Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co takiego maja w w sobie wasi meżczyzni partnerzy ze za nimi szalejecie

Polecane posty

Gość gość
22.35 to nie byłam ja, Moor. JKuż sie z nim spotkałam-p ale i tak uważam, że on się spieszy. podzielam niestety Twoje zdanie, choć go lubię. Powiedziałam mu to wszzytsko. Moor- a kiedy Ty bierzesz ślub?

Gość Kitka1016
Nie rzucaj wszystkiego dla faceta, którego nawet nie wiesz czy kochasz. Pospotykaj się, poznaj go. Tak jak napisała jedna kobietka wyżej, on nie ma nic do stracenia, a Ty i owszem, możesz zostać sama w obcym kraju, co więcej może Cię okropnie zranić, wykorzystać. Wszystko planuj z głową. Nie z dnia na dzień jak gówniarze, przemyśl cała sytuację, bo wyjechać możesz zawsze :) pozdrawiam

Gość gość
Masz rację. Muszę podejść do tego rozsądnie. mam tu pracę, ładne mieszkanie, wyjazdem narobiłabym sobie długów. Moorland, czy zostaniesz moja ambasadorką do spraw sercowych i egzystencjalnych? Ja nie chcę tym kierować, życie jest za ciężkie;-(

Dziewczyno, daj spokój, młoda jesteś, a tak się tym przejmujesz. Po prostu nie daj sobie nic wmówić na siłę, jeżeli coś Ci się nie opłaca to po prostu się w to nie pakuj.

Gość gość
No ale ja nie wiem Moorland...on jest spragniony uczucia. Mam kierowac sie wyrachowanymi zasadami? a on może nigdy nikogo nie znajdzie i co wtedy?

Gość gość
Jak go zobaczyłam to włosy, oczy i wzrost Mieszanka wybuchowa Wysoki brunet(głęboka czerń)i błękitne oczy a jakby tego było mało idealna budowa ciała(męski a ja nie cierpię szczuplutkich mężczyzn) Ciekawe co ma w środku pomyślałam...(a doświadczenie podpowiadało mi że w środku będzie mega porażka) Nigdy w życiu się aż tak baaardzo nie rozczarowałam w pozytywnym sensie. Trafił mi się najwspanialszy mężczyzna na świecie:)

Chcesz powiedzieć, że jest po prostu zdesperowany? Chyba zasługujesz na więcej niż samolubny desperat?

Gość gość
Nie wiem, chyba trochę jest. Ale z drugiej strony ma coś w sobie autentycznego, polubiłam go. Dzisiaj jest coś milczący. A tych "lepszych" to gdzie się niby szuka?;-/

Gość gość
a w jakim kraju mieszka?

Gość gość
Szaleję za Nim gdyż On szaleje za mną ;) mam nadzieję

Gość gość
Dluuuugo by wymieniac..... Oj dluuuuugoooo...... Charakter i osobowosc i wyglad. Wlasciwie nawet jego wady lubie :) bo do niego pasuja :) lubie jak sie usmiecha, poczucie humoru, zarty, szacunek do siebie i do mnie i do ludzi, uczciwosc, wielkie poczucie sprawiedliwosci, przebojowosc, energia ale i spokoj zalezne od sytuacji, potrafi mnie uspokoic, pocieszyc, podniescna duchu, intersuje sie mna, ale tak w zdrowy sposob, bez uzaleznienia, jest dobry dla ludzi, stara sie pomoc ludziom w potrzebie ale nie da sie wykorzystywac, zawsze stanie w mojej obronie i kazdego innego ktory jego zdaniem jest pokrzywdzony, podoba mi sie w Nim szczerosc, prawdomownosc ale tez umiejetnosc milczenia w sytuacjach tego wymagajacych, madrosc, inteligencja, wiedza, spontanicnosc, pomyslowosc, pewnosc siebie, spryt, wrazliwosc, ale rowniez umiejetnosc nieprzejmowania sie rzeczami nieistotnymi, odpowiedzialnosc, dojrzalosc, serdecznosc, wspieranie mnie w codziennosci, przy nim czuje ze staje sie lepszym czlowiekiem i i chce mi sie bardziej zyc, potrafi mnie pozytywnie zmotywowac, podoba mi sie jego Otwartosc, odwaga, to ze nie bierze udzialu w wyscigu szczurow, nie stara sie nikomu przypodobac na sile, jest soba, sila fizyczna i psychiczna, pozytywne myslenie, jego cialo, blysk w oku,zapach, barwa glosu, dotyk........ Ehhh spotkalam mezczyzne idealnego :)

Ma mózg,choć wolałabym gdyby miał piękny umysł{nie mylić z tytułem filmu;)}.Znam jego wrażliwość i słabośćPodziwiam jego ambicję i wolę dążenia do sukcesu.

Gość gość
Duzo pije jest imprezowym facetem

Gość gość
mój mnie tak cudownie liże i ssie, ze zwariować można, jak bym była jego jedzeniem, pozbawił mnie całkowicie wstydu, strasznie zboczona się zrobiłam przy nim..nigdy go nie zostawię :)