Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pm czerwiec

jestem żądna zemsty

Polecane posty

Gość pm czerwiec

jestem żądna zemsty. u mojego narzeczonego jest taki zwyczaj że jeśli siostra lub brat ma męża lub żonę to się ich rodziców zaprasza na wesele. moim zdaniem głupi zwyczaj dlatego rodziców siostry męża nie mieliśmy zamiaru zapraszać na nasze wesele, tym bardziej że nie utrzymujemy z nimi żadnych kontaktów, dla nas są to obcy ludzie. i wszytko było ok, jego rodzice też nie mieli żadnych z tym problemów, ale nie jego siostra (chociaż nie lubi swojej teściowej, wręcz nienawidzi) tak nagadała swoim rodzicom, tak ich nastawiła przeciwko mnie, że poprosili narzeczonego żeby ich jednak zaprosił, a on się zgodził. nie puszczę jej tego płazem, doradźcie coś.

Gość pm czerwiec
a i tu bardzo ważne sami płacimy za swoje wesele, rodzice nam nie sponsorują

Gość gość
jeżeli nie ma między wami jakichś napięć to chyba jednak powinniście ich zaprosić.

Gość pm czerwiec
dlaczego? my ich praktycznie nie znamy? z jakiej niby racji mam ich zapraszać? nie ważne zresztą, chce się jej jakoś odwdzięczyć się pięknym za nadobne. jakieś pomysły

Gość gość
Jej wibrator umocz w kleju...

Gość pm czerwiec
hehhe dobre :) nie wiem czy ona wie co to jest :)

Gość gość
To papier toaletowy w fekaliach skunksa. Ale warto się mścić? Nie lepiej być ponad nią. Tą, mądrzejszą? Zapewne to zaprocentujew przyszłości.

Gość pm czerwiec
pewnie że lepiej:) ale jakoś nie mogę tego przeboleć. jak tylko o niej słyszę to aż mi się ciśnienie podnosi.:P już nawet nie chodzi o to zaproszenie, tylko o to że nastawiła swoich rodziców przeciwko mnie, przed tym miałam z nimi dobry kontakt, teraz to uprzejmości wymieniamy. ona za każdym razem stara mi się dopiec. długo znosiłam to bo jakoś miałam nadzieję że się dogadamy, ale skoro ona nie chcę

Gość gość
To, że dzisiaj się nie znacie, nieznaczny, że nie możecie poznać się i pokazać swoją lepszą stronę! Teorie siostry okażą ją jako złośliwą synową, a Ty bedziesz postrzegana jako ta o której będzie mówiła, że "szkoda iż Ty nie jesteś z jak synem tylko ta kłamliwa lafirynda" Bedziesz wspaniała, a ona polegnie od własnej broni.

Gość gość
Skoro tak Tobie robi pod górkę to, albo Ty coś jej odjepałaś, albo zazdrości Tobie. Z pod jakiego jesteście znaku zodiakalnego?

Gość pm czerwiec
to by była najlepsza zemsta, zakolegować się z jej teściową:), tylko my z narzeczonym mieszkamy w całkiem innym mieści( ok 300km) od naszych rodzinnych miast. i w domu jesteśmy tylko co jakiś czas, dlatego obawiam się że będzie ciężko.

Gość pm czerwiec
ja nigdy nic do niej nie miałam, zawsze starałam się być dla niej miła, pomogłam też jej w kilku ważnych dla niej sprawach. a zazdrości to możliwe bo jak pisałam my mieszkamy w dużym mieście, a ona została w rodzinnej miejscowości, chociaż mieli możliwość przenieść się do innego miasta, a wiem że teraz żałuję że wtedy nie skorzystali. a może też być zazdrosna że mam (miałam) dobre kontaktu z jej rodzicami, a ona nienawidzi swojej teściowej, a teściowa jej.

Gość gość
Co Ty? To właśnie lepiej. Rzadsze (?) spotkania to mniej konfliktowych spotkańNa krótko, to i rozmowa tylko o miłych rzeczach i o nich samych. Urzekniesz ich swoją wspaniałością. Tylko spokojnie. A osiągniesz cel.

Gość gość
To już masz receptę, a nikt nie zarzuci Tobie złośliwości itp. Kochaj siostrę jak niepełnosprawną. I dasz radę. Jakie znaki wasze?

Gość pm czerwiec
bardzo mi się podoba ten pomysł i na pewno w ich towarzystwie nie znajda milszej osoby odemnie :)jesteś genialna :) ale to potrwa, muszę mieć jeszcze coś na bardziej bliższą przyszłość

Gość pm czerwiec
nie mam pojęcia spod jakiego ona jest znaku, a nie mogę zapytać narzeczonego bo domyśli się że coś kombinuję, ale postaram się dowiedzieć :)

Gość gość
Jestem... ale to Ty jesteś genialna! Potrafiłaś porzucić złośliwości i być ponad małostkowość siostry. Jesteś WIELKA! Obierz kurs i trwaj na nim, a osiągniesz cel. Nawet nie wiesz z kim strasznym piszesz. Pozdrawiam.

Gość gość
:-D Pytałem o wasze znaki. Twój i Twojej siostry(niepełnosprawnej)

Gość pm czerwiec
to jest siostra mojego narzeczonego nie moja :P

Gość gość
Ale masz rację, jak dowiesz się o JEJ znak to... Jak lwica to sprawa ułatwiona. Muszę uciekać. Powodzenia i wspaniałego wesela.

Gość gość
TO FIZDA. Bądź wytrwała i tak jak tu, genialna! Pa.

Gość pm czerwiec
:) ma ktoś jeszcze jakiś pomyśl na dogryzienie szwagierce :)

Gość pm czerwiec
odezwijcie się jeszcze jak wam jakiś genialni i mściwy pomysł wpadnie do głowy :)

Gość gość
Powiedz jej, że zapraszasz jej rodziców,ale niech sama za nich zapłaci.:)

Gość gość
zaproś,olej to,niech im będzie,ale szwagierkę i jej męża koniecznie posadź z teściami,jak im,jej, tak zależy na ich zaproszeniu to niech sama im dotrzymuje towarzystwa.

Gość pm czerwiec
tym bardziej że ona ich nie lubi :) hehe muszę jeszcze raz przemyśleć kwestię rozsadzenia gości :)

Gość gość
Ja właśnie tak bym zrobiła na 100% wrobiła was w tych gości to razem ich usadź,w razie jej żalu masz logiczne wytłumaczenie,że co miałabyś ich posadzić z kimś ze swojej rodziny jeśli się nie znają,albo,no cóż powiesz znacie się najlepiej,chciałaś by czuli się swobodnie,a ciebie szwagiereczko znają najlepiej.Koniecznie usadź z nimi "pan teść",teściowa,szwagierka ,mąż szwagierki.

Gość inny gosccc
gościu wyżej twój perfidny plan jest najlepszy. tak zrób autorko