Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małe piersi i duża pupa

Polecane posty

Gość gość

czy kobieta o takiej figurze może czuć się atrakcyjna? jak jest u Was?

Gość gość
Rihana ma taką figurę a wszyscy twierdzą że jest seksy

Gość gość
wiele bym dala, zeby miec taka kobieca figure. niestety moja figura przypomina meska (procz piersi) :( duze piersi, duzy brzuch, szerokie plecy, waskie biodra, chude uda, mala plaska pupa. zalamka :( chcialabym miec male piersi, ale za to biodra, uda i pupe...

Gość gość
W Ameryce Południowej przez długi czas ideałem figury były wydatne biodra, duży krągły tyłek, i małe do średnich piersi; teraz trochę "zaakceptowali" ową popularną z am. północnej i europy "klepsydrę". Tym niemniej jak najbardziej. Oczywiście sęk w tym, że jak się nie jest modelowym przykładem wyglądu lansowanego w mediach (czy to jako mężczyzna, czy kobieta), to nie możemy być w 100% pewni że osoby które nam się podobają to odwzajemnią choćby krótkotrwale... Faceci też mają gusta i nie każdy twój wymarzony brunet 190 cm z niebieskimi oczami i muskułami jak fantazja Walkirii na ciebie z miejsca poleci.

Gość poli31
a ja myślę,że lepiej mieć duże piersi bo można je fajnie wyeksponować w dekoltach i w ogole duże piersi do wszystkiego fajnie wyglądają...a duże tyłki jak wyeksponujesz? jedynie w obcisłych spodniach...mnie osobiście duże tyłki się nie podobają

Gość gość
Pani Gość z 16:11 Pewnie, że lepiej byłoby, jakby pani miała trochę krągłości i wagi "u dołu" aby te dodatki zrównoważyć, ale zapewniam Panią, że są amatorzy dużych piersi przy wąskich biodrach. Z kolei kwestia jest taka, że przy ogólnej nadwadze potrzeba specyficznych gatunków mężczyzn, z których jeden to fetyszyści... Osobiście podobają mi się duże tyłki :) NIeco mniej, niż duże piersi, ale są naprawdę przepyszne :P

Gość gość
amatorzy duzych piersi przy waskich biodrach to raczej amatorzy transwestytow albo niedorobieni geje :-o prawdziwy rasowy mezczyzna woli szerokie biodra i duza pupe.

Gość gość
Jak najbardziej, Najgorzej to ma deska u góry i na dole :D sexy :D Brak proporcji w tym przypadku (małe piersi, szerokie biodra) można zmienić wstawiając implanty, natomiast kobieta o chłopięcej sylwetce może się zesrać i zazdrościć.

Gość gość
Mam małe piersi i krągłą pupę, krągłe uda i czuję się atrakcyjna i kobieca. Nie zamieniłabym tej figury na duży biust + płaskod***e. Fajnie byłoby mieć większe piersi ale nie można mieć wszystkiego dlatego ja akceptuję swoje ciało i nie narzekam :).

Gość gość
wiadomo, że każda chciałaby wyglądac jak Scarlett Johanson