Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oniona

czy zdarzyło wam sie coś takiego?

Polecane posty

hej. Mój partner po finale we mnie dostaje na penisie czerwonych plamek/krostek. Czy miał ktoś do czynienia z czymś podobnym?

To nie wiem :) Ja czasami miałem tak z żona, ze jak ona sie tam ogoliła to po pewnym czasie zostawały takie klujace włoski, ktore drażniły penisa. Po stosunku miałem takie kropki od podrażnienia.

Gość gość
Moze masz jakas infekcje

Gość gość
c**ę myjesz przed dymańskiem?

to też nie to jestem pod kontrolą ginekologa, i gdyby to była jakaś infekcja pojawiała by się po każdym stosunku a to czasem jest czasem nie, a nie bardzo chcemy przerzucać się na gumki.

Gość gość
Niech spróbuje cię stukać w czoko-grotę, może po tym nie będzie miał kropków

Gość gość
Może jest na ciebie uczulony ;)

już się przebadaliśmy,uczulony hmm dziwnie że dopiero po dwóch latach;)

Gość gość
Na poważnie to może być reakcja uczuleniowa, rzadko się zdarza, ale to możliwe i może pojawić się znienacka (kumpel tak miał ze swoją byłą, kontakt penisa z jej wydzieliną powodował uczulenie)... w sumie jeśli to w niczym nie przeszkadza, nie swędzi, nie paskudzi się, nie powoduje jakiejś infekcji, to nie ma się czym przejmować chyba. Najlepiej zapytać jakiegoś lekarza jak będzie do tego okazja.

Gość gość
Konkretną odpowiedź to da ci tylko lekarz i nie usłysz jej na forum, bo to wszystko to tylko takie gdybanie, a przyczyn może być mnóstwo... także warto byłoby skonsultować się z jakimś lekarzem i zapytać, tak dla bezpieczeństwa.

Gość gość
Mój mąż tak miał, bylismy u lekarza i okazało sie,ze to jest niby uczulenie na sperme, przepisał maść i po kazdym stosunku kazał dokładnie go płukać.

wiesz byliśmy u lekarza i zarówno mi jak i mojemu partnerowi nic nie dolega a jednak plamki się pojawiają

Gość gość
To w takim razie będzie reakcja uczuleniowa, a z ciekawości spróbujcie z prezerwatywą, jak nadal będą takie objawy to jest uczulony na samego siebie ;)

przy prezerwatywie tego nie ma. nie jestem fanką gum ale chyba zaczniemy ich używać:)

Gość gość
Czyli na nasienie nie jest uczulony, w takim razie chyba podrażniają go Twoje soczki, ale nic mu nie będzie, musicie tylko dbać o higienę po seksie i będzie git ;)

Gość gość
Szkoda by było gdyby odpadł lub usechł ;) kombinujcie, może przed seksem korzystasz z jakiegoś płynu do higieny intymnej, może korzystacie z nawilżaczy, a może jest uczulony na składnik tabletki antykoncepcyjnej, bo skoro robicie to bez zabezpieczenia, to chyba korzystasz z tabletek, a one wpływają na skład twoich soczków... chyba? ;)

nie biorę tabletek bo dziecko mamy w planach,jedyne czego używamy to czasem oliwki ale to już od dawna i nic takiego wcześniej się nie działo,jeszcze raz wybiorę się do pana ginekologa:)