Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic mi sie w zyciu nie udalo

Polecane posty

Gość JAK MAŁO
Ty trafiasz na dziwologi, ja na zdrajców i kłamców. 1:1. Ciekawe tylko czemu uwazasz ,że znacznie młodsza partnerka jest dla ciebie, a jak Ci wyjasnia, że szuka młodszego, pałasz jadem? Szukaj w swoim przedziale wiekowym. No ale one cie nie chca, bo widząc jak pałasz jadem , i mając doswiadczenie życiowe z podobnymi typami, od razu uciekają , gdzie pieprz rosnie, i słusznie

Gość Dobry uczciwy facet
Sam już nie wiem... 😭

Gość JAK MAŁO
'' nie znaczy to że każdy następny potencjalny facet jest taki jak poprzedni '' MAsz racje, do każdej noiwej potencjalnej znajomości podchodze " na nowo, ale: UWAZAM i bacznie obserwuje. I efekt jest taki,że uciekam, widząc, co sie swięci. Albo pan szukający taniej panienki na jeden raz, albo szukający mamuuusi, albo żonkos szukający" stałego związku" a z żona to on sie nie rooozumie":D:D

Gość Dobry uczciwy facet
masakra... :o

Gość gość
No masakra ;)

Gość JAK MAŁO
:D No taaak, tak, macie panowie pecha,że kobiety UCZĄ się na własnych przykrych doświadczeniach i drugi raz na gładkie słówka nie każda poleci

Gość gość
Uważaj zaraz napiszą Ci, że się użalasz nad sobą i masz iśc opłakiwać Afrykańskie dzieci.

Gość Dobry uczciwy facet
Mimo wszystko nie jestem w stanie poczuć się winnym, że na świecie jest tyle dupków i gnojków

Gość JAK MAŁO
ale ja się nie użalam. :D po prostu panowie uważają, że z wiekiem ich wyświechtanie triki będą tak samo działały... Ale te triki działaja tylko na takie naiwne i niedoświadczone 20 stki, jaką i ja kiedyś byłam. Coz sie dziwić,że 44 letni facet potem szuka o 10, 20 lat młodszej i potem ma pretensje, jak ta mu pisze.że szuka kogos młodszego?

Gość JAK MAŁO
ale nie rozumiem, czemu ty masz sie tak czuć, jeśli taki NIE JESTEŚ? Bo jeśli jesteś, to może cos do głowy dotrze wreszcie...

Gość JAK MAŁO
Bo ja to w sumie rozumiem, żona jednego z drugim zostawiła, za zdrady i kłamstwa, to szuka kolejnej, Pół biedy , jak taki ma kasę, to jakies CWANE , zgrabne d**eczki sie trafia. Ale jak nie ma kasy, to cwane i ładne go oleją, a ładne i madre tez. Zostaja mu ładne i głupie i potem taki narzeka na kobiety...

Gość Dobry uczciwy facet
"Coz sie dziwić,że 44 letni facet potem szuka o 10, 20 lat młodszej i potem ma pretensje" Wypraszam sobie :classic_cool:. NIE SZUKAM MŁODSZEJ, a już zupełnie nie pojmuję, gdzie dostrzeżono moje pretensje :classic_cool:

Gość gość
Buhahahhaah :)

Gość JAK MAŁO
Bo ja to w sumie rozumiem, żona jednego z drugim zostawiła, za zdrady i kłamstwa, to szuka kolejnej, Pół biedy , jak taki ma kasę, to jakies CWANE , zgrabne d**eczki sie trafia. Ale jak nie ma kasy, to cwane i ładne go oleją, a ładne i madre tez. Zostaja mu ładne i głupie i potem taki narzeka na kobiety... Bo na trochę mniej ładna to nie poleci, bo on przecie taki macho, zgrabny inaczej , prawda, z piwnym brzuszkiem i plunacy jadem. Jedyne czego szuka to panienki do seksu i ma co chciał.Szuka w gronie kobiet tak samo mało wartościowych jak on, ślicznych barbie, i myśli,że taka będzie mu skarpetki prała i zupy gotowała:D:D

Gość JAK MAŁO
jak nie szukasz, 44 latku? odezwałes sie do autorki topiku, 31 letniej kobiety, a to oznacza,że szukasz kogos młodszego o co najmniej KILKANAŚCIE LAT!

Gość Dobry uczciwy facet
Bzdura. Po prostu nie wykluczam, ale NIE szukam!

Gość JAK MAŁO
'' już zupełnie nie pojmuję, gdzie dostrzeżono moje pretensje ''. alez prosze, cyt"jesteś bardzo wymagająca a jednocześnie sfrustrowana brakiem rozwoju sytuacji. cool.gif Zaskakuje mnie tylko, że już wystarczyło Ci informacji, żeby mi "odstrzelić łeb" pechowiec.gif . Twój wybraniec jednak "chwyc***ana Boga za nogi", tak dużo planujesz mu ofiarować?lapka.gif Odnoszę wrażenie, że poszukujecie frajerów i dostajecie frajerów.'' ten tekst jest wyrazem Twoich pretensji, 44latku...

Gość gosciowa57
bujać to my, ale nie nas:D:D. Nie wyklucza:D:D ja tez nie wykluczam inteligentnego, miłego 30 latka?

Gość Dobry uczciwy facet
"Szkoda nafty"

Gość Kobieta z internetu 43
dobry, uczciwy... tak sobie czytam tą dyskusję w ramach relaksu - nikogo nie szukam, więc mogę sobie pozwolić na luz pod tym względem -;) i chciałam tylko powiedzieć, że sprawiasz naprawdę sympatyczne wrażenie :) Życzę powodzenia i poznania kobiety po nieco mniej ciężkich przejściach, ewentualnie takiej, która pomimo nich ma nadzieję i otwartą głowę i serce :)

Gość gość
można mieć otwarta głowę i serce, ale nie na kłamców i zdradzaczy i trzeba miec też rozum. Niestety, jak właczy sie to ostatnie , to Ci kłamcy ,krętacze lub 44 latkowie szukający młodych niun odpadają w przedbiegach....

Gość gość
''sprawiasz naprawdę sympatyczne wrażenie usmiech.gif'' taak, tacy panowie tylko potrafia sprawiac takie wrażenie. Racja. To TYLKO wrażenie, a nie rzeczywistość.

Gość Dobry uczciwy facet
"Kobieto z internetu 43" dziękuję Ci i pozdrawiam

Gość gość
jesteś bardzo wymagająca - gdzie autorka jest wymagajáca? bo chce,zeby panowie byli fair wobec niej, to jest wymagajáca?: D:D ktos tu takie zarzuty postawil.. no tak, to mowi bardzo wiele o panach...

Gość gość
faceci oczekuja d***** w stringach gotowej na wszystkie ich fantazje, i by gotowala i sprzatala i wszystkie troski z glowy sciagala. Jaaasne. Kobieta chce tylko by faceci byli fair , to slyszy, ze 'ma za duze wymagania' - smiech na sali

Gość kobieta z internetu 43
kobieto, jak po wymianie kilku postów facet może zrobić coś więcej niż - lepsze lub gorsze - wrażenie? Przemawia przez was straszna frustracja i złość, przecież mając taką postawę odstraszycie każdego! Powiem wam coś, ok. 10 lat temu poznałam tu na kafeterii faceta, wolnego, lat 36, bez dzieci, z dobrą pracą, żeby nie było - ale o tym wszystkim doweidziałam się stopniowo. Ani ja nikogo nie szukałam, ani on nie szukał, "spotkaliśmy się" na topiku o gotowaniu :) No i tak od słowa do słowa, od przepisu do przepisu ;) najpierw tutaj, potem na komunikatorze... okazało się, że mieszkamuy niedaleko... w końcu zostaliśmy parą. Byliśmy razem trzy lata i do tej pory mamy ze sobą miły kontakt. Powiem wam tylko, że gdybym na początku rozmowy zaczęła go atakować swoimi frustracjami ( a też miałam za sobą różne rozczarowania, kto ich nie ma?), zarzucać, ze szuka młodej niuni na seks że na pewno ukrywa żonę i trójkę dzieci itd. to uciekłby po pierwszym takim poście. I wcale by mnie to nie zdziwiło.

Gość gość
Widze ze topik sie rozwinal, nie mam wygorowanych wymagan Bo nie chce nikogo lepszego niz ja chce kogos podobnego w podobnych wieku moze byc pare lat starszy ale 44lata to zdecydowanie za duzo moj ojciec jest tylkokilka lat starszy wiec bez przesady nie jestem zdespwrowana i przepraszam ale ja nie mam jeszcze dzieci nie mialam meza i szukam faceta z ktorym moglabym to wszystko miec kiedys w przyszlosci wiec szukam kogos podobnego do siebie nie wiem tylko dlaczego jest tak trudno takiego wlasnie znalezc

Gość gość
no dobrze ale 36lat jakos przejdzie dla 31 latki ale nie facet 44lat no chyba ze ma cos do zaoferowania :D

Gość gość
''kobieto, jak po wymianie kilku postów facet może zrobić coś więcej niż - lepsze lub gorsze - wrażenie? Przemawia przez was straszna frustracja i złość, przecież mając taką postawę odstraszycie każdego!'' to raczej ten czterdziestolatek odstrasza te potencjalne ... i to on jest sfrustrowany, że go nie chce ta 31 latka. nikt potencjalnemu partnerowi nie wyrzuca w pierwszej rozmowie,że ten szuka młodej niuni. Tyle,że po spotkaniu z jednym drugim i kolejnym potencjalnym facetem widać, czego oni oczekuja. A oczekuja głównie seksu bez zobowiązań. I gosposi domowej. Amanci od siedmiu boleści.

Gość gość
Ale , autorko.. Zlituj sie. Naprawdę dla Ciebie fakt, że nie masz akurat faceta, jest JEDYNYM wyznacznikiem twojego nastroju? Nie masz i co z tego, ten 44 latek tez nie ma partnerki.