Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego olewacie brzydkie i przeciętne dziewczyny

Polecane posty

Gość czterdziecha z pechem
Ćwiczenia to przecież sama przyjemność - bez problemu znajdziesz 2 godziny dziennie by zasuwać na siłowni. A przecież puchar za to jest wielki -może zainteresuje się Toba jaki oszczaniec bez pracy, który wie, że na piekną go nie stać.ale stać go chociaż na taką która nie jest gruba i obleśna.Będziesz go mogłą po stopach całować i cię nie odtąci.

Gość gość
Ja mam tylko 1,70 wzrostu i jestem przeciętny z urody nie mam pracy a i tak ******* najlepsze sztuki, a brzydule do utylizacji.

Gość gość
w morde dasz su.ce to się opamieta

Gość gość
choooooj mnie to obchodzi czterdziecha co napisałaś ty zjeeebie

Cóż, faceci po prostu pragną atrakcyjnych dla siebie kobiet i tyle w temacie

Gość shes a creation of able hands
Olewam brzydkie, przeciętnych nie olewam. Tylko, że brzydkie uważają się za przeciętne, a skrajnie brzydkie( wręcz potwory) za brzydkie...Ot cały ambaras

Gość shes a creation of able hands
Oooo...Siemano moorland. Jak tam Ci idzie rozwalanie na ulicy bandziorów i nożowników gołymi rękami i przy użyciu chwytów z krav magii? HŁEHŁEHŁE!

ty jesteś chory psychicznie :D ale widziałam parę innych twoich tematów...chyba dostałeś w łeb kilka razy za dużo.

Gość gość
A dziewczyny to może patrzą na brzydkich chłopaków ???

Gość gość
O co wam kur.. chodzi? Przecież na całym świecie są ludzie ładni i brzydcy. Co wam przeszkadza żyć obok siebie? Każdy jest inny i bardzo dobrze. Nudny był by ten świat ( i jaki pusty :S ) gdyby wszyscy byli piękni.

Gość JesteścieTepeWChuj
"po tatusiach o ziemniaczanej urodzie" -albo po mamusiach, o pasztetowej urodzie. "FACETA MA BYĆ LADNY BO JA NIE BĘDZIE TO stworzy brzydka córkę i będzie cierpiała!" -KOBIETA MA BYĆ ŁADNA, BO JAK NIE BĘDZIE TO stworzy brzydką córkę i będzie cierpiała! "Brzydcy faceci, nie dotykac kobiet!!!' - otóż to, bądźmy konsekwentni. Niech za rozmnażanie biorą się tylko ładni." Brzydkie kobiety, nie dotykać facetów!!! - otóż to, bądźmy konsekwentni. Niech za rodzenie biorą się tylko ładne. Zamiast coś robić ze sobą, żeby ładniej wyglądać, to żalicie się na jakimś głupim forum :D

Gość Marekogarek

Ależ ja bym chętnie przygarnął sobie taką myszę przygarnął taką lekko przygrubą czy z kartoflaną buźką, z krzywym nosem ect...  Tylko że nie wiem gdzie taką poderwać skoro na ulicy w klubie czy jakim kolwiek innym publicznym miejscu żadna nie zwraca na mnie  najmniejszej uwagi. A serio jestem raczej ponad przeciętną jeśli chodzi o męską urodę, tyle że dla Was 80% facetów zwyczajnie nie istnieje.