

Gość gość
mi zawsze szkoda tych żon które dbaja o męża o jego dzieci a ten h*j znajdzie sobie bezpłatną szma***e i ja bzyka po katach

Gość gość
a mnie nie szkoda tych żon. gdyby mnie facet zdradzał od razu bym mu walizki wystawila! naiwne są to za to płaca!

Gość gość
A dzieci ci ku**a nie szkoda?! odbierasz im ojca

Gość Truskaweczka99999
A czyli bycie kochanką jest ok?? To zaraz będę sie pieprzyc z waszymi mężami!!

Gość gość
nie jestem kochanką ale nie sądze aby kochanka odbierala dzieciom ojca. no bo w jaki sposób???? to ojciec odchodzi z lona rodziny

Gość Truskaweczka99999
wiem na pewno,że na cudzym nieszczęściu, szczęścia się nie zbuduje

Gość gość
Truskaweczka one mężów nie mają, bo to są qrwskie suczydła co się pieprzą po kątach z żonatymi. Właśnie wstały z wyra i zaczęły chórem ujadać :D

Gość gość
ledwo się wory na sperme umyły po krótkim sexie :-d

Gość gość
jak mozna napisac o czyimś mężu mój partner???? :O

Gość gość
znam taką głupią qrewkę co gadała obcym ludziom że jest zoną kochanka :D oczywiście tym ludziom których niedawno poznała i ktorzy nie mieli pojęcia o istnieniu prawdziwej żony faceta. jak się pięknego dnia wszystko wydał to wariatka dalej kręciła że on z żoną w separacji żyje :D

Gość gość
hhehe z***biście własnie spuściłem się w moja zonę w sam srodek c**y !!

Gość gość
Ja znam taką co wkoło gadała że z kochankiem jest w ciąży, A nie była. i ona i on maja teraz taką opinie że szkoda gadać:)