Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black cross

My przeciętni faceci też chcemy seksu bez zobowiązań, zrozumcie to

Polecane posty

Gość Black cross
Mam pracę, a do zakładania rodziny się nie kwapię. Chciałbym się zakochać, pisałem to już tutaj wielokrotnie, ale to nie jest takie proste. Widzę, że złośliwy już muszą pisać po nickiem, jakby to wszystko zabawne było.

Gość Black cross
Chciałbym odliczać swoje dni wiedzieć ile jeszcze mi tego gowna zostało

Gość Black cross
A zainteresowań swoich trochę mam. Tylko, że oceniając facet w moim wieku kobieta może patrzeć nie przez pryzmat jego zainteresowań, ale planów na przyszłość, które zresztą nawet od hobby powinny być ważniejsze.

ale co masz do zaoferowania takiej potencjalnej partnerce? Pomyśl czego oczekujesz i co dajesz w zamian.

Gość Black cross
Moorland, nie uważam żebym wegetował. Cieszę się życiem, nawet jeśli najlepiej się czuję przy dobrym trunku. Może mam coś w swojej fizyczności, co sprawia że pod względem seksualnym nie mogę być atrakcyjny.

Gość Black cross
Póki co, to mam tyle planów koncertowych na ten rok, że nic innego nie planuję. :D

Gość Black cross
Nic nie mam, dlatego właśnie chce umrzeć, jestem nikim, dlaczego ja taki się urodzilem? Pogodziłem się jednak ze swoim losem bo na kogos paść musiało, teraz czekam na śmierć

Gość Black cross
A przy alkoholach dla koneserów naprawdę można z kumplami gawędzić do rana.

pieprzyć głupoty o d***e maryni zawsze jest łatwo (a tylko takie rozmowy prowadzi się po alkoholu).

Gość Black cross
Moorland, co Ty taka poważna się nagle zrobiłaś? Jeszcze niedawno chyba byłaś spontaniczną, młodzieńczą, dziewczęcą studentką.

Nigdy nie byłam spontaniczna, dziewczęca tym bardziej nie, a studentką byłam dawno. Z młodością też coraz gorzej.

Gość Black cross
Nienawidzę ludzi bo cześć z nich ma atrakcyjna twarz zasobny portfel i szczęśliwy umysł kur*wa dobrze że oni też umrą i skończy się ich sielanka :-D

Gość Black cross
Ja uwielbiam jak dziewczyna jest spontaniczna i dziewczęca. Zimna menadżerka będzie dla mnie średnio pociągająca. A feministka by ze mną nie wytrzymała, bo mam seksistowskie i szowinistyczne poczucie humoru, pomimo braku takich poglądów.

Seksistowskie poczucie humoru może mieć też kobieta - i nie raz nabijam się tak z mojego partnera (a on ze mnie). Problem jest wtedy kiedy się zaczyna w te żarty wierzyć. Ja jestem z tych co muszą mieć wszystko zaplanowane, mogę się obudzić w dzień wolny i zaproponować wycieczkę, ale to jest spontan na który mogę sobie pozwolić. Jeżeli chodzi o "dziewczęcość" to jeśli masz na myśli słodkie, miłe kobietki to takim się chyba trzeba po prostu urodzić.

Gość Black cross
Akurat też muszę mieć wszystko zaplanowane i w tygodniu nie prowadzę żadnego życia towarzyskiego, poza uprawianiem sportu. Odżywam w weekendy.

Gość Black cross
Zdaję sobie sprawę ze swoich ułomności, ale też zwyczajnie jest mi z nimi dobrze i jakoś nie wyobrażam sobie podchodzić ponownie do prawa jazdy albo zamienić pracy biurowej na fizyczną. Boję się tak po prostu umówić z jakąś fajną dziewczyną, bo obawiam się kosza.

a ja mam wrażenie, że Twoja praca to akurat nie jest główny problem. Masa osób tak pracuje, Ty po prostu jesteś niepoważny. Nawet tu na forum zakładasz od miesięcy tematy o koncertach i ciuchach, jak nawiedzona nastolatka, a nie 30letni facet.

Gość Black cross
Moze i jestem, ale to ma mnie calkiem przekreslac? Wiadomo, ze na forum troche sie zgrywam i pewne rzeczy wyolbrzymiam.

Jeżeli to wszystko co masz do zaoferowania to trochę tak. Nie zrozum mnie źle, nie mam nic przeciwko koncertom i festiwalom (sama jeżdżę), nie uważam, że każdy ma mieć obsesję na punkcie pieniędzy, nie ma nic złego w zainteresowaniu ciuchami i dbaniem o wygląd, ale jak to jest podstawa tego kim się jest to trochę mało.

Gość Black cross
Generalnie lubie merytoryczne dyskusje na pewne tematy, ale te forum traktuje jako "luzniejsze".

to poszukaj takiej która chciałaby o tym rozmawiać, z którą miałbyś dużo wspólnego.

Gość Black cross
Jestem dosc skomplikowana osoba i mam tez troche innych przedmiotow/cech. Wiesz, do tego seksu bez zobowiazan mnie nie ciagnie i jakos az mi sie tak nie marzy, tyle ze srednio sie widze w zwiazku.

To po prostu poszukaj odpowiedniej osoby, bo na pewno gdzieś taka jest. Ewentualnie sam się trochę ogarnij żebyś nie wydawał się tak nieodpowiedzialny.

Gość Black cross
No i boje sie tego, ze podniecalbym dziewczyny tak jak byli partnerzy.

Ci kafeteryjni nieudacznicy najwyrazniej nie sa az tacy zli, bo zawsze sie znajdzie jakas kobita co bedzie z nimi gadac nie wiadomo po co. Jak nie ja, to Moorland ;)

Gość Black cross
Za takiego nieudacznika sie nie uwazam, jednak jakos sobie w zyciu radze. Jednak prawo jazdy zrobie po moim trupie. :-D

Gość Black cross
Poza tym pewne nawyki ciężko zmienić, a jak kocham rock'n'rolla!

Gość gość
autor jest na związek po prostu za leniwy i nie chce się żenić ani mieć dzieci, to proste, więc wymyśla bajeczki o odpowiedzialności i o braku swoich atutów, podczas gdy jak kobieta się zakocha to naprawdę nie zwraca uwagi na takie rzeczy :) autor chce darmowej kurtyzany, która nie miała przebiegu i jest w dodatku atrakcyjna...więc krzyczy na nas, że przeciętni faceci też mogą sobie iść do sklepu i takie lalki wybrać, nawet jeśli te lalki mówią mu odp*****l się :)

Gość gość
TE VERDE brałbym Cie jak cygan zasiłek z MOPSU

Za nieudacznika sie nie uwazam, ja tylko narzekam na kafeterii, ze panny mnie nie chca, a chcialbym, zeby chcialy :D Jak Smutna Pusia :)