Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podpiwek

celowe zabijanie miłości

Polecane posty

Gość gość
Tylko niektórzy wszytko słyszeli, ale to pominęli. I wyciągają tylko swoje racje. Powtarzasz jeszcze raz...i nic...a potem oskarżają, że nic nie mówimy...bo to nie był po ich myśli!! :( tak jak bym się nic nie mówiło. Tak byli zaślepieni tylko aby wygrać, a nie pomóc, chociaż wysłuchać. Przyjaciele.

Gość gość
czasami trzeba celowo zabić miłość nie ma innego wyjścia

Gość gość
racja. szczegonie gdy druga osoba nie chce z nami byc

Gość gość
tak naprawdę to jest jedyny i chyba najważniejszy powod dla którego ludzie starają się zapomnieć, czy jak tu napisano zabić miłość. Bo co możesz zrobić, gdy ktoś kogo kochasz po prostu cię nie chce?

Gość gość
jesli druga osoba nie chce z nami byc nie mozna to nazwac miloscia

Gość gość
Nic nie mozna zrobic trzeba sie wycofac

Gość podpiwek
ale przypominam ze chodzi tutaj o sytuacje raczej taką, że oboje do siebie cos czuja /kochają się ale nie mogą być razem. i jedna osoba celowo stara się odkochać, nie chce się angazowac, przestaje wyrażać uczucia

Gość gość
wazny jes powod dla ktorego nie moga byc razem, czy jest do przeskoczenia czy nie, za malo danych

Gość gość
moim zdaniem by coś wnioskować należy znać całość problemu

Gość gość
autrze wiadomo ze problem dotyczy Ciebie, ale opisz konkretniej, tutaj nikt cie nie zna przeciez.

Gość gość
Skoro nie mogą że sobą być to po co cierpieć??? To nie jest normalne. Jestem w podobnej sytuacji On mnie nie chcę i chyba nigdy nie chciał na pytanie- dlaczego że mną sypiasz skoro ja kochasz, nie sprawia ci to bólu ? Jak się z tym czujesz? Odp. A co mam żyć całe życie w celibacie?! kocha inną więc co innego mi pozostało???

Gość gość
ja mam podobnie, bylismy zerwal, bo nie kocha, tak mowi - sypiamy, innej nie ma. swietnie, zyc nie umierac, a ja nie umiem zabic w sobie uczucia.

Gość gość
Jest to możliwe, można tego chcieć i to zrobić ;-)

Gość gość
kobietom zdarza się to dość często zwłaszcza tym, które nie potrafią żyć w poczuciu winy

Gość gość
Wybierać trzeba, ja wiem ze miłość warta jest wszystkiego. Kiedy ona jest, wszystko inne jest usprawiedliwione. Samo szczęście i nic tego nie zniszczy. Trzeba chcieć jeśli nie to zabijajcie, tak jest łatwiej na chwilę. Ale będzie w was to siedziało do grobowiec deski. Fajna jakość, życia przed wami.