Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Analna penetracja i pieszczoty

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu moja dziewczyna zaczęła zdradzać ochotę do pieszczenia mnie analnie. Wzięliśmy wspólną kąpiel i później gdy leżałem nago dziewczyna robiła mi masaż, bardzo na to nalegała. Później poprosiła bym się wypiął, zbliżyła twarz do mojego o***tu i mnie polizała. Protestowałem i nie chciałem się na to zgodzić ale ona nalegała. Uległem, to było bardzo dziwne uczucie, aczkolwiek przyjemne, szybko się podnieciłem. Później wzięła lubrykant i zaczęła penetrować mnie palcem. To było bardzo przyjemne. Chciałem spróbować z nią tego samego, ale nie dała się przekonać. Macie w tej kwestii jakieś doświadczenia? Trochę dziwnie czuję się z faktem, że dziewczyna pieści mój tyłek...

Gość malinka2929
spokojnie ja tez tak mam :D mam ochotę wsadzić mojemu chlopakowi palca w pupe, jednak on protestuję :/ lubię pieścić jego tyłek, moze my kobiety juz tak mamy? :/

Gość gość
Właśnie nie wiem. Dziwnie się z tym czuję pieszczoty analne raczej kojarzą mi się homoseksualistami. Choć nie powiem, że nie fantazjowałem o seksie analnym z moją dziewczyną, tyle, że gdy ja byłbym stroną aktywną. Ale nie zanosi się na to...

Gość gość
Jestem fcet i chętnie poddał bym się kobiecie co by ją to kręciło.

Gość gość
Mnie niegdyś żonka wibratorem zaspokajała. To było obłędne, trwało to kilka minut, szybciutko doszedłem. Niesamowite doznania,

Gość gość
Witam ja bardzo lubię, kiedy żonki nie ma w domu to robię sobie dobrze jej wibratorem:) jest bardzo gruby i długi i wchodzi cały. uwielbiam go czuć, czuję się wtedy taki uległy:) a wytrysk mam po chwili. coś pięknego.

Gość gość
hah teraz niech jeszcze wasze kobiety założą sztucznego penisa i niech was walą w d**e facet to ma być facet a nie c***a do ******** za kilka lat pewnie to się świat tak zmieni że to kobiety bd zachowywać się jak mężczyźni a chłopaka jak baby bo już większość się ubiera jak baby a do tego dajecie się ****** w dupsko

Gość gość
mów co chesz. lubie i tyle. a ubieram się normalnie... torebka, szpilki... pończochy:) hehe