Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black cross

My przeciętni faceci też chcemy seksu bez zobowiązań, zrozumcie to

Polecane posty

Gość Black cross
A to nie można się jakiejś fizycznie spodobać? Dla mnie to byłaby porażka, jakbym miał zostać robolem.

Gość gość
ten temat wzbudza we mnie obrzydzenie :O

Gość Black cross
A czemu obrzydzenie?

Gość gość
no wlasnie :) przecietny facet ma szanse co najwyzej na przecietna kobiete. a w praktyce raczej na brzydka. chyba, ze ma kase.

Gość Black cross
Nie jestem brzydki, do tego mam niezłą muskulaturę, ale jestem abnegatem w kwestii zaradności życiowej i mam naturę infantylnego rockendrolowca. ;)

Jak nie jesteś adonisem to szukaj tylko wsród upojonych alkoholem , bo charakterem zadna sie napali tylko do seksu.

Gość gość
no to jestes nizej niz przecietny gdybys byl przystojny, ale bez prawka i z kiepska praca, mialbys i tak seks bez zobowiazan skoro go nie masz, nie jestes atraykcyjny dla plci przeciwnej + nie masz prawka, auta :D i wykonujesz babska prace

Gość Luxeng
Bylaw dzisiaj w polskim sklepie kupic jakas we'd line na swieta. Boshe, rzygac sie chce patrzac na polskich facetow. Przy was kobiety wygladaja niczym boginie......wiec nic dziwnego ze nie macie szans na sex, chyba ze z desperatka. Ale na sex z jakas krowa, ktora zreszta z/g/w/alcicie to moze

Gość Black cross
A co złego w pracy biurowej? Fizyczna postarza i jest niezdrowa.

Gość gość
praca biurowa jest dla kobiet. facet nie musi byc fizolem- moze byc lekarzem, prawnikiem, biznesmenem, ekonomista, pracowac w banku itp. tak czy siak- to, czy ktos jest atrakcyjny, czy nie, mierzy sie w ilosci osobnikow plci przeciwnej/tej samej, wyrazajacej taki poglad :)

Gość Black cross
Prędzej mnie diabli wezmą, niż wezmę się za fizyczną robotę. Moorland, praktycznie każdy ma potrzebę bliskości, również tej seksualnej. Sam nie wiem, co ze mną nie tak. Kiedyś jakieś mnie chciały i mogłem sprawiać wrażenie, że nieźle rokuję, byłem też bardziej wrażliwy. Z wiekiem mogę być coraz bardziej infantylny w stosunku do swojego wieku i coraz mniej przyszłościowy. Teraz to zbieram kasę na skórzaną kurtkę. ;)

nikt nie chce się opiekować dużym dzieckiem i nie chodzi o twoją pracę. "Zbieram na kurtkę", śmiesznie to trochę brzmi...

Gość Black cross
Dla mnie rock'n'roll jest najważniejszy. Fajnie by było poznać partnerkę do niezobowiązującego seksu. Zdaję sobie sprawę z tego, że moja praca nie jest zbyt przyszłościowa i dlatego nie ma co mieć planów na przyszłość. Znam swoje ograniczenia i lekarza by ze mnie nie było, podobnie jak prawnika. Ja prosta biurwa jestem. Więcej bym zarobił jako robotnik - ale tak jak pisałem - po moim trupie.

Ty masz jakiś znajomych? Przecież gdybyś coś takiego powiedział ludziom poznanym np. na festiwalu to by Cię wyśmiali.

Gość Black cross
Jasne, że mam znajomych i przyjaciół, ale do takich poglądów się nie przyznaję. Spora część moich znajomych uwielbia dać w palnik.

Gość Ta marudząca bez faceta
Black Cross, oczekujesz PIĘKNEJ kobiety do seksu BEZ ZOBOWIĄZAŃ, nie oferując w zamian nic, prawda (mam na myśli chociażby urodę na równym poziomie)? Śnij, dalej, niebieski ptaku.

Gość Black cross
Nie szukam do takiego seksu pięknej, ale niebrzydkiej. Co do związku, to akurat jestem honorowy, że go nie chcę. Zarabiam koło 2500 zł, nie mam prawka i auta, więc nie jestem dobrym kandydatem i się nie pcham. A często jest tak, że ona i on bez szkoły, on zarabia najniższą krajową albo pracuje dorywczo na budowach, ona bezrobotna, płodzą dzieci, a potem latają do MOPS i ciągną od państwa nasze, ciężko zarobione pieniądze, a dzieci wychowują się w biedzie i potem będę powielają.

Gość Ta marudząca bez faceta
Niebrzydka brzmi już bardziej do sensu, tylko że ja wiem co to w praktyce oznacza - dziewczynę która wygląda prawie jak modelka.

Gość Black cross
I tu się mylisz. Bo chodzi o zwykłą, niebrzydką, zadbaną dziewczynę o miłej aparycji, a nie jakąś tam modelkę.

Gość Black cross
Jak widzisz nie mam aż tak wielkich wymagań i przynajmniej jestem uczciwy.

Gość gość
Chyba Cie powalilo Autorze ... Hahaha :D

Gość Black cross
Przynajmniej jestem szczery i uczciwy.

Gość gość
Przeciętny według Was to pasztet według nas. Zrozumcie to, że nie chcemy pasztetów.

Gość Black cross
Nie uważam się za żadnego paszteta.

Gość gość
ale kobiety na ogół nie chcą seksu bez zobowiązań, a jeśli już go chcą, to z modelem, kumasz? poza tym, infantylność w mężczyźnie jest akceptowalna tylko do pewnego stopnia, u ciebie już definitywnie nie. no i uważasz, że seks pozbawiony związku jest twoim świętym prawem, które jest z jakiegoś powodu krzywdząco ci odbierane :( dorośnij, człowieku

Gość Black cross
Ale do związku i tak się nie nadaję. Zawodowo sobie radzę i jestem poważnym pracownikiem. W życiu prywatnym nie mam już siły na dokształcanie się, wolę sobie spokojnie posłuchać muzyki i spotkać z kumplami.

Gość gość
no to jeśli się nie nadajesz do związku, to nie będzie seksu - prosta matematyka