Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black cross

My przeciętni faceci też chcemy seksu bez zobowiązań, zrozumcie to

Polecane posty

Gość Black cross
Dlaczego miałbym być nieudacznikiem? Pracuję, nie wyglądam najgorzej, jakoś sobie radzę. Może po prostu nie te feromony i nie ta chemia.

Jemu sie wydaje, ze skoro lubi rock'n'roll, to jest lekkoduchem, umyslem artystycznym i powinien miec groupies.

Gość gość
haha chcecie seksu bez zobowiazan, a kobiety powinny to zrozumiec. No faktycznie, dzisiejsi mezczyzni nie potrafia nic wziac na bary. Tylko zabawa im w glowie , a odpowiedzialnosci za swoje czyny ponosic juz nie chca. Tchorze.

Gość gość
nie poszłabym z tym facetem do łóżka nawet jakby był Adonisem, przysięgam :O

Gość Black cross
A dlaczego miałbym zmarnować dziewczynie życie związkiem ze sobą? Mam udawać kogoś kto nadaje się do związku, jest ambitny i myśli o przyszłości? Może nawet mam kłamać, że dla dobra rodziny byłby gotować porzucić ciepłą biurową posadkę dla lepiej płatnej pracy fizycznej?

Gość gość
A nie możesz po prostu popracować nad sobą, głupi człowieku?

Nie wiem, skad pomysl, ze ktos kaze ci klamac i w ogole byc w zwiazku. Rob sobie co chcesz. My sie tylko smiejemy z twoich wywodow. Bo wiesz, ja tez mam prawo uwazac, ze przystojny milioner powinien mi dwa razy w tygodniu odpalac po tysiacu za pol godziny gry w karty. A ty masz prawo sie smiac z nierealnosci moich oczekiwan.

Gość Black cross
Nie jestem jakimś przeciwnikiem związków, też pragnę ciepła i bliskości, ale boję się że w kategorii partnera do związku moja wartość wynosi zero.

''Nie jestem jakimś przeciwnikiem związków, też pragnę ciepła i bliskości, ale boję się że w kategorii partnera do związku moja wartość wynosi zero.'' Tak, wiemy. Dzisiejsze kobiety wszystkie wymagaja prawa jazdy i jachtu. 💤

Gość Black cross
Praca nad sobą to nie jest takie proste rozwiązanie. Nie jestem tytanem intelektu i inżyniera biotechnologa by ze mnie raczej nie było. Praca nad sobą w moim przypadku oznaczałaby przyuczanie do dobrze płatnej pracy fizycznej. :O

Gość Black cross
te verde, tu bardziej chodzi o możliwości zawodowe i ambicje.

Gość gość
ten temat to chyba genialny troll, bo nie wierzę, że jakiś facet może być aż tak głupi :O

Gość Black cross
Są to głównie dziewczyny, które mają chłopaków/mężów z bardziej konkretną robotą. Faceci są na lepiej płatnych stanowiskach niż ja albo mają poza etatem jakieś "fuchy".

Gość Black cross
te verde, miłość z powietrza się nie bierze. Zakochałabyś się w cuchnącym bezdomnym pijaczynie?

Spoko, w koncu trafisz na desperatke, ktorej wystarczy twoja marna wyplata. Bo na nic innego kobiety raczej nie zlapiesz.

Gość Black cross
Moorland, czasem czuję że bez zmiany pracy na fizyczną się nie obejdzie. :O

Gość Black cross
Nie interesują mnie desperatki, naprawdę chciałbym namiętnego, pełnego chemii i pożądania uczucia.

Gość Black cross
Akurat pożądanie uważam za kluczowe, bo nie chciałbym być dla kobiety brzydalem, z którym się jest z powodu innych cech.

Gość Black cross
Moorland, jeszcze parę lat temu taki nie byłem, ale z czasem straciłem wiarę w pozytywne zmiany i rzuciłem się w wir przyjemności i rozrywek.