Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 3 roku

Proszę o rady odnośnie mobilnego internetu! Który najlepszy? Jaki wybrać?

Polecane posty

Gość studentka 3 roku

Korzystacie z mobilnego internetu? Z jakiej sieci najlepszy? Zależy mi na tym, żeby tanio wychodzilo miesięcznie i umowa była na dość krótki czas. Aaa no i nie musi być dużo GB. Tak abym mogła posiedzieć na fb i na kafe codziennie :D

Gość gość
Ja kiedyś z orange free korzystałam. Karty na Allegro kupowałam, modem miałam też z Allegro.

Gość gość
To niestety ale idź do salonu Play bo tam też mają jakąś ofertę :D Chyba nie najgorszą bo moja szwagierka od roku albo ponad korzysta.

Zastanawiam się nad Play, ale Orange też mogłoby być. I jak to jest? idzie się do salonu, dostaje ten modem i juz można korzytsać czy trzeba odczekać jakiś okres?

Gość gość
Pomogłbym ci ale sie puszczasz menelko

Gość gość
Dobra niech strace. Darmowy internet aero. Masz menelico.

Gość gość
tyle, ze on ma racje kretynko. jest cos takiego jak darmowy mobliny internet aero i jest to finansowane przez panstwo i UE. poczytaj sobie jak nie wierzysz...

Gość gość
W salonie podpisujesz umowę i korzystasz od razu

Gość gość
A żeby codziennie siedzieć to musisz z 10GB wziąć

Gość gość
skoro nie umiesz korzystac z okazji to plac za mobilny internet podobnej jakosci cebulaku :)

Gość gość
Ja mam internet na dynamo które jest zamontowane do roweru stacjonarnego,jak się dobrze pedałuje to nieźle ściąga.

Gość 9854474558744788577
Bierz play jest najtanszy moja ulubienico, idz do salonu i tam juz dokonasz ogledzin.

Dobrze, wybiorę się do salonu, tak bedzie najlepiej :D tylko play czy może jednak orange? zaznaczę, że cenowo musi być jak najbardziej korzystnie dla biednej studentki :)

Gość gość
znajdz sobie sponsora biedna studentko skoro i tak sie puszczasz

nie będę się puszczała z jakimś starym kocmołuchem! Mam szacunek dla starszych facetów, ale nie korzystających z usług biednych studentek :D Obrzydlistwo :O Muszą płacić za seks, bo za darmo nie mają szans u kobiet :O :(

Gość 9854474558744788577
Jezeli nie ma problemu z zasiegiem, to play, a jesli nawet to z nadajnikow plusa pociagnie. Tanio i szybko biegnij.

Gość 9854474558744788577
Tylko pod autobus nie wpadnij, bo chyba sie zalamie. Takze czujnosc wskazana. :)

Mam też inny problem. Nie umiem połączyć sie z siecią wifi...obecnie mam trochę stary laptop dell latitude i narzędzie do połączeń wifi Intel(R) Proset/wireless wifi..kompletnie nie umiem się połączyc z internetem z routera. Jak podłączam kablem z routera do laptopa to działa, a bezprzewodowo nie działa, albo coś źle robię ;(

Gość gość
Za 35 zl mam 10 GB i modem z Orange plus 2 GB na sam telefon. jak uruchomię WiFi, to modem dziala w promieniu bodaj 25-30 metrow na wszelkie podłączone urzadzenia (kod dostępu trzeba tylko wpisać przy pierwszym korzystaniu) i to jest za free. Rowniez po przekroczeniu limitu nie ma dodatkowych oplat. Korzystam z mobilnego od lat. Teraz dokupilam modem. Jeden i drugi dziala bez zarzutu. Jedyne co, to dobrze sluchac co mówi doradca, bo zdarzylo sie, ze powiedzieli jedno, a zrobili drugie. W systemie ktoś czegoś nie odhaczyl i...przyszedl mi rachunek ze ho ho! Ale reklamację bez problemu uwzględnili, dostalam nawet upust do kolejnego rachunku jako przeprosiny za klopot. Mimo wszystko przestrzegam, bo z Orange zrobil sie moloch po polaczeniu z TP SA i mimo dobrych ofert, trzeba mieć jeszcze szczęcie by trafic na lebskiego doradcę, który lapie sie w ich balaganie... Mozesz sama doradzić ich ofertę na Orange in-line

Gość gość
Sama mozesz sprawdzić...mialo byc :)

Gość gość
A! I jeszcze od 24 do 6 rano polaczenia z netem są za free.

Gość 9854474558744788577
Ikona Windows, bo zakladam,ze masz wina. -Panel sterowania -Siec i internet -Polacz z siecia Wyswietli sie lista sieci w zasiegu, i wybierasz ta bez zabezpieczen i fruniesz.