Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój Chłopak zaczyna mnie denerwowac

Polecane posty

Gość gość

Przychodzi po mnie wszędzie! Odwozi mnie na zajęcia, do dorywczej pracy. Ostatnio nawet na spotkania z koleżankami. Ostatnio się obraził, bo powiedziałam, że pojadę sama. On na to, że mnie podrzuci i zaprowadzi. Już byłam zła więc powiedziałam, że nie ma takiej opcji. Wiecie, że on w tamtej chwili zarządał numeru do znajomej z którą się miałam spotkac. Wyśmiałam go ale szczerze to też sie odrobine przestraszyłam. Widziałam, że jak mu kategorycznie odmówiłam to się strasznie wściekł mimo, że nie powiedział ani słowa. Dziewczyny, co Wy myślicie o takim zachowaniu?

Gość tjjr
Hej autorko. Jestem chłopakiem, mam 21 lat, ale muszę Ci powiedzieć, że Ci współczuję :D Jest bardzo kontrolujący i nie licz, że się zmieni. Tacy ludzie się nie zmieniają. Zmień go lub pogódź się z takim jego zachowaniem. Ja tam mam sporo znajomych, każdego chce widzieć, więc dziewczyna z którą się spotykam ( mamy już 7 spotkań za sobą ) w prawie 2 miesiące musi zrozumieć. Daje jej, jak i sobie dużo swobody. Podaj mi swoje gadu to popiszemy. Każdy da wtedy sobie jakieś wskazówki :)

Gość gość
Oj przesadzasz. Polki które wiążą się z Arabami nie mają z tym kłopotu.

Gość PiS ids dead 666
Debiliada!