Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzial ze chce znajomosci bez zobowiazan .Boze jaka ze mnie naiwniaczka

Polecane posty

Gość gość

Co ja sobie myslalam? wydawal sie zainteresowany moja osoba zawsze pisal ,spotykalismy sie regularnie i nie bylo wogule sexu. Zdarzylam sie juz troche wkrecic pewnie byloby gorzej ale w tej sytuacji bylam ostrozna czulam ze moze tak byc i czekalam na dalszy ciag wydarzen. Z mojej strony to bylo odpowiedzialne bo teraz nie rycze w poduszke ale jestem wsciekla na siebie ze wczesniej nie zareagowałam ,bo czulam ze on angazuje sie coraz mniej. Chyba juz zapomnialam jak facet stara sie o kobiete .I lece na pierwsze lepsze mile słowko, tak bardzo chcialabym zeby ktos odwzajemnil moja milosc a tak to do tej pory chodzilo tylko o seks.Koncze te poszukiwania milosci juz nie bede tak łatwo wierna. To byl 3 facet ktory mnie tak wykorzystal :( ehh

Gość lalalalalalalalalap
Masz rację, wyciagnij wnioski na przyszłość i nie leć za każdym kto ci powie miłe słowo, niestety naiwność nie popłaca :( mozesz popatrzeć też na to w ten sposób, że przynajmniej byłaś dla niego atrakcyjna skoro chciał seksu z Tobą..

Wykorzystał? Gdzie tu wykorzystanie skoro seksu nie było? Szczery facet jasno określił czego szuka zamiast wodzić cię za nos