Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black cross

My przeciętni faceci też chcemy seksu bez zobowiązań, zrozumcie to

Polecane posty

Gość Black cross
Może nie taki zły jestem i nie "zaliczyłbym" dziewczyny.

Gość gość
miałeś średni nastrój i założyłes temat? Człowieku to jest już Twój trzeci chyba temat na ten sam temat ... :O

Gość Black cross
Czasem tak mam, że muszę się pożalić, ale w życiu staram się tak nie jęczeć.

Gość gość
to idz do burdelu:classic_cool:

Gość gość
to jeden z najgłupszych tematów tego roku :D

Gość Black cross
Tak jak pisałem - prostytutka nie czuje pożądania do klienta.

Gość gość
a myślisz, że zwykła dziewczyna ma czuć do ciebie pożądanie jak nic nie masz, nawet urody? :o jak klient jest przystojny to i pewnie prostytutka poczuje pożądanie. tu chodzi o wygląd...

Gość gość
brak urody można nadrobić charyzmą, ale autor moze tylko o tym pomarzyć będąc jęczącą, nudną mameją

Gość Black cross
No to po co ludzie uprawiają seks w związku, skoro może nie być wielkiego pożądania?

Gość Black cross
A charyzma nie każdej wystarczy. Bo modna, atrakcyjna studentka bywająca w topowych klubach z brzydalem za nic w świecie nie pójdzie do łóżka. Jej partner ma być ciachem i już.

najpierw obrażałeś robotników fizycznych, teraz ze studentek robisz pustaki...wszystkim równo się dostaje, co?

Gość Black cross
Nigdy nie obrażałem robotników. Wręcz robotnik to dzisiaj elita i ma dostęp do najlepszych kobiet, bo zarabia często podobnie do dyrektora. A ja pisałem akurat o wylansowanych, kuso ubranych imprezowiczkach z modnych klubów, które lecą na przystojnych modnisi.

Gość Black cross
Jedynie pisałem, że żadne skarby świata nie chciałbym być robotnikiem.

Gość gość
Prawda jest taka, że polki to największe k***y w całej Europie. Mają nierealne wymagania i oczekiwania wobec facetów, a same nie dają od siebie nic w zamian. To są p********e materialistki i egoistki, dla nich liczy się tylko ich własna wygoda. Tylko kasa, kasa i luksusy.

skąd wiesz, że na takich lecą? Skąd wiesz, że Ci modnisie nie są inteligentnymi studentami? Skąd wiesz, że to studentki?

Gość Black cross
Nawet jak są inteligentni, to są niezłymi wylansowanymi szpanerami.

Gość gość
studentek mu się zachciewa :) ma 30 lat, jest cholernie nudny, nieatrakcyjny i bez kasy. no naprawdę, uderzaj jeszcze do licealistki, a jak lubisz ryzyko i kuratora na fiucie, to nawet do gimnazjalistki :)

Gość Luxeng
....a polscy faceci to najwieksze ogry, ochlejmordy, sepy, chamy I szowinisci Europy, a wymagania co do kobiet wieksze niz himalaje, a soba nie reprezentuja nic I nic od siebie dac nie chca. Po copolce taki europejski muslim, jak Polak? Chyba tylko po to zeby sie zarobic przy takim chamie na smierc

''skąd wiesz, że na takich lecą? Skąd wiesz, że Ci modnisie nie są inteligentnymi studentami? Skąd wiesz, że to studentki?'' Moorland, tobie tego nie przepuszcze! Jak moglas napisac to oblesne 'Ci' z wielkiej litery?! 😭

Gość Black cross
Nie mam jeszcze 30 lat i nie uważam się za nieatrakcyjnego nudziarza i pisałem o przypadkach, kiedy bez super wyglądu ani rusz. Uważam też, że nie zarabiam aż tak fatalnie jak na swój wiek.

Gość Panie Nic
jesteś chłopie tak mega hiper ekstra przepotwornie nudny że flaki z olejem to przy Tobie ekscytująca przygoda pełna niezwykłych wrażen ... użalasz sie nad sobą, prezeztujesz super pustactwo ,zero głębszych wartości, jedyną ''wartością'' za jaką gonisz to bzykanie bez uczuć.I co tu w Tobie ciekawego? Nic.

Gość gość
Problem nie leży w braku wyglądu tylko w braku charakteru

Gość Black cross
Oczywiście, że lepiej jest z uczuciem, ale tak jak pisałem - partner do związku powinien być kimś zaradnym, przedsiębiorczym i pracowitym.

wybacz te verde, to tak z nawyku! :P autorze - a ja myślałam, ze partner do związku to ktoś kogo się kocha :P

Gość Black cross
Moorland, ale miłość sama się nie pojawia. Każdy chce partnera na odpowiednim poziomie. Ja miałbym wyrzuty sumienia, że nie zapewnię mojej dziewczynie tego co bardziej pracowici rówieśnicy.

Gość gość
Pieprzysz jak potłuczony

Gość Black cross
Po prostu jestem konserwatystą i uważam, że chłop jest od tego, by wypłatę do domu przynosić.

Gość Black cross
A to ja już nie mam prawa do szczęścia?