Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black cross

My przeciętni faceci też chcemy seksu bez zobowiązań, zrozumcie to

Polecane posty

Gość Black cross
Mam wokół siebie fajne dziewczyny, tylko obawiam się że dla nich pan z biura, który jest zawodowo na równym poziomie z nimi to za mało, zwłaszcza że część traktuje taką pracę jako przejściową i kończy kolejne studia.

Gość White Dame
'' moja kobieta z jakimiś przystojniakami chodziła do łóżka od razu'' Jaka TWOJA KOBIETA?? Dlaczego do kobiety, którą chcesz wykorzystywać JEDYNIE Do SEKSU , UZURPUJESZ SOBIE PRAWA jak do wlasnej rzeczy? Traktujesz kobiete jak rzecz i wymagania jak pi-ep- r-zony WLASCICIEL

Gość Black cross
Mówię tutaj o sytuacji, jakbym był z jakąś w związku.

Gość w lesie obok metropolii
zwiazek to harowa! a ty chcesz sie w to pchac :)

Gość Black cross
Kiedyś marzyłem o tym, żeby mieć tylko 1 partnerkę seksualną i poczekać z tym na miłość, ale z wiekiem się okazało że nieco odstaję od innych facetów i jestem nieco nieżyciowy. Czasem sam z siebie się śmieję, że jestem jak podstarzały, infantylny jabol punk, który śmieje się jak głupi do sera i wystarczą mu do szczęścia piwo i koncert.

Gość White Dame
no nie mow!! Jakiego zwiazku, sam pisales ze chesz tylko seksu!

Gość w lesie obok metropolii
nie jest zle. ale lepiej nie bedzie bo nie chcesz sie dostosowac do wymagan bab. to co uwazasz w sobie za wartosc im jest obojetne

Gość White Dame
Czasem sam z siebie się śmieję, że jestem jak podstarzały, infantylny jabol punk, który śmieje się jak głupi do sera no ale to nie ma z czego sie smiac, tylko trzeba sie leczyc!!smiech.gifsmiech.gif

Gość Black cross
Nie chciałbym związkiem ze mną krzywdzić dziewczyny, byłoby mi głupio że nie mam własnej nieruchomości, auta, prawa jazdy i że nie zapewnię jej takiego wystawnego życia jak spawacz, który pracuję w skandynawskich stoczniach. Może trochę się dziś uniosłem z tym przedmiotowym podejściem, ale po prostu byłoby mi przykro, że dziewczyna z innymi miała przygody i uważałaby mnie wręcz za brzydala, a na pewno za kogoś gorszego pod względem fizycznym od byłych partnerów.

Gość Black cross
Może mam głupi wyraz twarzy? Może jestem typem kozła ofiarnego?

Gość gość
może charyzmy brak. kobieta musi mieć seksapil a facet charyzmę no bo jak sobie inaczej wyobrażasz pożądanie? myślisz że zwykły mężczyzna może być podniecający?

Gość Black cross
Akurat mam dobre kontakty z ludźmi, natomiast kobiet w ogóle nie próbuję podrywać, boję się i uważam że na nie nie zasługuję.

BZDURA! Jestem dziewczyną i też nie umiem być w związku, tylko za bardzo się przejmuję tym co inni o mnie pomyślą i tym co ja zacznę o sobie potem myśleć, żeby się puszczać. Twój problem polega na tym, że uważasz się za Bestię ( taką z disneya) jak ja i zakładasz, że nikt z taką bestią nie będzie czuł się dobrze :P Przynajmniej tak wydedukowałam w swoim przypadku. Rozwiązania nie mam.

Gość Miss nobody
Seks bez zobowiązań...okej, tylko bez ściemy o wspólnej przyszłości, miłości i dzieciach.

Gość Black cross
Nie myślę źle o ludziach i mam całkiem bujne życie towarzyskie.

Gość Black cross
Jest w różnym wieku.

Gość Black cross
Przed 30tką.

Gość gość
co za żałosny typ :D niby co masz do zaoferowania potencjalnej dziewczynie? sflaczałego freda? ładne dziewczyny nie interesują się żałosnymi typkami bez kasy, charakteru i wyglądu. a totalnego paszteta to byś nie chciał :D

Gość Black cross
Nie mam najgorszego charakteru i wyglądu, a jestem dość rozrywkowym gościem.

ty nie jesteś niczym więcej niż rozrywkowym gościem - przynajmniej z tego opisu tak wynika.

To jeszcze możesz szaleć. Jeżeli nie jesteś gotowy na związek to nie i koniec. Po co masz się śpieszyć. Szybko, szybko bo lata lecą, a potem tworzą się nieszczęśliwe rodziny Aha, ważne żebyś Hiv-a nie złapał po drodze :P

Gość gość
z tego co piszesz to na pewno masz beznadziejny charakter, a i wygląd masz na pewno nieciekawy skoro żadna na ciebie nie leci :o i jeszcze masz czelność wymagać od kobiet żeby ci dawały d**y za darmo? bo ty tak chcesz? :o

Gość kejt busz
nie chcesz zmian to ich nie będzie, żadna cię nie zechce

Gość walteri
no i??? o co chodzi chcesz to poznaj kogos w czym problem? Bo nie kumam.Zeby miec seks bez zobowiazan trzeba go sobie "zalatwic" wiec dzialaj i po problemie.

Gość Black cross
Jak pisałem, nie wyglądam najgorzej, mimo że trądzik mnie jeszcze do końca nie opuścił. Chciałbym się zakochać, ale uważam że jestem za mało odpowiedzialny na związek.