Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black cross

My przeciętni faceci też chcemy seksu bez zobowiązań, zrozumcie to

Polecane posty

Gość White Dame
''Związek z przeciętną mnie nie interesuje, bo za związki bym się brał tylko wtedy, gdybym był bogaty'' A my , przeciętne kobiety, nie chcemy faceta, który o innych wyraża sie lekceważąco, cyt" to byłaby porażka, jakbym miał zostać robolem'', uważa się za 8 cud świata, choc nie jest nawet przystojny. i chce samego seksu., a na prostytutki jest za biedny/ albo za skąpy/ Zrozumcie to, mezczyżni!!!!

Gość White Dame
''jeśli się nie nadajesz do związku, to nie będzie seksu'' O, właśnie!!!!

Gość White Dame
'' uważasz, że seks pozbawiony związku jest twoim świętym prawem, które jest z jakiegoś powodu krzywdząco ci odbierane '' O własnie. Kobiety, pożałujmyz, ach , pozałujmyż biednego, infantylnego dzieciaczka, który chciałby, ach chciałby seksu, a pozostanie mu onanizm przed kompem, bo jest za głupi , za biedny i ze zbyt wieeelkim mniemaniem o sobie. POZAŁUJMY BIEDNEGO ROBACZKA ON TAAKI NIESZCZĘŚLIWY!!!

Gość gość
spokojnie, White Dame, on i tak nie jest w stanie zrozumieć, że postawa roszczeniowa u mężczyzny bynajmniej nie jest niczym uroczym :)

Gość Black cross
Nie wyrażam się lekceważąco, po prostu nie zamierzam psuć sobie zdrowa pracą fizyczną po to by imponować kobietom. A co do prostytutek, to nic w tym fajnego, bo chodzi o to by wzbudzać w swojej partnerce seksualnej i by dla niej pociągającym, atrakcyjnym fizycznie ciachem. Największy brzydal może odłożyć 2000 zł i przespać się z luksusową prostytutką, piękną jak fotomodelka. Nie o to chodzi.

Gość wspolczujemy
współczujemy ci z całego naszego kobiecego serduszka,że Twe marzenia sie nie spełnią, I CIESZYMY SIĘ, ŻE SIĘ NIE SPEŁNIĄ I MAMY NADZIEJĘ, ŻE ZADNA kobieta nie " zlituje się" nad toba , udostępniając się tobie za darmo!!!!

Gość gość
Nie MY tylko TY. Ja jestem przeciętnym facetem i nie mam takiej potrzeby. Pisz za siebie zje////bie.

Gość Black cross
Widocznie jesteś jednak trochę ponad przeciętną i do tego pewnie masz prawko i auto.

Gość gość
19.04.14 1 drink w klubie i jesteś moja. Nawet nie muszę tobie słodzić :)

Gość gość
Nie mam prawka i tym bardziej nie mam auta. Jestem przeciętną osobą :) Seks dla mnie jest zbędny :) nie każdy tego potrzebuje.

Gość White Dame
''bcy dla niej pociągającym, atrakcyjnym fizycznie ciachem''. No ale jak sie ma do twoich słów z 1 postu-" jak kobieta zaakceptuje naszą fizyczność, jeśli pokażemy inne zalety''. Z 1 postu wynika,że twoje fizyczne cechy raczej sa marniawe.... ''postawa roszczeniowa u mężczyzny bynajmniej nie jest niczym uroczym ' No więc dlatego jest sam, biedaczek.../ chliiip. chliiip":D:D/ dla wielu osób słowa per " robol' sa obrazliwe, a ty je stosujesz- ergo wyrażasz sie lekceważąco choć temu zaprzeczasz. No to jakie masz zalety umysłu, wspomniane w 1 poście, bo cos nie dosłyszałam??

Gość Black cross
Może i chciałbym być w związku, ale co mi z tego. Musiałbym znosić to, że moja partnerka wcześniej była z przystojniejszymi ode mnie i szybciej z nimi do łóżka poszła, niż ze mną.

Gość White Dame
No taak, musiałbys, biedaku... Ale kompleksy sie odzywaja. podsumujmy więc: jesteś mało atrakcyjny z wyglądu chamski przekonany o własnej wielkosci i dopiero rokujesz, choć zapewne troche masz więcej lat niz 15 zakompleksiony

Gość Black cross
Myślę, że jestem sympatycznym, dobrym, zabawnym człowiekiem z poczuciem humoru i jakbym się zakochał to bym dbał o dziewczynę.

Gość gość
19.04.14 Jak bym miał takim czymś się przejmować to bym już dawno się załamał. Jeżeli nie czujesz że jesteś przystojny zacznij powalać wyrzeźbionym ciałem a pustaki będą pchać się do wyra.

Gość White Dame
no i nie masz nic do zaaferowania poza swoim członkiem. Zalet umysłu jakos nadal nie wymieniłes:D A do ''tego'' kobiecie wystarczy wibratorek, nie potrzebują większego balastu w postaci biedulka takiego jak ty, roczczeniowego i z pretensjami egoisty

Gość Black cross
Mam też taki problem, że nie zniósłbym nawet do samego wyra prostej i niezbyt bystrej panienki.

Gość White Dame
''jakbym się zakochał to bym dbał o dziewczynę'' Te, ale sam sobie zaprzeczas, bo przeciez mamy zrozumieć,że tylko szukasz seksu. Zakochanie nie jest równe seksowi:D:D Cos kręcisz na maksa czyli jak będziesz miał kobietę do seksu, to w ogóle o nia nie będziesz dbał. Rozumiemy i zaczekamy , aż zmądrzejesz, choc wątpie... Długa droga przed toba:D:D

Gość gość
faktycznie masz poczucie humoru, cały ten temat wycisnął łzy śmiechu z mych oczu :)

Gość White Dame
'' nawet do samego wyra prostej i niezbyt bystrej panienki. '' te, ale sam temat tego topiku/ nie mówiąc o słownictwie z rynsztoka' robol, wyro'/ swiadczy o twojej małej inteligencji, dlaczego więc bardziej bystra miałaby sie toba zainteresować? No i nadal jakoś zalet umysłu nie widac, mimo tak ''owocnej ''rozmowy

Gość White Dame
No bo jedyne, co mozna to sie smiać:D:D Przeciez to chyba prowo, albo jaki znudzony 11 latek tu wypisuje topic:D

Gość Black cross
Czepiasz się małych słówek. Akurat robotników bardzo szanuję, zresztą praca fizyczna jest często bardzo dobrze płatna, ale ja bym się tak nie poświęcił. Najbardziej by mnie bolało to, że partnerki w związku mógłbym fizycznie tak nie kręcić jak ci, z którymi kiedyś poszła do łóżka na pierwszym spotkaniu.

Gość w lesie obok metropolii
to ty black cross zakladasz od jakiegos czasu tematy ktore sprowadzaja sie do tego, ze chcesz napalona dziewice ale nie masz w sobie nic co by mialo taka nakrecic? sluchaj pierwszy raz czytajac cos takiego przyznalam ci racje ale juz 10 raz to czytam i sie zastanawiam co chcesz osiagnac piszac to w kolko

Gość Black cross
Czuję się po prostu czasem sfrustrowany i nieszczęśliwy. Robię to co lubię, mam swoje pasje, dbam o zdrowie i formę (przyznam się, lubię alkohol, ale staram się z nim nie przesadzać), ale brakuje mi bliskości drugiego człowieka i przeraża to, że ciężko mi przeskoczyć pułap 2500 zł miesięcznie. Mam w głowach okrutną wizję, że kiedyś będę musiał pracować fizycznie, bo z pracy w biurze się nie utrzymam. Boję się tego.

Gość White Dame
no jasne, teeeraz rozumiem, oczekujesz DZIEWICY< która zgodzi sie na DARMOWY SEKS bez żadnych zobowiązań dla ciebie, bo nie zniósłbys innych facetów przed tobą. A mówiłam, jestes zakompleksiony! Tee, mam propozycjezostań muzułmaninem, to moooże, mooooże po smierci zasłużysz na ichnie niebo z samymi hurysami :D:D

a pracowałeś kiedyś fizycznie?

Gość Black cross
Nie szukam żadnej dziewicy. Natomiast nie zniósłbym tego, jakby moja kobieta z jakimiś przystojniakami chodziła do łóżka od razu, a ja bym musiał czekać, bo pod względem fizycznym byłbym dla niej kimś gorszym.

Gość White Dame
Czuję się po prostu czasem sfrustrowany i nieszczęśliwy MY kobiety, też czasem tak się czujemy , widząc,że faceci traktuja nas jak maszyny do seksu i tylko do tego, wymagaja urody, zgrabności, inteligencji a sami nie dają nic poza wymaganiami z sufitu, pretensjami do całego świata i w dodatku dbają tylko o siebie

Gość Black cross
Pracowałem. W zakładzie produkcyjnym. I już nie chcę. Kiepskie pieniądze, syf, brud, kurz, hałas. To nie dla mnie, alergika.

nie masz warunków by szły z tobą od razu