Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka terapia wstrzasowa dla maminsynka

Polecane posty

Gość gość
napisałem o HOBBY, a nie o tym że utrzymuje go matka

Gość gość
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze

Gość gość
po co się wpieprzasz w temat skoro piszesz tylko o hobby ? ten koleś to jakaś porażka: zdziecinniały, bez ambicji, bez honoru, zdominowany przez matkę i zapewne z problemami na tle potencji tak się matki boi że pewnie ma jakieś chorobliwe podejście do seksu

Gość gość
bo jakaś suka o tym wspomniała

Gość gadacz nawijacz 666
I tak nikogo nie stać w tych czasach by się usamodzielnić! Wypłaty za niskie und brak kart Visa and zdolności kredytowej! Tylko złodzieje mają pieniądżę i wyżyśkiwąćżę! Jęśtęsmy wśżyśćy bęż prżyśżlósći żadnej! Moj domowy to 897671982 Dzwońcie i se o życiu pogadamy trochę laseczki! Tylko babsztyle lubię!

Gość gość
Tak gadacie na tego faceta a jest w związku a jest sporo prawiczkow którzy sa dużo lepsi od niego a sa odrzucani wy kobiety widać lubicie sobie ponarzekać!

Gość gość
prawiczki lepsi ha w czym? skoro żadna ich nie chciała ha ha I NIE MACIE NAPISANE NA CZOLE JESTEM PRAWIKIEM ha, one wyczuwają ciotę

Gość dead_brain666
Co się stało z mamą! To dobrze, że kocha mamusię! Wójsko nam niepotrzebne! Sami się obronimy przed wrogami gadką i drzwi nieotworzymy! Kryję się pod kołdrą przed ludźmi i światem tym chorym kapitalistycznym! ZUS and urząd pracy und prywaciarze and nauczyciele wywołali u mnie chorobę psychiczną! Uciekli oni i na rentę się moją nie składają! PathologyXxX! Poicja i sądy też dopłacą zdrowemu i choremu!

Gość gość
No tak, wiele komentarzy, za co dziekuje. Wszyscy jednoglosnie by go zostawic. Musze faktycznie byc w sobie silna i postanowic cos, bo wiem,ze to mnie, ta relazja zrujnuje. Jestem z tych wrazliwych, naiwnych, oddanych kobiet! Boje sie,boje sie odmawiac itp. Mam nadzieje,ze wiele mi wizyta u psych.pomoze.

Gość gość
gdyby kobiety odrzucały prawików dawno nie byłoby życia na ziemi, możesz iść na dziwke, prawikiem nie będziesz, a powodzenia i tak mieć nie będziesz

Gość gość
żal mi Cię autorko że jesteś tak zdesperowana że uczepiłaś się tak wybrakowanego egzemplarza

Gość gość
I mi samej siebie zal. Mam nadziej,ze otworza mi sie oczy,ze bede miala na tyle odwagi by cos z tym zrobic. Dziekuje za opinie.

Gość gość
autorko jeśli jak piszesz że jesteś wrażliwa i ustępliwa to ewidentnie jesteś kandydatką na to by ta niedoszła teściowa i Ciebie zdominowała, wszystko na to wskazuje, ten facet nie stanie po Twojej stronie ale zawsze będzie się zgadzał na wszystko co dyktuje Wam Jego Matka nawet gdybyś się z nim związała ona będzie rządzić Waszym życiem, zamieszkacie u niej a ona stworzy C****ekło na ziemi jeśli chcesz żyć normalnie omijaj tę rodzinkę szerokim łukiem

Gość gość
Im wiecej sobie przypominam tym bardziej przerazona jestem. Ja moze tego nie widze bo kocham, wiadomo ale z perspektywy osoby 3, np.postawiam sie jako obca osoba. Czy to jest normalne,ze jego mama msci i niestworzone rzeczy ja jego eks mowi? A to tylko dlatego,ze zostawila synka i nie charowala na ich wielki domek. Pewnie i mnie to by czekalo :( mam swietny kontakt z ta dziewczyna.

Gość gość
autorko skąd jesteś?

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość gość
przestań to rozkminiać, nie ma sensu analizować tego tematu pomyśl rozsądnie skoro laska, która była z nim 6 lat wolała zwiać to coś jest na rzeczy....zainwestowała w ten "związek" tyle czasu a jednak wolała zrezygnować, widocznie doszła do wniosku że nic się nie zmieni i lepiej nie będzie im dłużej jest się w związku tym trudniej się rozstać, więc myślę że skoro ex zdecydowała się na odejście to musiała mieć naprawdę dość i gdy rozważała za i przeciw, było więcej przeciw

Gość gość
Z Krakowa jestem.

Gość gość
To ze mezczyzna jest prawiczkiem oznacza tylko ze nie uprawiał seksu nie wiem po co same coś do tego dodajecie. A to ze mezczyzna jest prawiczkiem nie oznacza ze nie może być fajny. Sądząc po ilości narzekań kobiet na partnerów to raczej kobiety mają problem z wyborem odpowiedniego faceta.

Gość gość
gość idz do psychologa i mu o tym powiedz x po co? MÓWI TO NAM I ZA DARMO

Gość gość
prawiczek może być fajny pod warunkiem że nie ma fobii tego swojego prawictwa i całe jego myślenie nie koncentruje się na tym fakcie a z tego co piszą tu na forum 3/4 prawiczków jest właśnie taka zy****a umysłowo

Gość gość
Psycholog/psychoterapeuta w jednym on ci pomoze jesli ty sama tego bedziesz chciala

Gość gość
w czym pomoże? w pier/doleniu głupot, my też to robimy ha

Gość gość
Ide w czwartek- chce! Musze podjac terapie.

Gość gość
Pomoze jej w uwierzeniu,ze jest wartosciowa kobieta i nie potrzebuje faceta ktory mysli tylko o sobie i mamusi. Autorka nie jest matka milosierdzia.

Gość gość
Skąd wiesz z tu wogole sa prawiczki? Anonimowe forum gdzie każdy się może podpisać jak chce. Sam się mogę podać za Jezusa i głosić ewangelie i co też uwierzysz? Ludzie myślcie trochę bo opierając swoją wiedzę o świecie na kafeterii popadacie w szaleństwo

Gość gość
no dokładnie, od terapeuty nie usłyszy nic czego by nie usłyszała od nas inna kwestia, że ona sama musi zrozumieć że ten związek nie rokuje musi przestać się być sama / samotna i nie czepiać się tego związku jak tonący brzytwy autorka boi się samotności więc godzi się na pseudozwiązek z niedojrzałym facetem uzależnionym od matki gdyby nie miała kompleksu "starej panny", miałabym większe mniemanie o sobie nie pozwoliłaby by ktoś traktował ją w ten sposób wymagałaby szacunku do własnej osoby psycholog jedynie może wytłumaczyć autorce czemu pozwala się tak traktować i jakie problemy emocjonalne ma jej wybranek i jego matka ten koleś jest zdominowany i wykastrowany emocjonalnie przez matkę, a matka ma syndrom pustego gnizada, utrzymuje synka w uzależnieniu od siebie bo nie chce by dojrzał, dorósł i założył włsaną rodzinę, chce za niego decydować i kierować jego życiem, bo tylko wtedy czuje się ważna i potrzena, ewentualną partnerkę syna będzie traktowała jako rywalkę która chce zaburzyć porządek jej rodziny i odebrać je główne miejsce w życiu jej syna

Gość gość
kobieto zrozum że z tą rodziną nie ułożysz sobie normalnych relacji bo to oni powinni iść do psychologa, nie ty po pierwsze jego matka powinna uzdrowić swoje małżeństwo by syn nie zastępował jej męża syn powinien odkleić się od maminej spódnicy i zacząć decydować o sobie to że ty pójdziesz sama na terapię nie zmieni schematów w tej rodzinie

Gość gość
ość Skąd wiesz z tu wogole sa prawiczki? x nikt normalny nie pisałby tak jak oni, nawet dla jaj

Gość gość
to oni powinni iść do psychologa, nie ty x im się żyje dobrze, TO AUTORKA MA PROBLEM